Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Evo jedne price, ne ocekujte mnogo..

sedim na parkingu, jedem keks i citam sta je napisano karminom preko soferke i suvozacevog prozora.  "Volim te puno" i ne znam sta je pisalo napred.
Razmisljam da li je neko samo prosao i iz sprdnje napisao, ili je to neko ko poznaje lika i cime li se lik bavi kada ima tako dobar auto a jos Mercedes kabriolet, bas sam skoro konstantovao da ne vidjam puno Mercedesa

i taman kada sam hteo da pridjem i vidim koji je to auto uopste, da ga izguglam i vidim cenu  [:D] auto zasvetli
ja se okrecem kad ono toliko napucana riba prilazi, otvara vrata i ugleda sta je ispisano i promrlja "aaa mislile ste da musko vozi, zajebale ste seee"

verujem da spada pod zdrav razum da to niko ne uradi, ali za svaki slučaj:

Mnogi trgovci, prilikom reklamacije i zamene robe traže potrošačima, iako imaju fiskalni račun, da pored toga popune i deo gde se zahteva jedinstveni matični broj.

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić kaže da potrošači ne daju svakom svoje lične podatke.

- Niko nema pravo da vam traži matični broj kada vraćate robu u radnju ili kada odnosite stvari na hemijsko čišćenje - kaže Šabić.

womandrivers.csb

evo mojih dogodovština za vikend, dosta sam se vozio motorom pošto je bilo lepo vreme:

- žena se isparkirava preko zelene površine na ulicu sa četiri trake, ja mislim ostaće u desnoj i nastavljam levom, kad na pola tog manevra ugleda nekoga koga zna kako ide iz suprotnog smera, sklanja obe ruke sa volana da bi mu mahnula i naravno preseca obe trake

- žena u kružnom toku kod opštine nbg priča preko mobilnog, ide 25 km/h pravolinijski kroz kružni tok, tom prilikom oduzima prednost meni, taksisti i vozaču autobusa :D

- žena u jurija gagarina, ne može da odluči da li bi u desnu ili srednju traku, pa dovodi do situacije da je u jednom momentu u pomenute dve trake bilo tri vozila

- žena u blokovima, daje desni migavac i nastavlja pravo, ja hteo da skrenem levo iz suprotnog smera, morao da zakočim u mestu, zamalo da mi ispadne motor

bilo je još al sam zaboravio

trebalo bi da imaju W tablice, kao što auto škole imaju L.

bas sam skoro konstantovao da ne vidjam puno Mercedesa

eh?

evo mojih dogodovština za vikend, dosta sam se vozio motorom pošto je bilo lepo vreme:

- žena se isparkirava preko zelene površine na ulicu sa četiri trake, ja mislim ostaće u desnoj i nastavljam levom, kad na pola tog manevra ugleda nekoga koga zna kako ide iz suprotnog smera, sklanja obe ruke sa volana da bi mu mahnula i naravno preseca obe trake

- žena u kružnom toku kod opštine nbg priča preko mobilnog, ide 25 km/h pravolinijski kroz kružni tok, tom prilikom oduzima prednost meni, taksisti i vozaču autobusa :D

- žena u jurija gagarina, ne može da odluči da li bi u desnu ili srednju traku, pa dovodi do situacije da je u jednom momentu u pomenute dve trake bilo tri vozila

- žena u blokovima, daje desni migavac i nastavlja pravo, ja hteo da skrenem levo iz suprotnog smera, morao da zakočim u mestu, zamalo da mi ispadne motor

evo ja da dodam danas ribu nafuranu u audi a1 koja je celu dužinu gazele vozila između dve trake odnosno u dve trake (leve i srednje) jer je pričala telefonom :(

hijavato odmah da znas, ovo gore je cela, glavni batinas na forumu (dobio je najvise batina od svih rurovaca), ne samo to, ima i istancan smisao za humor  [smajli2]

i vise obrisanih postova nego ovih drugih, neobrisanih :DDDDDDDDD

When the going gets tough, the tough get going

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...