Lucky Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 7 hours ago, manson said: Realno ova Gal ima baš facu za ovaj istorijski period 🙂 uklapa se 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 deluje da neće biti loše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 U jbt al se nabildovao ovaj vampir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 27, 2021 Report Share Posted December 27, 2021 druskan je generalno potcenjen, retko gde sam ga gledao da mi nije bio ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 11 hours ago, manson said: deluje da neće biti loše dopadaju mi se kostimi, taj fazon polu-raspalih sklepanih kostima a ne ono nabudženi svi kao iz svemira 🙂 deluje da totalno odgovara atmosferi. ovaj ridler pojma nemam ko je lik, vidim bio je po nekim filmovima, nigde ga nisam gledao, na trejleru ovako deluje dobro. i dok nema vudua, nemam pojma šta ljudi video u ovoj zoe krevic iskreno, ali ajde 🙂 11 hours ago, DJAPEH8 said: U jbt al se nabildovao ovaj vampir. vid'o od bejla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 On 12/27/2021 at 11:33 PM, mladenq said: druskan je generalno potcenjen, retko gde sam ga gledao da mi nije bio ok samo da napomenem da "druskan" nisam sreo bar 15 godina lol, nekako me oplemenilo 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 1 hour ago, G!!! said: samo da napomenem da "druskan" nisam sreo bar 15 godina lol, nekako me oplemenilo 😄 otkad nema onih starih crtanih sinhronizovanih na rts, niko ne koristi druškan 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 haha, da da, mislim da mi je odatle i ostalo u glavi, sjajna rec! :d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 Quote Preminula čuvena američka glumica i komičarka Beti Vajt Poznata glumica Beti Vajt preminula je u 99. godini, tvrdi TMZ. Preminula je ovog petka, nedelju dana pre nego što je trebala da proslavi svoj stoti rođendan. Beti Vajt je američka glumica, pevačica, voditeljka i pisac, rođena 17. januara 1922, u Ouk Parku (Ilinois, SAD). Posle sedamdeset godina karijere smatra se jednom od najcenjenijih komičarki na svetu, i jednom od najstarijih aktivnih glumica. Od 1945. godine do danas, glumila je u oko 120 filmskih i televizijskih ostvarenja. Nominovana je za dvadeset Emi nagrada, od kojih je osvojila sedam. Od 2009. godine i uloge bake Eni u filmu Veridba pored Sandre Bulok, njena popularnost u Americi je naglo porasla, a 2011. godine je proglašena za najpopularniju i najomiljeniju javnu ličnost u SAD. Karijera Vajtove seže još iz 1939. godine, što je čini najdugovječnijom ženskom TV zvezdom na svetu. Najpoznatija je po svojoj glavnoj ulozi u seriji "Zlatne djevojke" koja se prikazivala od 1985. do 1992. godine. Naživela se baba 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 Uvek bila simpaticna, delovala kao carica od zene 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2022 Report Share Posted January 1, 2022 13 hours ago, mohr said: Uvek bila simpaticna, delovala kao carica od zene realno, imala je neke vrh fore i fazone, i dosta pokretna za svoje godine :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 Ovo će da bude ili najbolji film ikada ili apsolutno sranje 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 ccc, e moj Rodrigez 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 Dobro, makar nije trandza...unless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2022 Report Share Posted January 12, 2022 59 minutes ago, manson said: ccc, e moj Rodrigez 😞 ali latinx :)) a latinx ljudi na fazon - gtfo sa tom pričom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 jebote šta su sad latinx ?? jel im to sad neka fora da nateraju rasiste da se malo potrude i edukuju da bi bili rasisti ili šta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 2 hours ago, togFU said: jebote šta su sad latinx ?? jel im to sad neka fora da nateraju rasiste da se malo potrude i edukuju da bi bili rasisti ili šta? zvanična definicija: a person of Latin American origin or descent (used as a gender-neutral or non-binary alternative to Latino or Latina). a onda naravno i gomila mimova: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 Ahaha pa jebote...kometa pls! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 hvala Laki, nisam želeo da potrošim ni sekund da izguglam to, neka puše kurac svi sa tim novim definicijama... najgore što sam primetio da "normalni" ljudi u "BIO" svog instagram profila stavljaju "she/her", kao da budu u fazonu i da budu TOLERANT, neka ga puše i oni i svi ima da "pronaunsujem gender" kako ja hoću jeri jasno breee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 Zoro - Zora ! Zorana! nazalos' tinejdzeri i kod nas i po tom pitanju upijaju sranja sa neta brze nego sto mislimo ili zelimo da priznamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 9 minutes ago, togFU said: hvala Laki, nisam želeo da potrošim ni sekund da izguglam to, neka puše kurac svi sa tim novim definicijama... najgore što sam primetio da "normalni" ljudi u "BIO" svog instagram profila stavljaju "she/her", kao da budu u fazonu i da budu TOLERANT, neka ga puše i oni i svi ima da "pronaunsujem gender" kako ja hoću jeri jasno breee ja zapravo mislim da je to sad neki feature od twittera da imaš da izabereš šta si, mada me mrzi da proverim 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 Pa jebem mu zivot... 🙂 1 Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 13, 2022 Report Share Posted January 13, 2022 33 minutes ago, Katsu said: Pa jebem mu zivot... 🙂 hahaha, znači samo je bilo potrebno da pomenemo Latinx da te spawnujemo! da smo samo znali da je toliko lako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 Vrv svako jutro ukuca u gugl Latinx pa se nervira! Rodrigez inače režirao treću epizodu Boba Feta (kad već nisam ostavio u pravom topiku) Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2022 Report Share Posted January 14, 2022 13 minutes ago, bolkonski said: Vrv svako jutro ukuca u gugl Latinx pa se nervira! Rodrigez inače režirao treću epizodu Boba Feta (kad već nisam ostavio u pravom topiku) šta li traži kad kuca ujutru Latin_ u Google WINK WINK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts