voodoo_ Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Mogao bi ti malo da kreneš da obijaš tabane, debeli :DD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Ili obijaj tabane i preturaj po radnjama tražeći Skyline, to je uživanje :) Veliki izbor su imali u onoj radnji (Dexy valjda) kod Čumićevog sokačeta, preko puta Maestra, gde je nekad bio Sony World. U DC-u kad sam bio pre mesec-dva, bio je slab izbor... Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 10, 2014 Author Report Share Posted December 10, 2014 Dexy valja Burago šatro zvanično. ja sam kupovao neke bugaro poklončiće i imali su ok izbor, ne znam baš da li možeš da nabodeš skyline. sa druge strane, Super Vero ima prodaju onih nemačkih automobilčića što su isto kao "replike" i dobar je kvalitet, stade mi mozak kako se zovu, možeš da baciš pogled i tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Moracu da bacim uvo posto nije bas da mi se dolazi u BG samo da procunjam po dve tri prodavnice :) Ali hvala - sad imam polaznu tacku za pretrazivanje :))) https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 Mislim da ti je to bolje da porucis preko neta, bauljanje po prodavnicama u tom smislu moze biti bas lutrija, mislim da vecina prodavaca kod nas razlicite modele vodi kao isti artikal zbog lakse komercijale. Ili ako ti odgovara neki od ovih http://www.kupujemprodajem.com/search.php?action=list&data%5Bpage%5D=1&data%5Bad_kind_type%5D=all&data%5Btip_oglasa%5D=all&data%5Bprev_keywords%5D=zamena&data%5Bcategory_id%5D=584&data%5Bgroup_id%5D=1122&data%5Blocation_id%5D=&data%5Bcondition%5D=&data%5Bperiod%5D=&data%5Border%5D=relevance&data%5Bkeywords%5D=nissan&submit%5Bsearch%5D=Tra%C5%BEi&data%5Bprice_from%5D=&data%5Bprice_to%5D= Ovaj prvi mi deluje malo previse jeftino, a ovaj drugi je do jaja, ali je stariji model. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 10, 2014 Report Share Posted December 10, 2014 E video sam ovaj drugi - ali ovaj od 700 din nisam. Bas cudno, sad me zanima da li je sve ok sem sto model izgleda malo "kinesko". Nije mi to od presudnog uticaja, ne uzimam ga iz kolekcionarskih pobuda vec je vise fora u pitanju. :) https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 http://www.wired.co.uk/news/archive/2014-12/11/peter-sunde This is a guest post written by Peter Sunde, original co-founder of The Pirate Bay and more recently Flattr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 au:( http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/455464/Zajecar-Devojka-ubijena-pa-bacena-u-jezero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Dule, zaboravio si "btw" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Izgleda da doktori masovno preporučuju marihuanu kod raka, osim iz par priča gde sam to čuo, malopre sam dobio poziv od jednog poznanika koji me onako očajno pita da li imam (lol) ili znam nekog ko gaji biljku marihuane, majka mu ima rak koji je metastazirao, pa joj je doktor preporučio i detaljno objasnio na koji način da je koristi. Nisam mogao da mu pomognem, pošto, jel' te, ne znam nikoga da ima živu biljku marihuane. Inb4 radi za muriju (ne radi, poznajem lika, generacija smo iz gimnazije). У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 pravac amsterdam, pa kod crnaca, pa lepo bocicu sa uljem u buljsona, pa lepo nazad gajbi When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Ja sam cuo za ulje od kanabisa da sabija. A cica jedna koga znam je sa cajem od marihuane sredio dijabetes (staracki onaj valjda).jbg, mozda je to i stvarno dobro ali nam farmaceutska mafija verovatno nikad nece dozvoliti da saznamo. ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 mogo bi ja da zasadim u sistem salama You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Moj poznanik je iz Hrvatske dovozio to valjda ulje ili nesto slicno kad mu je cale imao rak pluca, bukvalno ono kao mogli su da ga corkiraju za prenos droge preko granice. Ako sam ga dobro skapirao tamo je to valjda legalno u medicinske svrhe. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 (edited) Pogresna tema. Edited December 11, 2014 by Hijavata Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=mLXQltR7vUQ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 kili, jel nocna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 jos veceras i veceras, pa onda jos jedna nedelja :D sta radis stanko ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 blea posle blee sutra medju, pa prva a onda sam dva dana za redom noc! druzicemo se, AE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 nocna madjija o/ Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 AE BRE AE uskoro stize hrana iz meka, ovako ako nastavim umirem od side vrlo brzo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 stim sto mendzijeva nocna smena zapravo nije nocna smena vec ostaje sat duze da izbroji pazar i zatvori kladzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 Voli kanaljenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted December 12, 2014 Report Share Posted December 12, 2014 sto je to kanaljenje? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts