Bliss Posted December 21, 2015 Report Share Posted December 21, 2015 ubedio si me. cekam glorious ultra 70 panavision. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Hijavata Posted December 25, 2015 Popular Post Report Share Posted December 25, 2015 (edited) Edited December 25, 2015 by Hijavata 3 Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 haha, nije loše, samo i film bude :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Inace kolosus je Stefan Kapičić Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 vot? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted December 25, 2015 Author Report Share Posted December 25, 2015 naš glumac stefan kapičić daje kolosusu glas da bude "engleski sa ruskim akcentom", telo/lik koji ga fizički glumi je andre trikoto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 ah, glas, kul, to sad ima smisla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 jbt, kao da su sve fore strpali u trejler Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Verovatno i jesu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Radiohead objavio svoju verziju Spectre muzike koja ipak nije odabrana kao finalna:Nije loše, mada ne mogu da kažem da je mnogo bolje nego Sem Smit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Kao neka bljuzga. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Meni se dopada, al cuje se da nije masterovanoin b4 hipster Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Svi oscar-bait filmovi manje više procure na DVDScr, e sad, zapitaj se jel to način na koji želiš da vidiš taj film? (Stvarno je loš rip, i dalje mi ne ide u glavu za koji kurac se filmovi ripuju da stanu na 1 CD - onako je baš čmuljavo i to već na 24" ekranu, mogu da zamislim na šta će da liči kad rastegne na 40" tv)pa ono kada ga pustis na tv-u koji ima nekakav post processing, a ne na monitoru, izgleda poprilicno pristojno (ali daleko od dobrog0ja imam osecaj da kada neka grupa/coderi/sta vec okrenu visokokvalitetnom ripu i to posatvljaju na torente, da puknu u roku od 3 meseca :Pimam osecaj kao da postoji precutni dogovor tipa " ripujte muljavo filmove prva 3 meseca od premijere i sve ce biti ok" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 When the “Hateful Eight” filmmaker participated in a hand and footprint ceremony at the legendary TCL Chinese Theatre on Tuesday (Jan. 5), he did more than just scribble his name and the date. It seems that Tarantino left another message via the heels of his shoes — which are adorned with the letters “F*** U.”As adept film fans know, Tarantino’s actions weren’t simply to shock. The shoes are a reference to those worn by Uma Thurman in Tarantino’s “Kill Bill” movies, where her vengeful character wears “FU” shoes to convey her mindset as she hunts down all those who’ve wronged her. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2016 Report Share Posted January 12, 2016 http://tympanus.net/Development/SeatPreview/Dobra fora - preview mesta za sedenje u bioskopskoj sali kad kupuješ karte :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 14, 2016 Report Share Posted January 14, 2016 Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Čamuga Posted January 20, 2016 Popular Post Report Share Posted January 20, 2016 przenje 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Predsednica Američke akademije za film, koja dodeljuje nagradu Oskar, juče je obećala promene nakon što su crni reditelj Spajk Li i glumica Džejda Pinket Smit najavili bojkot dodele.Ajsaks je izdala saopštenje obećavajući više raznolikosti, i to brzo posle najava bojkota ovogodišnje ceremonije zato što su nominovani samo beli umetnici.- Ovo je težak, ali važan razgovor, i vreme je za velike promene - navela je Čeril Bun Ajsaks u saopštenju u kojem je još navela da je istovremeno rastužena i frustrirana nedostatkom crnih glumaca i glumica u ovogodišnjim nominacijama.Nijedan crni glumac ili glumica nije nominovan za Oskara drugu godinu zaredom, što je naišlo na osude preko društvenih mreža i izazvalo novu polemiku. Prošle godine nominacija samo belih glumaca podstakla je pozive na bojkot, ali ne od tako istaknutih ličnosti kao što su Spajk Li i Pinket Smit. Ne zna se da li je to imalo uticaja, ali je gledanost ceremonije koju je vodio Nil Patrik Haris bila 16 odsto niža nego prethodne godine, i na šestogodišnjem minimumu. Predsednica Akademije Ajsaks se ove godine potrudila da šou bude inkluzivniji. Voditelj ceremonije 28. februara biće crni komičar Kris Rok, a producenti će biti producenti filma „Đango“ Redžinald Hadlin i Dejvid Hil.- Akademija preduzima dramatične korake da izmeni sastav svog članstva. U narednim danima i nedeljama sprovešćemo reviziju regrutovanja naših članova da bismo doveli do preko potrebne rasne ravnopravnosti u našem prijemu članova 2016. i dalje - napisala je ona.Znam da kolence sigurno ovo prati pomnije ali brate, šta je ovo? Jel će sad da krenu da dodeljuju odvojeno oskare ono - crni muškarac, crna žena, beli muškarac, bela žena ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Sa jedne strane znam da tu sigurno ima velikog nameštanja pa ne mogu previše da kritikujem, ali sa druge strane mi se uopšte ne sviđa taj koncept da za koju godinu ako se nominuje pet glumaca, moraju da budu belac, crnac, latinos, indijanac i jedan od manjina doseljenika, po rotaciji. A ne po kvalitetu glume u nekom filmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Suicide Squad trailerdobar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 20, 2016 Author Report Share Posted January 20, 2016 @lakiStija ti je odgovorio esenciju problema - satro je kriva akademija i trpece prozivke da se ne bi usmerili reflektori na studije/filmsku industriju koja je tiho rasisticska jer je cela amerika tiho rasistickaima i crnih i azijatskih i whatever shade of skin filmova, ali sve se svodi na to da segregacija nije mrtva, amerika je debelo raslojena zemlja i filmovi su ogledalo situacije...i kad su ljudi jednako talentovani bolje će proći oni iza kojih su vece pare a to su belci (jer oskari nisu meritokratija nego reklamiranje i lobiranje od strane studija i agencija) sto je sve pogotovo ironicno kada se uzme u obzir da belci cine oko 60% americke populacije ali tek oko 30% posetilaca bioskopa...Dzhejda je glasna jer je Vil smit mogao da bude nominovan za concussion ali kad pogledas nominovane ne mozes zaista da zameris i kazes da je smit bio bolji od bilo kog glavnog glumca (ne znam da li je redmejn losh kao sto neki kazu, nisam gledao danish girl)Spajk je ljut jer je mislio da chi-raq ima oscar-bait potencijal ali je previše out there (realno je tangerine 10x bolji i lepsi film)also sam sistem glasanja je izvitoperen, od nominacija do finalnog izbora... svidja mi se trejler za suicide, boemska ftw...mada ja i dalje ocu da vidim dedpula pre svega, sve ostalo stripsko ove godine je u drugom planu =o) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Pa da, to je to, tako sam i mislio, ali hoću da kažem da me izuzetno smara (a sad se "slomilo" na oskaru pa sam to postovao) to da svako može da krene da hejtuje kako je negde rasizam i nema ravnopravnosti kada mu odgovara, a onda ovi kao kreću da se vade iz toga - ukupno gledano mi je beveze čitav taj trip koji fura amerikom od vajkada al' je specijalno omasovio i aktivirao se u proteklih nekoliko godina. Izuzev naravno belaca :)da, zaboravih da pomenem, pesma za trejler je vrh realno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 lol verujem da bi tangerine prosao 10x bolje na sundanceu nego na oskaru. :) fora bi bila da dobije oskara za kameru (apple lobi diskriminacija) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted January 21, 2016 Report Share Posted January 21, 2016 @Sucide squadJe l' samo meni odvratna ova Harli? Sigurno su mogli bolje da kastuju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post G!!! Posted January 21, 2016 Popular Post Report Share Posted January 21, 2016 ne znam da li su bolje mogli da kastuju, ali je harli prepicka i setao bih je onako psihoticnu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts