Jogi_ Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Da i ja olaksam dusu Upravo sam odigrao partiju sa mejdenkom koja je isla na midas kao prvi item...generalno mi se u poslednje vreme drasticno povecao broj retarda u gejmovima, pri tom ne mislim na lose igrace, posto nisam ni ja savrsen, nego bas retarda...da li cu se ljudi smorili pa troluju ili sta vec, ali razmisljam da batalim ovo, pocelo ozbiljno da mi skace po mozgu :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 upravo sam imao srbina,jakiro safe lane carry,neponovilo se nikad vise,3-15 likcina,pravio sam se da sam stranac koliko me bilo sramota lika sto je iz iste zemlje kao i ja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 25, 2014 Author Report Share Posted August 25, 2014 Upravo sam odigrao partiju sa mejdenkom koja je isla na midas kao prvi item e o ovome pričam, tryharderi koji numeju da trajharduju... video je kako kinezi na strimu igraju midas prvi sa mejdenkom, iako isti isfarmuju za 5 minuta, pa za sledećih 10 isfarmuju i blink i bkb pa ima poente. Ali ne, onda mora da dođe neki Ivan_PRO_KREMLIN_KGB_PREVED_MEDVED i da pokuša to isto da uradi, stim što će sklopiti taj midas u ~20om minutu, koji će mu ujedno biti i jedini item, dok vam protivnička ekipa onaniše u usta 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 malopre ruski drow ranger iz moje ekipe, kupuje set wardova u 5om minutu i blokuje nas mali kamp, da ja ne bih mogao da pullujem kripove. prvi put mi se ovo desava i prosto ne mogu da verujem koliko ti rusi mogu da budu retardirani... ovo ni srbin ne bi uradio, pa da je najnervozniji covek u ekipi. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 (edited) /Edit glup sam Edited August 25, 2014 by lawl_ Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 mene je jednom jedan rus ubio a bili smo u istoj ekipi :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 to se zove deny i to je cak i dobra stvar(ma kako ti to cudno zvucalo),nije dozvolio gold protivnickom igracu :),ti nisi izgubila nista tada 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 ne, ne. lik je bio sa mnom u lejnu, ja sam bila snajp, i uleteo je u drugom minutu u dvojicu. ubili su ga i on je smarao sto ga nisam spasila a ja sam prvo pokusala ali sta snajp moze da uradi u drugom minutu igre. onda su njega pogodili bodljama i on je poceo da se cese o mene, a nisam ni znala da tako moze da mi skine helt kad sam provalila, pobegla sam. i sledeci put kad mi je ostala trecina helta on se isto tako zaleteo na mene i ubio me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 e da, ja fazon do pre 20 dana nisam znao da možeš da deny-uješ svog heroja, dok nisam video snajpera da deny-uje mejdenku dok je na njoj castovan doom. šokirao sam se :D Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 ne, ne. lik je bio sa mnom u lejnu, ja sam bila snajp, i uleteo je u drugom minutu u dvojicu. ubili su ga i on je smarao sto ga nisam spasila a ja sam prvo pokusala ali sta snajp moze da uradi u drugom minutu igre. onda su njega pogodili bodljama i on je poceo da se cese o mene, a nisam ni znala da tako moze da mi skine helt kad sam provalila, pobegla sam. i sledeci put kad mi je ostala trecina helta on se isto tako zaleteo na mene i ubio me. bodlje ? mislis shell od dark seer-a ? aha,oke,razumeo sam te,s tim sto je on idiot tu nabacio kill tom dark seer-u kretavsi se tako pored tebe :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 ja igrao sa random srbinom i dobio, doduse igrao sam ezalora ko pravi brat support sad 10 gejmova pauza od supporta GO BALKAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 upravo sam imao nemackog retarda koji je na midu igrajuci bs-a ubio 41 kripa u 40 minuta...treba li da napomenem da je lik 5.1-5.2 k mmr...pisam im se u mm... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 kapiram da je kupio i hatchet na početku Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 pozdrav za prvog meepa rura :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 pa to mora da je štroki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 ne laki, ja sam! prva partija sa 0-8 na 3-11 druga partija sa 6-0 na 7-14! dominiram Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 podelis sa 4 :D ili koliko meepa ima na kraju cisto da budu manje brojke :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 ili još bolje, podelimo ekipe tako da ne dobijem drugare koje riki ne analira kod baraka preko 3 kule u 25om minutu! i ako je moguće da za to vreme pređu lvl 7 :D:D:D:D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 jos se razbacujete sentrijima od prvog minuta, i opet nista! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 ne znam ko je prvu partiju trajhardovao i stavljao nam wardove na svaki creep camp! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 pronadji 2 uljeza (russtarda) http://www.dotabuff.com/matches/858998283 LC imao free dmg od centa svaki put kad ima cd na ultiju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 @mare mislio sam da je bio shuffle odradjen :< a priznajem da je riki bio gej izbor, sledeci put cu opet random :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 27, 2014 Author Report Share Posted August 27, 2014 ja ću da igram mipa dok ne naučim! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 takoe samo hard-rure! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 27, 2014 Report Share Posted August 27, 2014 Ja sam namerno lose igrao sa WD zato sto je jebeni uzeo mipa! Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts