Doca Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 (edited) je l' hoće, a? pošto sam naručio robu sa sportsdirect i tamo piše da je firma koja šalje "Etail Services Limited" koja podugovara DHL očigledno. edit: zvao DHL, oslobođen je carine paket, kao što sam i čuo iz priče kada stiže roba sa sportsdirect. dobro je :) Edited December 8, 2014 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 A ne u tom smislu, ne naplate ti oni naknadno carinjenje ili nesto, nego u smislu kad narucujes sa sajta je DHL obicno znatno skuplja opcija isporuke. Ako taj sajt vec radi samo s njima onda ti je to i jedina opcija pa nemas sta da brines. A inace kad stize nesto sto mora da se carini, tipa neka tehnika onda naplate sve uredno carinske troskove koji postoje, samo sto to opet ide znatno brze nego regularnom postom. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 je l' hoće, a? pošto sam naručio robu sa sportsdirect i tamo piše da je firma koja šalje "Etail Services Limited" koja podugovara DHL očigledno. edit: zvao DHL, oslobođen je carine paket, kao što sam i čuo iz priče kada stiže roba sa sportsdirect. dobro je :) Шта си наручио ? И колико си чекао ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 hm, bio sam ubeđen da sam ti odgovorio, možda sam omašio temu a ne mogu da nađem taj post sad a možda sam i istripovao :o uzeo ove dukseve: http://www.sportsdirect.com/slazenger-sl-fleece-crew-sweater-mens-522004?colcode=52200425 i istina je što piše u komentarima da su širi u ramenima ali uopšte nisu toliko širi koliko se tripuju ljudi, skroz su ok :) naručio u četvrtak, stiglo danas. ukupno sa poštarinom je koštalo 52e (oko 11e je poštarina), kažu ljudi da je bitno da ti roba bez poštarine bude ispod 50e kad naručuješ sa sportsdirect, sad ono, svako priča svoju priču. 2 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Грацие :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Vrh dukseri za vrh pare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Na kraju krajeva kad nismo na doživotnoj ban listi zbog poručivanja do '99, mislim da nikada nećemo ni biti. Pa ono, trebalo je preko 10 godina da nas skinu sa shit liste zbog' 99... Nisu ljudi skočili na Čilija zato što misle da je svojeručno sjebao Amazon, samo ih nervira taj sitnoprevarantski način razmišljanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 8, 2014 Author Report Share Posted December 8, 2014 Nemam frku sa tim, valid point i nije u redu da se radi ako se radi svesno. Vrati ti kasirica (nemam pojma otkad je to izraz) 500 kinti više, pa sad dal' ćeš ti da joj kažeš i vratiš ili ćeš da budeš hepi što si "zaradio" 500din, ali ne bih da mislimo da će zbog toga "deleze da spakuje kofere i ode iz srbije". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Овде ће касирици од плате да иде 500 динара тако да лош пример ! Хоћемо други !!!!:)) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 pa nije bas ista paralela. i normalno je da ces vratiti pare. ako si normalan ofc. problem je što čili ima auru nekog ko se bori sa zlim prodavcima, želi da mu se za novac da adekvatna usluga, pazi na komponente po hw forumu, pazi na cene, marže, i uopšte borac je za potrošačka prava, al voli da drpne siću od zlih kapitalista pa to ti je. u fazonu "e red je da im malo zakinem!" ofc, takav se utisak stekao čitanjem foruma You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 utisak je jeziv "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 hm, bio sam ubeđen da sam ti odgovorio, možda sam omašio temu a ne mogu da nađem taj post sad a možda sam i istripovao :o uzeo ove dukseve: http://www.sportsdirect.com/slazenger-sl-fleece-crew-sweater-mens-522004?colcode=52200425 i istina je što piše u komentarima da su širi u ramenima ali uopšte nisu toliko širi koliko se tripuju ljudi, skroz su ok :) naručio u četvrtak, stiglo danas. ukupno sa poštarinom je koštalo 52e (oko 11e je poštarina), kažu ljudi da je bitno da ti roba bez poštarine bude ispod 50e kad naručuješ sa sportsdirect, sad ono, svako priča svoju priču. sta je bre ovo, vrhunski hoodies za 7 eura?? koji win sajt! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Ako vučete paralelu sa kasirkom, onda može da se vuče i paralela sa "pokvarilo mu se nešto, seljak je iskoristio garanciju... Iskorišćava sistem..." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 identicna paralela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 8, 2014 Report Share Posted December 8, 2014 Ako vučete paralelu sa kasirkom, onda može da se vuče i paralela sa "pokvarilo mu se nešto, seljak je iskoristio garanciju... Iskorišćava sistem..." "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 doco care! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 hm, bio sam ubeđen da sam ti odgovorio, možda sam omašio temu a ne mogu da nađem taj post sad a možda sam i istripovao :o uzeo ove dukseve: http://www.sportsdirect.com/slazenger-sl-fleece-crew-sweater-mens-522004?colcode=52200425i istina je što piše u komentarima da su širi u ramenima ali uopšte nisu toliko širi koliko se tripuju ljudi, skroz su ok :) naručio u četvrtak, stiglo danas. ukupno sa poštarinom je koštalo 52e (oko 11e je poštarina), kažu ljudi da je bitno da ti roba bez poštarine bude ispod 50e kad naručuješ sa sportsdirect, sad ono, svako priča svoju priču.ajd da isprobamo, ima zanimljivih patika, nadjoh taman jedne za 46e 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 bolje se raspitaj prvo da li neko ima iskustva jer sam čuo da znaju da pošalju i totalno kinesko njesra. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 @carinska saga savet ovima koji cekaju pakete: naleteo sam na nekoliko situacija gde likovima ne azuriraju stanje posiljke po 5-6 dana nakon prijema, oni posalju mail a oni im odrade paket za 20 minuta (bukvalno) i posalju, tako da, ja poslah :) srbistan "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 radim sa kilijem nocnu smenu, razbijamo se od zabave Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 dajte neki streaming! OP OP OP SVINJE NJOPAJU!!! PRVI PUT IH VIDIM OVE GODINE!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 bolje se raspitaj prvo da li neko ima iskustva jer sam čuo da znaju da pošalju i totalno kinesko njesra.ma neće mi biti ni prvi ni poslednji put da kupim patike,a da se brzo raspadnu, ako ništa, biće dobre za fizikalisanje 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 ovaj mare me pronasao iz prve a nalazim se u najustekanijem delu zgrade! TO STANKO SLIKAJ SVINJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 sve za druga kilija!!!! AE! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 evo jos jedan sajt za odlicnu online kupovinu, mogu lepe stvari da se nadju za male pare + dostava besplatna http://www.aliexpress.com/premium/category/100003070.html?g=y&needQuery=n&shipCountry=srb&isrefine=y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts