Slađan Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 nije ni meni jasno (jer sam izgubio fokus priče na pola) ali suština je da tri žene hoće da voze, a ne umeju i to je bitno. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 možda bi trebalo da nacrtam kao ono za polaganje testova, ali je suština pogođena! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 iz pravca šume gde sam enchantovao kripove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Evo jedne price, ne ocekujte mnogo.. sedim na parkingu, jedem keks i citam sta je napisano karminom preko soferke i suvozacevog prozora. "Volim te puno" i ne znam sta je pisalo napred. Razmisljam da li je neko samo prosao i iz sprdnje napisao, ili je to neko ko poznaje lika i cime li se lik bavi kada ima tako dobar auto a jos Mercedes kabriolet, bas sam skoro konstantovao da ne vidjam puno Mercedesa i taman kada sam hteo da pridjem i vidim koji je to auto uopste, da ga izguglam i vidim cenu auto zasvetli ja se okrecem kad ono toliko napucana riba prilazi, otvara vrata i ugleda sta je ispisano i promrlja "aaa mislile ste da musko vozi, zajebale ste seee" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Tako napises nekom ozenjenom liku i useres mu se u zivot. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 mora da je bila sandra afrika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 otvoren Vero u Žarkovo, zvanice sa Belih Voda, Ceraka i Rakovice dolaze tokom čitavog dana da se dive Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Ima da svratim da kupim suve masline! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Razišli se Žare i Goci :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 ne samo da su se razišli, nego su već našli nove momke. https://www.facebook.com/zareidivnomir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted August 30, 2014 Popular Post Report Share Posted August 30, 2014 Divnomir 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 putin poslao tri akumulatora za migove, sad smo neunistivi SRBIJA JE JEDNA KURVI JE MNOGO POZDRAV ZA ULPIJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Ta vest deluje malo besmisleno, ali je jos besmislenija činjenica da mi sest meseci nismo uspeli da se organizujemo da kupimo tri akumulatora pa nismo imali nijedan lovacki avion koji je mogao da poleti :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Divnomir Divnomir Divnomir "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 verujem da spada pod zdrav razum da to niko ne uradi, ali za svaki slučaj: Mnogi trgovci, prilikom reklamacije i zamene robe traže potrošačima, iako imaju fiskalni račun, da pored toga popune i deo gde se zahteva jedinstveni matični broj. Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić kaže da potrošači ne daju svakom svoje lične podatke. - Niko nema pravo da vam traži matični broj kada vraćate robu u radnju ili kada odnosite stvari na hemijsko čišćenje - kaže Šabić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 mora da je bila sandra afrika! Sandra vozi opasni benkicu :D Vidjam je redovno po kraju :) Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 onda nije ona :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 (edited) Ali najjaca fora je to sto joj burazer ima istetovirano na ruci Afrika ( izgled kontinenta ) i preko toga Sandra xD Smejao sam se 2h kada sam provalio to :D Edited August 31, 2014 by Hijavata Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 uf ... :( hevi su to priče. mislim, i meni bi bilo smešno na prvu, al' malo kad se zamisliš ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 womandrivers.csb evo mojih dogodovština za vikend, dosta sam se vozio motorom pošto je bilo lepo vreme: - žena se isparkirava preko zelene površine na ulicu sa četiri trake, ja mislim ostaće u desnoj i nastavljam levom, kad na pola tog manevra ugleda nekoga koga zna kako ide iz suprotnog smera, sklanja obe ruke sa volana da bi mu mahnula i naravno preseca obe trake - žena u kružnom toku kod opštine nbg priča preko mobilnog, ide 25 km/h pravolinijski kroz kružni tok, tom prilikom oduzima prednost meni, taksisti i vozaču autobusa :D - žena u jurija gagarina, ne može da odluči da li bi u desnu ili srednju traku, pa dovodi do situacije da je u jednom momentu u pomenute dve trake bilo tri vozila - žena u blokovima, daje desni migavac i nastavlja pravo, ja hteo da skrenem levo iz suprotnog smera, morao da zakočim u mestu, zamalo da mi ispadne motor bilo je još al sam zaboravio trebalo bi da imaju W tablice, kao što auto škole imaju L. bas sam skoro konstantovao da ne vidjam puno Mercedesa eh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Ne kapiramo sto je to hevi prica :) Iskreno decko je malo priglup i to govorim iz ugla onog ko ga licno poznaje. Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 Iskreno decko je malo priglup. Ma nemoguce "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 hijavato odmah da znas, ovo gore je cela, glavni batinas na forumu (dobio je najvise batina od svih rurovaca), ne samo to, ima i istancan smisao za humor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 evo mojih dogodovština za vikend, dosta sam se vozio motorom pošto je bilo lepo vreme: - žena se isparkirava preko zelene površine na ulicu sa četiri trake, ja mislim ostaće u desnoj i nastavljam levom, kad na pola tog manevra ugleda nekoga koga zna kako ide iz suprotnog smera, sklanja obe ruke sa volana da bi mu mahnula i naravno preseca obe trake - žena u kružnom toku kod opštine nbg priča preko mobilnog, ide 25 km/h pravolinijski kroz kružni tok, tom prilikom oduzima prednost meni, taksisti i vozaču autobusa :D - žena u jurija gagarina, ne može da odluči da li bi u desnu ili srednju traku, pa dovodi do situacije da je u jednom momentu u pomenute dve trake bilo tri vozila - žena u blokovima, daje desni migavac i nastavlja pravo, ja hteo da skrenem levo iz suprotnog smera, morao da zakočim u mestu, zamalo da mi ispadne motor evo ja da dodam danas ribu nafuranu u audi a1 koja je celu dužinu gazele vozila između dve trake odnosno u dve trake (leve i srednje) jer je pričala telefonom :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 hijavato odmah da znas, ovo gore je cela, glavni batinas na forumu (dobio je najvise batina od svih rurovaca), ne samo to, ima i istancan smisao za humor i vise obrisanih postova nego ovih drugih, neobrisanih :DDDDDDDDD When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts