Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad

Bahamut

Recommended Posts

10 hours ago, manson said:

1. žene u SUVovima, noviji, nemačka trojka, japanci, uglavnom ove neke biznis žene mame, sedište za dete pozadi. Bahato voze, ubacuju se, seku... jutros jedna iseče čoveka na semaforu, ni pogledala nije. Čak i kada im sviraš, ništa, prave se da ne gledaju i teraju šta su naumile. Ako se zainatim pa joj ne dozvolim da se ubaci, to pokušava sa nekim manevrima, ubiće nekoga pored kad tad 🙂 

ovo sam primetio naravno, ali kako napisah negde nisam primetio da bahato voze, primetio sam da ne znaju da voze, što su po meni dve različite kategorije. tj. i ovi što voze bahato možemo da kažemo da ne znaju da voze ali ajde sad, Darko Lazić se ne bi složio!

u svakom slučaju, da, ima keve i biznis žene u range roveru ili land cruiseru, ali rade tipične ženske stvari i dalje - uključuje se u ulicu da nije pogledala ništa (ali i dalje to radi "sporo" nije ono kao uleće i pravi pajkanca 🙂 ili na primer odluči odjednom da je njena potreba da pređe u srednju traku iako tu ima vozila, ali opet ne uradi seču pa uđe nego ono ajmo mi polako bez obzira koga tu ima pored. Pa onda ono stane na raskrsnici pa joj treba pola minuta da smisli gde će da ode, to mi je mahom praksa sa takvima.

ili da desni migavac pa skrene levo, ili omiljeni momenat kad odluči da je to mesto gde je stala najbolje (dal' ne ume bolje ili misli stvarno tako) i kao ja sam sad tu stala šta je problem prođite vi dalje, a ne kapira da je ostavila tipa 20 cm između nje i zida da auto prođe.

• Upvote (+1) 1

Evo update, danas na autoputu preko gazele prolazim BIP i pošto se sad radi tamo nadvožnjak kod autokomande usporen je saobraćaj i riba u Ajgou lagano iz srednje pod pravim uglom preko zaustavne ide na isključenje, ali baš ovo kako sam opisao iznad, veoma mirno staloženo i lagano bez problema, iako ja idem sa tog isključenja, nije se ni okrenula da pogleda 🙂 sad naravno dovoljno je daleko da vidim šta će da uradi i da mogu da odreagujem i naravno zakočim ali da je neko bio nešto bliži nisam siguran.

12 minutes ago, togFU said:

nisam ni znao da postoji ovaj portal slobodnih informacija, ali pogledao sam dve neke tačke po kraju koje svi znamo da su uvek mesta za sudare i stvarno stoje obeleženi sa najviše sudara.

13 hours ago, manson said:

Može i ovde kapiram, jeste li primetili sledeće dve stvari, nekako mi se čini da je ih je sve više u poslednje vreme.

1. žene u SUVovima, noviji, nemačka trojka, japanci, uglavnom ove neke biznis žene mame, sedište za dete pozadi. Bahato voze, ubacuju se, seku... jutros jedna iseče čoveka na semaforu, ni pogledala nije. Čak i kada im sviraš, ništa, prave se da ne gledaju i teraju šta su naumile. Ako se zainatim pa joj ne dozvolim da se ubaci, to pokušava sa nekim manevrima, ubiće nekoga pored kad tad 🙂 

2. ljudi koji na semaforu, kada stanu, uvek ostave jedno pola do ceo auto ispred onog ispred, i ona u nekom random trenutku pridju do tog ispred. I sada ako sam iza,  šta da radim, ako mi se ugasio auto zbog onog stop&start obično ne idem napred, ali onda nekako ja sam sebi izgledam kao kreten 😞 ne znam, nisam pametan.

Verujem da je opisana "bahatost" kod žena ćešće baš "nesvesnost" i nepažnja, a kod muškaraca namerna bahatost, mada sigurno ima izuzetaka, moj skorašnji peh je mnogo verovatnije posledica te neke "ženske" nesvesti za volanom, a koju je počinio lik od 26 godina, dakle niti žena, niti klinac :( 

Daklem da, primetio sam i te retarde, i ovo sa stajanjem na semaforu, a posebno bih zaustavljao i oduzimao vozila onima koji "mile" kad kreću prvi na zeleno, a more ljudi iza njih. 

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO