Ребел Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 http://www.kurir-info.rs/usmrdeli-se-hrvati-clanak-281052 Лол, јбт. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Pa ne taj Kurir haha je genijalan Predsednik UEFA Mišel Platini nije srećan što su hrvatski navijači ukaljali Evropsko prvenstvo, za koje je rekao da je „99 odsto sjajno“. - Nisam zadovoljan hrvatskim narodom. Osim Hrvata, bilo je sve čisto. Mislim da je ovo dobra pobeda - rekao je Platini. A sta kazu dame: - U tim sintetičkim dresovima, koje nisu skinuli od dolaska na šampionat, po ceo dan piju na ulici. Sigurna sam da neće privući pažnju ijedne devojke. Haha JE BI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 - U Poljskoj smo već 12 dana, živimo u kamperu, u nehumanim uslovima. Smrdimo! Užasno se teško osećamo, ali za reprezentaciju se vredi žrtvovati - rekao je Hrvat iz Štutgarta, a njegov kolega je dodao: - Kamperi su luksuz o kakvom mi možemo da sanjamo. Ja sam ovde 15 dana u malom šatoru i nijednom nisam otišao pod tuš. Spavam po parkovima, ali nije mi žao! - kaže fan izabranika Slavena Bilića iz Pakraca. @topic http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/13301/sasa-popovic-obuo-zenine-sandale-foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoNg Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Ma ima li dalje od ovoga, neki dan na naslovnoj strani PUSICE SE FLORIDA :D http://www.kurir-info.rs/pusice-se-florida-clanak-277540 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 Snimali magičnu pečurku, a snimili vaginu! http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/256948-snimali-magicnu-pecurku-a-snimili-vaginu-video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Brate, Telegraf :)) Vesa više štete nego koristi od tog Telegrafa, čudi me kako se do sad nije opr'o od njega već :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Lopovi 41-godišnjem Kinezu ukrali penis dok je spavao http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/335023/Lopovi-41godisnjem-Kinezu-ukrali-penis-dok-je-spavao Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 26, 2012 Report Share Posted July 26, 2012 Blic tone sve dublje. Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 z.n. hoce moj penis,tj. zelela ga je,mozda vise ne Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Blic tone sve dublje. blic je odavno na dnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 z.n. hoce moj penis,tj. zelela ga je,mozda vise ne pics Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 penisa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 pics Didnt happen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Comandante Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 blic je odavno na dnu Kakvih sve novina ima, još nije na samom dnu, ali ako ovako nastave eto i njih dole. Politika je verovatno jedina normalna novina u Srbiji, ali džabe im to kad ne dižu tiraž vestima o tome kojoj starleti je sinoć ispala bradavica dok je pila Moet... Quote I began revolution with 82 men. If I had to do it again, I do it with 10 or 15 and absolute faith. It does not matter how small you are if you have faith and plan of action. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2012 Report Share Posted July 27, 2012 Ja ne znam da li može gore od Blica u smislu mozgoispiračke strategije, prva polovina je pamflet DS-a, druga polovina užasni tabloid. Nije ni Politika bolja, tekstovi izgledaju kulturnije jer ih pišu školovani (ali svejedno podobni), jedino je funkcija tekstova ista - pre izbora su svi pevali u glas kako je Tadić pravi car i kako je evropski put jedini način, a sad najednom postali skeptični i "setili" se da vlast može da se kritikuje (pošto se promenila). Jebo ti takve normalne novine. Ja kad sam se interesovao za novinarstvo, a bio sam svojevremeno i u novinarskoj sekciji koju je vodila neka old-school profesorka, mislio sam da dnevne novine treba samo da prenose informacije bez ličnog pečata, jer je lični pečat rezervisan za kolumne. U međuvremenu sam shvatio da to ne može ni u mnogo ozbiljnijim državama jer su novine svuda zavisne od nekoga, ali ovo što mi kod nas imamo je totalni šou i ne bi trebalo čitati ni da dele besplatno na ulici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 10, 2012 Author Report Share Posted August 10, 2012 http://www.kurir-info.rs/haarp-kod-barajeva-nam-kontrolise-mozgove-clanak-359717 Supertajni elektronski sistem HAARP, nedavno instaliran nedaleko od Beograda, utiče na promenu klime i mentalno stanje svih ljudi Šta izaziva HAARP - oštećuje ljudski mozak - izaziva nervozu - agresiju - stvara ozonske rupe u atmosferi - izaziva poplave i zemljotrese - ubrzano zagreva planetu - menja klimu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 10, 2012 Report Share Posted August 10, 2012 sve je to istina kao sto je dr dabic razigravao spermatozoide! http://www.kurir-info.rs/razigravao-spermatozoide-clanak-23747 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 ахахах то беше група френки ако се не варам:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 http://balkantajms.com/skaut-partizana-greskom-doveo-radnika-iz-brazila-da-igra-fudbal/ 2 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 ali ovo jeste njuz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 znam nego mi lakse bilo da postujem ovde, u zurbi sam bio. jbg Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 iskusno si se izvukao :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 haha ma jok, nego mi u tom trenutku nije delovalo toliko bitno gde kacim ;) pogresi covek 1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 hahaha bosanci njuzovali eyela ahah lol he he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts