Jump to content

RUR automobil godine 2014!

dovlagsi

RUR automobil godine 2014  

65 members have voted

1. 1. je..?

Recommended Posts

On 12/6/2014 at 1:07 AM, Boyka said:

Honda Civic Type R? Realno bi mogao da bude RUR auto 2014. Predstavljen je ove godine, preorder je već počeo itd

Salon-De-Geneve-2014-Honda-Civic-Type-R-

To sto mi znamo kao Civic Type-R je još uvek koncept vozilo. Znači, naziv nije "Honda Civic Type R" već "Honda Civic Type-R Concept".

A što se fanova BMW-a tiče, batalite te lobi-test vožnje i nagrade koje je M3/M4 pokupio. Od trenutka kada je ostao bez V8 motora, to je samo unapređeni 335i. Svi oni koji su imali/vozili M3 znaju o čemu pričam. I6 je mogao da ide u kockicu ili E36, ali za današnji M3 mora da ide V8. Isto ko što GT-R nikad neće biti pravi super-sportski automobil zbog V6-ice. Ti kad na E90 M3 stisneš gas bre govno ti se sledi kad ga čuješ, a ovaj sad kapiram da ima fejk zvuk motora il tako nešto… :D

facebook.com/speed.rs

On 12/6/2014 at 8:22 AM, Santa said:

Meni je ipak Junkie pobednik.. lokal-patriotiski za slovenačko auto.

pravi se i smart pa u zivotu ne bi glasao za njega ;)

twingoa sam zapravo razmisljao da pazarim, po meni je sa nekim stvarima preskocio vw UP! i slicne za 2 koplja

2k evra je ovde razlika sCe 70 i TCe 90 .. za auto od 10k se po meni ne isplati. a i ostavio bi audija, super je kad krenemo negde van grada.. ali kad ide samo po kratkim relacijama mi treba tanker jedan iza :)

nisam isao da vidim uzivo, up sam gledao i jako je kilavo reseno ulazenje.. sa 3 vrata moras u ninja fazonu da upadas nazad.. jako neprakticno ako imas dete.. i glupavo sediste se pomera svaki put unapred kad ga preklopis , tako da moras da ga stimas opet kad vratis.. sa 5 vrata je malo bolje, ali onda je usko i napred i pozadi za ulazenje. ono sto me nervira kod oboje je pop-out prozori.. kao na yugu jbt xD

Pa ne u toj klasi, ovo su bas minijaturni automobili, kod nas je VW Up! koji je najskuplji u najnadrndanijoj opremi 12k, Twingo 11k evra. S tim da realno tesko bas da mozes u njega da natrpas zenu, dete i stvari :) Ali za svrckanje po gradu solo ili s jos jednom osobom kapiram da je do jaja. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

On 12/5/2014 at 9:27 PM, Tiger21 said:

A mx5 je izvedba mx5 iz pre 2 veka, po toj logici. 

Postoji odlichan razlog zashto su se vratili na I6 motore, ali realno ljude ovde zabole ona stvar.

Kad vec prichamo o V8, shto barem onda nova Corvetta Z06 nije stavljena u izbor.

Postoji verzija za Evropsko trzishte, 

Pa favorizuje se vozila is VW groupe. :) Pasati,shkodilaci, macani i audijevci.

Izbor nije korektan i realno koga opet ona stvar zabole! Pa sam primoran da glasam za X4... 

Makar novu seriju 2 kupe si mogao da stavish.... Zashto.....

Zaista si bolesnik. Ne znam cemu ljudi poput tebe hejtuju vw?

76561198004335002.png

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...