towerrr Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Eo ti plus jer se slazem oko sve sto si rekao. Nisam takav tip igraca koji non stop igra jedan heroj kako bi nabudzio mmr, tako da kontam kako ti je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Ja i dalje tvrdim da bi bilo mnogo kvalitetnije da svi imaju neki pocnetni mmr tipa 1500 kao u honu.U honu mmr radi mnogo bolje nego u doti. Na 1750 mmr jako je tesko naici na retarda,osim ako nije kupio acc naravno 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 (edited) @tower Ja bukvalno pribjegnem tome kada vec opadnem jezivo na mmr-u, pa onda moram da povratim kol'ko tol'ko respektabilnu cifru. Nekada sam uzivao u ovoj igrici, a sad je bukvalno ili taj grind (gdje pobjedjujem 70% vremena sa nekim pubstomperom ali ne uzivam jer je dosadan heroj) ili probam neki opusten game gdje recimo markiram offlane, uzmem tidea i onda covjek randomuje dark seera i dodje sa mnom dual :D, (isto vazi i za mid)... I onda se covjek pita da l je uopste vrijedno igrati ako vecinu vremena ne uzivas u igrici. Rekao bih da je glavni razlog sto jos uvijek igram taj sto je 1.6 vec skoro nestao, a osim njega jedino sam jos u doti solidan :D. Za te 2 sedmice koje su mi trebale da se vratim sa 3.4k na 5.2k, 90% gejmova sam igrao support silencera ili axea,enigmu woods koji su po meni u ovoj trenutnoj meti na ovim pub mecevima klasicni pubstomperi osim ako se neko ne zainati bas pa te ganja sa gondarom po sumi ali ni tad mu nije garantovano da ce te shut down. I onda sam naravno ponovo uzeo da igram malo opusteno dotu, neko eksperimentisanje sa bildovima, malo zajebancija i za par dana 4.7k, pff. Edited December 9, 2014 by Mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 pa sto igras ranked ako hoces da se zajebavas, ne kapiram 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Ja i dalje tvrdim da bi bilo mnogo kvalitetnije da svi imaju neki pocnetni mmr tipa 1500 kao u honu.U honu mmr radi mnogo bolje nego u doti. Na 1750 mmr jako je tesko naici na retarda,osim ako nije kupio acc naravno A pazi termin retard je dosta relativan u doti. Svako od nas ponekad bude taj retard. Mozda je taj lik koji je dosao tebi u gejm i namjerno se glupira ili feed-a super igrac koji je naletio u prethodnom mecu na neke teske idiote i sad on hoce da se izivljava nad nekim cisto da mu lakse bude, a mozda su ti idioti iz njegovog meca naisli na neke pre toga i tako u krug. Ja prvi sam znao dosta puta, recimo igram 3-4 gejma supporta i sad hocu taj prokleti peti gejm kerija i markirao sam prvi i onda imas dva lika randomuju recimo snipera i voida :D, i sad ja cu uzeti tog kerija taj peti gejm pa kud puklo da puklo nek se gone u pm i oni ce recimo reci pazi ovog debila, omg third carry mislice da sam teski idiot rus, a ti likovi iz prethodnih gejmova ce reci super momak odigrao, izsupportao jebe kevu. A i primetio sam da neki likovi tako isto znaju jedan gejm da istrolaju sa mnom najstrasnije ode afk jungle ili nesto, i ja ga smatram najvecim kretenom. Next game, on dolazi vs mene, ja srecan, on covjek ode mid polomi mog mid-a... Tako da u neku ruku, svi smo mi ti "retardi" ponekad, ipak si ljudsko bice, ako te neki rusi prcaju 3-4 gejma zaredom ti ces se zainatiti pa ces peti gejm iz prkosa namjerno ako vidis ruse reci "e necete dobiti sad ako se ja ista pitam" :D Nadam se da sam ti prikazao neku drugu perspektivu gledanja na te "retarde" koji svima nama zapadaju ponekad a koji i mi znamo biti. @Grgile ne mislim bukvalno da se zajebavam, nego da dam sebi oduska u smislu da se oslonim na team, da ce imati normalan pick, da ce bar u neku ruku pokusati da counteruju protivnike, da ne moram ja da igram tog nekog pubstompera dosadnog koji ima jednu funkciju, nemoj bukvalno da me shvatas.. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 (edited) e pa onda cim te prodje tryhard grind mode i hoces da se opustis, samo prebaci na normal i nemas problema :) Edited December 9, 2014 by Grgile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Ima to smisla :D, ali mnogo je manja satisfakcija dobiti gejm u normal mm nego u ranked, bar meni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 e pa tu i jeste balans, isto tako je i veca frustracija kad izgubis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 A pazi termin retard je dosta relativan u doti. Svako od nas ponekad bude taj retard. Mozda je taj lik koji je dosao tebi u gejm i namjerno se glupira ili feed-a super igrac koji je naletio u prethodnom mecu na neke teske idiote i sad on hoce da se izivljava nad nekim cisto da mu lakse bude, a mozda su ti idioti iz njegovog meca naisli na neke pre toga i tako u krug. Ja prvi sam znao dosta puta, recimo igram 3-4 gejma supporta i sad hocu taj prokleti peti gejm kerija i markirao sam prvi i onda imas dva lika randomuju recimo snipera i voida :D, i sad ja cu uzeti tog kerija taj peti gejm pa kud puklo da puklo nek se gone u pm i oni ce recimo reci pazi ovog debila, omg third carry mislice da sam teski idiot rus, a ti likovi iz prethodnih gejmova ce reci super momak odigrao, izsupportao jebe kevu. A i primetio sam da neki likovi tako isto znaju jedan gejm da istrolaju sa mnom najstrasnije ode afk jungle ili nesto, i ja ga smatram najvecim kretenom. Next game, on dolazi vs mene, ja srecan, on covjek ode mid polomi mog mid-a... Tako da u neku ruku, svi smo mi ti "retardi" ponekad, ipak si ljudsko bice, ako te neki rusi prcaju 3-4 gejma zaredom ti ces se zainatiti pa ces peti gejm iz prkosa namjerno ako vidis ruse reci "e necete dobiti sad ako se ja ista pitam" :D Nadam se da sam ti prikazao neku drugu perspektivu gledanja na te "retarde" koji svima nama zapadaju ponekad a koji i mi znamo biti. @Grgile ne mislim bukvalno da se zajebavam, nego da dam sebi oduska u smislu da se oslonim na team, da ce imati normalan pick, da ce bar u neku ruku pokusati da counteruju protivnike, da ne moram ja da igram tog nekog pubstompera dosadnog koji ima jednu funkciju, nemoj bukvalno da me shvatas.. 1 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lancemi3d Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Jel ima ovde nekoga ko bi igrao vcrs dotu oko 23h? Ako ima posaljite PM na forumu, pa da se izdodajemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 (edited) naleteh slucajno na lika nekog i pocepam se mohr pls Edited December 11, 2014 by Crnčuga 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 6 ujutru,ko zna koliko sam bio besan :D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 A dal si moguc da to radis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 naravno da sam moguc,obelezim retarda i dodgujem ga posle ako mi kojim slucajem ponovo padne u tim... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted December 11, 2014 Report Share Posted December 11, 2014 Hahahahah a jesi lud ko konj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 3 gejma za redom igram potato bracket sa likovima koji su 1 + k manji rank,pisam u facu onom ko je pravio mm 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Touche Posted December 16, 2014 Popular Post Report Share Posted December 16, 2014 Prestani da igras u 5 ujutru radnim danom, verovatno vas ima 27 u celoj evropi sto tada igrate 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Ili upali i US servere, ali polako pocinjem da mislim da su oni gori od rusa. Nekako mi deluju kao da imaju pesak u vaginama. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Pa tad svi busteri igraju, znam jednog koji navije sat u 4 ujutru pa bustuje akaunte :DDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Ili upali i US servere, ali polako pocinjem da mislim da su oni gori od rusa. Nekako mi deluju kao da imaju pesak u vaginama. Bio sam preko ljeta u US i igrao tamo na njihovim serverima. Sto su rusi za eu servere to su peruanci za njihove i mogu ti reci da su cak gori, rusi kakvi god da su ti mozes naici i na dobre igrace ali oni peruanci su jezivi... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 24, 2014 Report Share Posted December 24, 2014 http://www.dotabuff.com/players/51073415 5600 + puck,nafidao i odradio abandon,najgore sto smo dobijali i pored njegovog failovanja na midu protiv jebenog visage-a...pozeleo bih mu smrt,kako njemu,tako i uzoj i siroj familiji... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 http://www.dotabuff.com/players/51073415 5600 + puck,nafidao i odradio abandon,najgore sto smo dobijali i pored njegovog failovanja na midu protiv jebenog visage-a...pozeleo bih mu smrt,kako njemu,tako i uzoj i siroj familiji... http://www.dotabuff.com/matches/1089593697 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 Shots fired! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted December 25, 2014 Report Share Posted December 25, 2014 lol,taj game sam igrao od drugara i dobijali smo,pukao mu komp,kad sam se vratio,srusene 2 strane i rusi se treca,3 dana mu se dize sistem jer mu se milion programa pali po paljenju,jako si fail :),overi repley pa onda postuj nesto... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts