Veljok Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Daj Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Mogao bi ti part-time neki basket da odigraš. E, ako je kasnije uvece i ja bi mogo...i tako nisam igrao 3 god :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 stanem da sipam gorivo na avia pumpi na izlazu iz novog sada. ona na kaćkoj petlji, gde kurve stoje. sipam za hiljadu, kupim kolu u limenci i mars. dođem na kasu, stavljam hiljadu na pult i kažem šestica. lik uzima hiljadarku, otkuca ovo i kaže mi cenu samo za limenku i čokoladicu. računam otkucao je gorivo, meni račun svakako ne treba, uzmem kusur i odem. sednem u auto, kad deru se ovi što rade na pumpi alo, alo, stani. koji kurac, kao da platiš gorivo. vraćam se unutra i lik sa kase ozbiljan da mu platim gorivo. kažem mu da sam mu stavio crvenu i da ju je uzeo i dođemo do toga da na kameri pregledava šta se desilo. vrtimo mi tu napred nazad snimak, i ono se baš slabo vidi, sreća pa je bio dan. ne vidi se kako stavljam hiljadarku na pult, samo 200 dinara koje vadim da platim kolu i mars. vrtimo tu još malo, i navatam ga na par frejmova gde se vidi crvena u njegovoj ruci kako je stavlja u džep lik. :))) ne znam da li me je svesno odradio, ili je samo video tu neku hiljadarku i mahinalno je zgrabio, ali bilo je baš bedno. sad ne znam da li da zovem aviu da im prijavim šta radi lik, na prvu loptu sam to odmah hteo, ali sad sam se ohladio pa me boli kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 ima kasu za pare, u dzep se ne stavlja nikako :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 stanem da sipam gorivo na avia pumpi na izlazu iz novog sada. ona na kaćkoj petlji, gde kurve stoje. sipam za hiljadu, kupim kolu u limenci i mars. dođem na kasu, stavljam hiljadu na pult i kažem šestica. lik uzima hiljadarku, otkuca ovo i kaže mi cenu samo za limenku i čokoladicu. računam otkucao je gorivo, meni račun svakako ne treba, uzmem kusur i odem. sednem u auto, kad deru se ovi što rade na pumpi alo, alo, stani. koji kurac, kao da platiš gorivo. vraćam se unutra i lik sa kase ozbiljan da mu platim gorivo. kažem mu da sam mu stavio crvenu i da ju je uzeo i dođemo do toga da na kameri pregledava šta se desilo. vrtimo mi tu napred nazad snimak, i ono se baš slabo vidi, sreća pa je bio dan. ne vidi se kako stavljam hiljadarku na pult, samo 200 dinara koje vadim da platim kolu i mars. vrtimo tu još malo, i navatam ga na par frejmova gde se vidi crvena u njegovoj ruci kako je stavlja u džep lik. :))) ne znam da li me je svesno odradio, ili je samo video tu neku hiljadarku i mahinalno je zgrabio, ali bilo je baš bedno. sad ne znam da li da zovem aviu da im prijavim šta radi lik, na prvu loptu sam to odmah hteo, ali sad sam se ohladio pa me boli kurac. Te Avia pumpe su sve franšize, nije isti vlasnik Avie te i recimo ove kod plavog mosta ili neke treće, pete ... tako da nije nemoguće da je hteo namerno, verujem da tu nema neke specijalne kontrole jer nije "veliki sistem". Doduše i pored kamere, toga da on ne zna da li ćeš ti da uzmeš račun i da uopšte vidiš gde stavlja pare, malo je blesav ako misli da će lako da prođe. A opet, možda je i iskusan :) Inače, bio sam do Maksija ovog većeg u kraju da kupim neka jaja i ladno nema niti jednog pakovanja. whatyearisit.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Toe regularan rad "L treba racun?" na pumpama Sta je bilo na kraju sa kasirom, da li je neko drugi sa te pumpe video na snimku da stavlja jaffu u dzep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Nikad ne uzimam racun na pumpama, posle ove price obavezno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Kako je blesav kad mu je prošlo minimum da ga Prota ne prijavi? Ko zna koliko ljudi mu je tako dalo novac. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 prijavi ga naravno, ne daj govnima da se izvuku "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Posto se pravio lud ne pominjuci da je "slucajno" nasao 1000 din na pultu dok se sve to desavalo, prijavi ga. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 ma zakolji ga proto, kakvo prijavljivanje!!1 ja točim isključivo na nisu, i baš se vidi da su ih zategli - uvek su super ljubazni, uvek daju račun, na većim pumpama obrišu staklo itd @ jaja i maksi - ladno nema ni kod mene, VRAĆAMO SE U DEVEDESETE OMG Na NIS pumpama rade zapravo radnici zaposleni u nekom outsource preduzecu. Tacnije, oni uopste nisu zaposleni kao osoblje NISa vec rade za tu firmu koja NISu daje radnike. Sve u svemu tamo je tezak mobing rade ko stoka za 20 hiljada i moraju da se smeju i budu ekstra ljubazni inace lete zato se i smenjuju na svakih par meseci.... Sto se tice kradje goriva tu su utegli do jaja jer su tu muljali zapravo ovi iz odrzavanja zajedno sa ovima sa pumpe. Sad to vise ne moze jer su ugradili nove sisteme plus ti sa pumpe se smenjuju tom brzinom da ni jednom nece doci do toga da isti lik sa odrzavanja vidi istog lika na pumpi vise od 2 puta. Pre se kralo neverovatno. Od kako su Rusi preuzeli sve je utegnuto i gomila ljudi je vec popila otkaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 to sa outsors preduzecima je mislim na vecini pumpi, ako ne i svim. Znam da je tako i u Eku Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 (edited) lol ova levo je iz bloka i nije lezbača :D cek bre, jel ovo milena? ne mogu da je prepoznam :c ja sam cuo da je lezbaca i da ne zivi u bloku :D Edited October 1, 2014 by grbic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 ma zakolji ga proto, kakvo prijavljivanje!!1 ja točim isključivo na nisu, i baš se vidi da su ih zategli - uvek su super ljubazni, uvek daju račun, na većim pumpama obrišu staklo itd @ jaja i maksi - ladno nema ni kod mene, VRAĆAMO SE U DEVEDESETE OMG Jeste, NIS je super ljubazan sada, ima i ovo što kaže Dei. Doduše ja znam dosta ljudi koji rade jako dugo već na pumpama, ali ih stalno rotiraju. Što se jaja tiče, možda je neka druga kvaka u pitanju jer ih u drugim lancima ima, a opet nije samo jedan distributer jaja u pitanju već više njih, ko zna o čemu se tu radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pipboy Posted October 1, 2014 Popular Post Report Share Posted October 1, 2014 Aj što su ljubazni, nego kao roboti. Jedne noći ulazim, bilo je valjda troje ljudi ukupno na pumpi od mušterija, dok sam čekao na kasi, krenuli da mi nude neku nagradnu igru, neke nalepnice i kofere, ja lepo odbio, i pošto se lik koji je sipao nešto trokirao (valjda zaboravio šta treba da sipa, bilo je gas+benzin), ja otišao da mu ponovo kažem. Vraćam se ponovo unutra, ko groundhog day, ista dva prodavca opet krenuli sa "dobar dan, izvolite", i da mi pričaju o nagradnoj igri, ono nije prošlo trideset sekundi između izlaska i ulaska, na praznoj pumpi. 10 "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 "groundhog day" : )))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 hahahaha ali smaraju sa tim to je tačno - jel imate super karticu, jel hoćete kupone za pele loptu, jel hoćete guaranu na promociji ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 cek bre, jel ovo milena? ne mogu da je prepoznam :c ja sam cuo da je lezbaca i da ne zivi u bloku :Djeste :Dmoguće da je postala lezbača, ili se jednostavno istripovala...a viđam je relativno često u bloku Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 pickup line : "kad možeš da ljubiš ono, možeš i mene hehe" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 jeste :D moguće da je postala lezbača, ili se jednostavno istripovala... a viđam je relativno često u bloku то долази код свог јебача да после набија комплексе оној својој жоржети како нема курац. 1 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 Тако се и Двини држао за руке иако није педер ( макар јавно није био :) . Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 то долази код свог јебача да после набија комплексе оној својој жоржети како нема курац.a možda Žoržeta ima veliku jezičinu sa pirsingom Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ven0m Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 bogami na onoj slici sto je zverko okacio ne bih se iznenadio da zorzeta ima i palamar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 vodite se logikom da se lezbejke lože na kurac, super vam je to. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts