sttevann Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 (edited) Pising end šiting in d ajz of d pipl. Edited April 17, 2019 by sttevann Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 1 hour ago, Lucky said: am sori, voc dis? lulz, ovo mi je kao ono kad klinca u osnovnoj svi podjebavaju za nesto, pa on pocne da se pretvara da mu se to svidja, kako bi im ne bi bilo vise zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 22 minutes ago, mladenq said: lulz, ovo mi je kao ono kad klinca u osnovnoj svi podjebavaju za nesto, pa on pocne da se pretvara da mu se to svidja, kako bi im ne bi bilo vise zanimljivo brate, ja bih voleo da je to tako, meni više deluje kao ovo: 30 minutes ago, sttevann said: Pising end šiting in d ajz of d pipl. u fazonu - može nam se, sad nam niko ne može ništa pa ćemo da se sprdamo sa ovim na maks i prebacimo na humor, vidite koliko ste jadni vi drugi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 jbj realno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 18, 2019 Report Share Posted April 18, 2019 18 hours ago, Lucky said: brate, ja bih voleo da je to tako, meni više deluje kao ovo: u fazonu - može nam se, sad nam niko ne može ništa pa ćemo da se sprdamo sa ovim na maks i prebacimo na humor, vidite koliko ste jadni vi drugi. To nije novo ni u politici, imaš kao primer SAD - demokrate i republikanci su jedni druge su nazivali magarcima i slonovima, i obe grupe su na kraju usvojile te simbole. https://crystalbridges.org/blog/of-donkeys-and-elephants-the-art-of-us-political-symbol-making/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 18, 2019 Report Share Posted April 18, 2019 https://www.blic.rs/vesti/drustvo/skandal-na-skolskom-takmicenju-ona-se-rasirila-kao-mrtva-a-ovaj-moj-ni-makac-samo-je/sv4mdb3 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2019 Report Share Posted April 18, 2019 8 hours ago, Jose Jimenez said: To nije novo ni u politici, imaš kao primer SAD - demokrate i republikanci su jedni druge su nazivali magarcima i slonovima, i obe grupe su na kraju usvojile te simbole. https://crystalbridges.org/blog/of-donkeys-and-elephants-the-art-of-us-political-symbol-making/ pa da, ali nemam pojma, ovo mi je nekako potpuno drugi level u odnosu na ovo međusobno prozivanje ... to bi mi bilo kao kada bi sad SNS usvojio sendvič za zvanični simbol :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted April 22, 2019 Report Share Posted April 22, 2019 http://rs.n1info.com/Vesti/a478180/Vlada-Srbije-uputila-Francuskoj-milion-evra-za-obnovu-katedrale-Notr-Dam.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted April 22, 2019 Report Share Posted April 22, 2019 Ne vidite siru sliku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 23, 2019 Report Share Posted April 23, 2019 ahahahah Split -- Građani Splita prijavili su policiji u ponedeljak posle podne veću grupu migranata, za koje se ispostavilo da su turisti iz Azije uzrasta od 20 do 30 godina. Kako se navodi, grupa turista je za mesto svog izleta odabrali livadu iz reku Žrnovnicu gde su uživali u toplom prolećnom danu i lepoj prirodi, slušajući muziku i odmarajući se na druge načine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 4, 2019 Report Share Posted May 4, 2019 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 On 5/4/2019 at 9:25 AM, dovlagsi said: Sve je smešno u ovoj vesti na tako mnogo nivoa :) Kao i gospodin Alon Delon :)) i jedan veliki i bitan momenat u usa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 zajebite ove smor politicki korektne vesti, dajte ovakav kontent https://www.blic.rs/vesti/hronika/milojko-pantic-uhapsen/k2zmmvj?fbclid=IwAR0jJrsIkAtvgUcHHqE75TYpWyG3wWyuak9NZ0_GK7xoI5pcfZX27yNoqZM gas je za smekere, kocnica za picke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 9 minutes ago, Bliss said: zajebite ove smor politicki korektne vesti, dajte ovakav kontent https://www.blic.rs/vesti/hronika/milojko-pantic-uhapsen/k2zmmvj?fbclid=IwAR0jJrsIkAtvgUcHHqE75TYpWyG3wWyuak9NZ0_GK7xoI5pcfZX27yNoqZM gas je za smekere, kocnica za picke! smešta mu služba zbog one njegove emisije na televiziji! nevin je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 http://archive.is/tpVUC Vučić: Car Lazar je izgubio bitku na Kosovu i sad sam ja kriv što moram da priznam Kosovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2019&mm=05&dd=14&nav_id=1541968 Snimak iz satelita vidljiv u celom svetu: Beograd na vodi na poznatom pretraživaču Beograd -- Beograd na vodi od skoro može da se vidi i na Gugl mapi Naime, najpoznatiji pretraživač na svetu ubacio je ovaj deo Beograda u svoje mape i tako omogućio svakom čoveku na planeti da s bilo kog mesta poseti Beograd na vodi. Gugl mape se smatraju najpopularnijim, ali i najpouzdanijim i najtačnijim prikazom gradova na zemlji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 Kraj, Endgame, poyy Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 16, 2019 Report Share Posted May 16, 2019 https://twitter.com/adamcbest/status/1128802140544294913 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 16, 2019 Report Share Posted May 16, 2019 57 minutes ago, manson said: https://twitter.com/adamcbest/status/1128802140544294913 FF 50 godina unapred i biće u pravu! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 Na pitanje zašto je tokom prethodnog hladnog talasa grejanje pušteno 7. maja i zašto je trajalo jedan dan, Vesić kaže da je tada naznačeno da se radi o toplim probama. To je, kako kaže, bio jedini način da se to grejanje u Beogradu pusti jer tada nije bila izmenjena odluka o uključivanju grejanja van grejne sezone. "Toplane su radile kako su mogle, puštene su tople probe čime je bio zaobiđen zakon. Ne možete očekivati niti od jedne toplane da krši zakon", rekao je Vesić. Prema njegovim rečima, sada je ta odluka promenjena i grejanje će se paliti onda kada srednja dnevna temperatura prema prognozi iz prethodnog dana ne bude prelazila 12 stepeni. Nadam se da se to neće dogoditi u julu i avgustu, rekao je Vesić. Na pitanje zašto onda grejanje u Beogradu nije nastavljeno, kada su već krenule tople probe, Vesić je odgovorio: "Ja razumem da vi mislite da grejanje može da se uključi na dugme...Niko se do sada nije setio da tu odluku promeni. Ovo što mi radimo ne radi se u većini evropskih gradova. Nije to tako jednosatavno. Radimo maksimalno da izađemo u susret građanima." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 17, 2019 Report Share Posted May 17, 2019 7 hours ago, Lucky said: Na pitanje zašto je tokom prethodnog hladnog talasa grejanje pušteno 7. maja i zašto je trajalo jedan dan, Vesić kaže da je tada naznačeno da se radi o toplim probama. To je, kako kaže, bio jedini način da se to grejanje u Beogradu pusti jer tada nije bila izmenjena odluka o uključivanju grejanja van grejne sezone. "Toplane su radile kako su mogle, puštene su tople probe čime je bio zaobiđen zakon. Ne možete očekivati niti od jedne toplane da krši zakon", rekao je Vesić. Prema njegovim rečima, sada je ta odluka promenjena i grejanje će se paliti onda kada srednja dnevna temperatura prema prognozi iz prethodnog dana ne bude prelazila 12 stepeni. Nadam se da se to neće dogoditi u julu i avgustu, rekao je Vesić. Na pitanje zašto onda grejanje u Beogradu nije nastavljeno, kada su već krenule tople probe, Vesić je odgovorio: "Ja razumem da vi mislite da grejanje može da se uključi na dugme...Niko se do sada nije setio da tu odluku promeni. Ovo što mi radimo ne radi se u većini evropskih gradova. Nije to tako jednosatavno. Radimo maksimalno da izađemo u susret građanima." Ma neee, u Njemacke samo imas grejenje cele god i mozes i u avgustu da ga ukljucis ako je napolju manje od 15 stepeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 On 5/17/2019 at 3:58 PM, Dule_smor said: Ma neee, u Njemacke samo imas grejenje cele god i mozes i u avgustu da ga ukljucis ako je napolju manje od 15 stepeni imajući u vidu da se plaća cele godine mogli bi i kod nas tako nešto da uvedu nedajbože :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 i evo sad mi stigao obracun, posto sam potrosio manje od proseka vracaju mi 50 evra za proslu god...a realno sam prilicno velikodusno odvrtao radijatore...jbga, jevropa heee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2019 Report Share Posted May 18, 2019 9 minutes ago, Dule_smor said: i evo sad mi stigao obracun, posto sam potrosio manje od proseka vracaju mi 50 evra za proslu god...a realno sam prilicno velikodusno odvrtao radijatore...jbga, jevropa heee vratiće i nama vesić! ma realno po utrošku je najbolje, ima to čak i kod nas sad na sve više mesta. doduše i dalje se grejanje na struju najviše isplati, posebno kad uračunaš i hlađenje na struju (ako imaš takvu opciju). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 25, 2019 Report Share Posted May 25, 2019 Opet B92 naš dobar drugar, nivo nepismenosti i nelogičnosti i grešaka u tekstu ništa ispod fascinantan, Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts