mohr Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 upravo sam odigrao 4 gejma,4 razlicite role i ni u jednom nisam imao teoretske sanse da pobedim,broj degenerika u ovoj igrici je dostigao maksimum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 2016-ta godina,ljudi i dalje single puluju easy camp i pushuju lane,takvima bih perm ban ceo steam acc a ne samo dotu,jebo mater retardiranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 11, 2016 Report Share Posted August 11, 2016 pa kako drugacije da spirit breaker dobije level2? inb4 shpanac triggered:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 ma nije problem da se ispula ali neka stakuju prvo,sam sebe ili protivnicka ekipa ne moze nikad da me istiltuje ali saigraci,au,buknem u sekundi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 1 hour ago, mohr said: ma nije problem da se ispula ali neka stakuju prvo,sam sebe ili protivnicka ekipa ne moze nikad da me istiltuje ali saigraci,au,buknem u sekundi moraš da skapiraš da postoji velika količina casual igrača (čak i dominantna) koja nema pojma bilo kakve napredne mehanike i igra "for the lulz". Isto kao kad u HotSu neko napiše "kerigen nije uradila nijedan kombo" - prosto, ljude to ne zanima. Dokle god i za gubitak meča možeš pomalo da napreduješ to će biti tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 za tako nesto postoji non ranked ali oni su ubedjeni da su bogovi dote :D,valve je prosto isfailovao sa matchmakingom i ako niste 5 man stack,igranje ranked partija je mazohizam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 ZASTO JA KOJI MOJ IGRAM SOLO PROTIV 3 STACKOVA, KO JEBENO PUSTA OVAJ SISTEM DA RADI TAKO OVOLIOO DUGO???? Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 dobio 8 gejmova za redom i u 9-tom,vidim da je russtard team,iako smo uzeli lvl 1 rosh gde mi wk uzima aegis,iako smo imali 4 rosha pre 30-tog minuta i imali 2 strane srusene,u svakom trenutku sam znao da gubimo game i to se upravo i desilo,jednostavno se ne stackujem sa istocnim djubretarima i nisam hteo ni 1 % da se potrudim da pobedim za govna koja su definitivno uz turke najgluplja nacija sa kojom sam se ikada susreo,ofc nisam predict tako da streak jos zivi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 meni je uleteo bloodseeker sa prvim itemom dragon lance into hurricane... gg wp -_- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 5.5 k avg,ruska ekipa,znao sam da gubimo odma po cirilici dok smo pickovali,5-ti min,ruski doom liva :D,jebeno im svaki dan pozelim istrebljenje mamicu im jebem zaostalu smrdljivu,samo sam napisao hitler did nothing wrong i izasao iz gejma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 ...evo ne znam, pa sam dosao ovde da bacim post. 23 min bfury juggeri, lioni sa lvl 1 mana drainom, invokeri koji mase sunstrikeove u fiends gripove itd. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 igram qop mid,ubio miranu xyz puta iako joj i bh pomaze,12 min orchid,10 + killova u 15-20 min,moja 4 retarda dajvuju i fidaju vs tracks,odem lepo afk i pustim pobednickoj ekipi pobedu jer za 4 totalna dementa ne bih pobedio ni da mi zivot zavisi od toga,sto je najjace,otislo se u late i likovi zamalo da okrenu 4 vs 5 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 jedina gora stvar od throwanja tvog tima jeste throwanje tvog tima kad si ti skoro sam stekao svu prednost:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 ^ zbog ovoga vise ne igram enigmu. U minuti 42 shvatis da sve sto ste uradili je zato sto si ti satirao ljude i da ako promasis prvi sledeci black hole gubis gejm. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 36 minutes ago, Mladenq said: jedina gora stvar od throwanja tvog tima jeste throwanje tvog tima kad si ti skoro sam stekao svu prednost:D ma koja prednost kad je istopise u sekundi sa track killovima,dementi maloumni,mirana se samo pojavila sa istim farmom ko ja,pa sta sam ja radio prvih 15 minuta,da je vidim kako me prelazi u itemima ? offlane jugger farma bf,zavrsio ga izmedju 30-35 min,sven imao kompletan free farm,ne moz izvuce 3 itema za 30 min,lich i pudge kao nesto pokusavaju,prso sam bio jako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 1 minute ago, mohr said: ma koja prednost kad je istopise u sekundi sa track killovima ta prednost dok je nisu istopili sa track killovima:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 ma da :),nisam te razumeo na prvu ali u pravu si,nema gore :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 http://www.dotabuff.com/matches/2595269032 ono kad sam dobijas game za 4 totalna retarda i onda shvatis koj kurac ja to radim,bukvalno sam prestao da igram poslednjih 10 minuta jer ne mogu da ih namolim da uzmemo rosha,vise bih se smorio da sam dobio game cetvorici mutanta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 ne kloni duhom:D citam maloprije da su miracle,cr1t i moon izasli iz og-a, sad cu da ti vidim ova dva bogalja notaila i flya:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 U poslednjih 11 meceva 10 pobeda good valve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 26, 2016 Report Share Posted August 26, 2016 pre neki dan sam na 4k igrao sa enigmom woods, imali smo i voida. krenuli su da nas 5 manuju posle 10 minuta, enigmi nije palo na pamet da pomogne iako je imao i dagger i jos 3 itema fazon. kad smo bili u debelom zaostatku dobili smo teamfight lagano, a onda je ovaj nastavio da farma i do kraja partije fejlovao svaki bh, a imao je i refresher. pogodio je ukupno 0 black holova do za ceo gejmSent from my iPhone using Tapatalk Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 dobio 7 gejmova za redom,krece novi game,vidim full russtard team,preskacem predict jer znam da je auto loss,i ofc to se i desilo,odustao sam od gejma na 0-0 skoru i cekao da nas zavrse :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 (edited) mene dva mjeseca mrzi da odradim lp, danas odradio, prvi gejm kad sam izasao trojica najgore ruscine one, a cetvrti neki prica eng a uzeo supporta, sanse nisam imao:D Edited August 27, 2016 by mladenq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 :D Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3, 2016 Report Share Posted September 3, 2016 On 8/27/2016 at 11:24 PM, mladenq said: mene dva mjeseca mrzi da odradim lp, danas odradio, prvi gejm kad sam izasao trojica najgore ruscine one, a cetvrti neki prica eng a uzeo supporta, sanse nisam imao:D šta znači ovo "priča eng a uzeo supporta" jel to kao trenutna diskvalifikacija, ako rus priča engleski, ne zna da igra sa supportom? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts