Lucky Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 When Michelle and Robert Duchouquette, of Plano, Texas went away on vacation last year, the couple left their two dogs and Betta fish, Gordy, in the hands of Prestigious Pets. After returning from their vacation, the couple noticed that Gordy's bowl was cloudy — a consequence of overfeeding. So the Duchouquettes posted a negative review on Yelp — and Prestigious Pets countered with a friendly $1 million lawsuit. The company claims that the couple had signed a contract agreeing "not to make negative comments about Prestigious Pets and to not disparage Prestigious Pets." Please remember that — regardless of how you feel about first amendment rights — this is a Betta fish we're talking about. Bettas currently retail for $4.59 on PetSmart, and they die all the time. The Duchouquettes were able to monitor their fish's health because they keep a camera on the fish's bowl. Repeat: a camera on their bowl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=06&dd=22&nav_id=1146761 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Meni je ovo veća vest dana http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=06&dd=22&nav_category=11&nav_id=1146776 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 realno ne zna čovek šta je bolje - pobedilo je čak i istorijski let airserbia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jogi_ Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 (edited) This http://bulevar.b92.net/srpska-posla.php?yyyy=2016&mm=06&dd=23&nav_id=1147015 ! Ceo dan trube na radiju o ovome, da nam novinarstvo vec duze vreme nije smecarsko, tacno da covek pomisli da troluju :D Edit http://www.blic.rs/vesti/drustvo/istorijski-let-avion-nikola-tesla-sleteo-u-njujork/s51gsxn Edited June 23, 2016 by Jogi_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 KAKAV BLAM VLASTI BEOGRADA: Poklonili Slovenicima bistu Vuka Karadžića i pogrešili prezime! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 kad smo kod toga, novi spomenik kod hrama svetog save: aj što je bedan nego negde naleteh da ono nije njegov potpis jer se čovek potpisivao latinicom :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 jeste, al ima par potpisa i pisama koja je napisao cirilicom i tako se i potpisao, dok je jos bio mlad...ok, jeste bedan spomenik, ali meni ide na kurac sto se tolika frka na netu digla zbog potpisa cirilicom, dal je moguce da nama srbima toliko smeta nase pismo...eno vec citam komentare u fazonu "ne zasluzujemo ga, dajte ga hrvatima", lol, nek se nose u kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 hoće od Tesle pošto poto da naprave njuejdžera, a bio je pravoslavac i Srbin. sišite kurac otpaci ljudski, niko vas nije zvao da branite Treslu. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Мислим да је Теслу болео курац (inb4 кастрација) за ситноземаљске поделе по нацијама, и да се грохотно смеје у свемирској летелици са које су га послали међу нама, када види ову борбу ко ће га присвојити. Човек је дар човечанству, не Србима или Хрватима, а највећи криминал овде није ћирилица или латиница, већ овај благо речено деформитет уметности посвећен једној од најзначајнијих инкарнација на Земљи!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Valjda ce da metnu neku bistu na to, ovako izgleda kao grob Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 па ниси чуо да ће да га сахране у Храму, како доликује крштеном бићу? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Њему доликује сахрана у космосу, да се његов пепео вине у висине као дух његов, где би се сонда која садржи урну од ружиног дрвета распала након ослобађања утицаја гравитације, као што се дух светих људи ослобађа грубих закона који управљају физичким световима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Koliko ja znam SPC smatra da krštenom biću ne dolikuje kremiranje, što je već odrađeno. To što će odustati od tog principa i voljni su da ga sahrane u najvećem hramu zarad jeftinog marketinga samo još više govori u prilog tezi o moralnoj propasti te organizacije koja se zapravo kune u suprotno. Ćirilica nije problem na ovom spomeniku, ili bar nije bitan problem, i ja sam pre neki dan gledao ženu iz Muzeja koja objašnjava da se potpisivao ćirilicom u nekim slučajevima, ovo što Dule kaže. Problem je što ovo izgleda kao jeftini nadgrobni spomenik za kućnog ljubimca sahranjenog u dvorištu :( Bista Nikole Tesle ispred Elektrotehnickog fakulteta je sasvim adekvatan spomenik plus na jako dobrom mestu jer je zapravo podstrek onima koji tamo uče da pokušaju da dostignu deo njegove veličine. I ok da su hteli da naprave tipa stilizaciju formule za jedinicu Tesla, ili Teslinu zavojnicu ili nešto tako, ovo je stvarno sramota. A na to dodas Vuka Karađića i fejl odnosa prema našim velikanima je potpun. Bitno da nam se avioni zovu Novak Djokovic i Dejan Stanković. Svaka čast njima na udaranju lopte ali teško da su doprineli sveobuhvatnon napretku srpske nacije... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Избор формуле за ову накарадност је добијена првим резултатом advanced Google упита "tesla science most famous formula" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Kažu da je Bg poklonio bistu, a da je postamen radila Ljubljana. Ovo za Teslu je bez komentara :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Ok, ali valjda neko iz kabineta gradonacelnika proveri kako je Ljubljana uradila postolje? Mislim moglo je da piše i "Vuk Karadžić najveći debil svih vremena" ;) doduše nije ni ovo baš daleko... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Mali update na temu spomenika Tesli, na svu sreću nije ono ceo spomenik, ima i bista, nije baš idealno ali je dosta bolje od samo postamenta koji su bili stavili bez biste. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=07&dd=10&nav_category=11&nav_id=1153463 Tako da ok, ipak nije toliko strašno. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 offtopic, ali kad se vec prica o tesli i hrvatima ovde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 http://rs.n1info.com/a175972/Video/Ostalo/Struja-nestajala-zbog-Teslinog-transformatora.html Погледајте видео у прилогу, неверица и прави Њуз царује по обичајуhttp://www.njuz.net/teslin-transformator-nastupa-u-guci/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 povezane vesti su pokidale :DDD Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 11, 2016 Report Share Posted July 11, 2016 auh smorih se kad videh gaskojna na sta lici:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Novi Sad -- Devojka (20) je u utorak veče skočila u Novom Sadu s mosta visokog oko 25 metara u Dunav, "iz zabave". Ona nije povređena i obećala je da to više neće da radi. "Htela sam da znam da li ja to smem da uradim i da li mogu. I sada znam da mogu. Neću to više ponavljati, jer mi je policija zabranila, pošto zakoni ne dozvoljavaju da se skače s mosta jer kažu da je to veoma opasno", ispričala je agenciji Beta devojka, koja je želela da ostane anonimna. Ona je sedela u jednom kafiću na novosadskoj plaži Štrand, u blizini Mosta slobode, najvećeg i najvišeg mosta na Dunavu u Novom Sadu, sa kojeg je kasnije skočila, a rekla je da je to uradila jer je "pogodila pesma" koju je prethodno čula. Dodala je da su se veoma brzo, pošto je doplivala do plaže, pojavili policajci, koje su pozvali ljudi čim su primetili da je prekoračila ogradu mosta, jer su mislili da želi da se ubije. "Policija me je pitala da li znam da je to zabranjeno i da li sam želela da se ubijem ili samo da skočim zbog adrenalina. Nisam htela da se ubijem, ja volim da živim, iako živim pomalo ludo", ispričala je ta devojka. Dodala je da joj je policija potom naložila da sačeka lekare Hitne pomoći, koji su je pregledali i ustanovili da je dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 "znam, čudna sam" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Koja li je pesma pogodila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts