Thunderstorm Posted April 28, 2018 Report Share Posted April 28, 2018 Bokte mazo, ja popih kafu prekljuce sa dve cistacice od kojih je jedna radila na poljoprivrednom. Mora da sam kao stenica . Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 sumljam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 11, 2018 Report Share Posted May 11, 2018 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 lulz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Dabre! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Este videli metan u vodi! Sledeće ide olovo u zlato! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 ja se nadam da su Vesiću ipak stavili cijanid u onu čašu. duplu dozu - za svaki slučaj. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 A Vucicu ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Meni je ovo njuz nije njuz jer likovi pozivaju Vučića da se uključi urešavanje problema... A sam Vučić je deo problema, omg, prestanite da ga glasate! :-D http://rs.n1info.com/a397189/Biznis/Malinari-najavili-protest.html Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Ok, ovo je ozbiljno, da li nas neko jebe? Ova vest koju sam gore linkovao, jutros je glasila da malinari traže od Vučića da se uključi u rešavanje problema. Evo petnasestak sati kasnije sam kliknuo taj link sa nemrom da pošaljem tu vest ortaku da se i on smeje malo što od Vučića traže da reši problem, a Vučić je deo problema... WTF? Cela vest promenjena, na istom linku sada piše kako se pregovara sa Nedimovićem. Šta je to koji kurac? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Izbegavanje odgovornosti? Upravljanje masama putem medija? Tačnije formiranje javnog mnjenja kako nekome odgovara? Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 (edited) Stvarno nisam pametan, brate, znam šta sam jutros pročitao, i zašto sam linkovao vest ovde. Svaki pomen Vučića iz vesti izbrisan, a u uglavljen NEdimović, koga jutros na ovom linku ove iste vesti nije bilo nigde u tekstu, kao ni ovih brojki sa cenama. Ostavio sam komentar tipa da ovo neam nikakvog smisla jer prvo predsednik nema ništa sa tim, a drugo, kako Vučić da se uključi u rešavanje problema kad je sam deo problema zajendo sa Vučićevićem i tom klikom, i prvo da prestanu da ga glasaju masovno, za početak. Taj komentar nije izašao, naravno, Sad sve promenjeno. N1 Vučićev? Edited June 18, 2018 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 11 minutes ago, millancche said: Stvarno nisam pametan Ех. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 18, 2018 Report Share Posted June 18, 2018 Ima ipak dole kako trаžе i od Vučića da se uključi, ali naslov je promenjen, i ceo ovaj prvi deo o pregovoriam na Nedimovićem je dodat, počunjalo je sa tim da traže vučića, ministra niđe, i duplo kraća vest je bila. Trulo mi to nekako, menjati tek tako vest... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 9 hours ago, millancche said: Stvarno nisam pametan, brate, znam šta sam jutros pročitao, i zašto sam linkovao vest ovde. Svaki pomen Vučića iz vesti izbrisan, a u uglavljen NEdimović, koga jutros na ovom linku ove iste vesti nije bilo nigde u tekstu, kao ni ovih brojki sa cenama. Ostavio sam komentar tipa da ovo neam nikakvog smisla jer prvo predsednik nema ništa sa tim, a drugo, kako Vučić da se uključi u rešavanje problema kad je sam deo problema zajendo sa Vučićevićem i tom klikom, i prvo da prestanu da ga glasaju masovno, za početak. Taj komentar nije izašao, naravno, Sad sve promenjeno. N1 Vučićev? pročitaj Orvelovu "1984", a posebnu pažnju obrati na funkcionisanje Ministarstva Istine. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 najjace ministarstvo uvek bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 2 hours ago, Debeli said: pročitaj Orvelovu "1984", a posebnu pažnju obrati na funkcionisanje Ministarstva Istine. Izgleda da ću morati, mada mi je otprilke poznat koncept. Onda ću se manje čuditi ovakvim stvarima, right? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 pitaćeš se je li moguće da se fore iz knjige ZAISTA primenjuju, da se ne radi o fikciji, već o realnosti. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 A kad si vec tu procitaj i Hakslijev Vrli novi svet, mozda jos bolja vizija buducnosti/sadasnjosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Inače, bio je učesnik španskog građanskog rata, britanski činovnik u Indiji za vreme kolonijalne uprave, beskućnik u Parizu. Legenda. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 rofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Nek se syncuju sa rur kalendarom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Buahahhahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 A mogu i Babu iz Nju Dzersija da pitaju ako im je neko bacio crnu magiju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts