f4ts0 Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago On 10/26/2025 at 10:50 PM, absolute said: Ja vozim, npr. Nikad nisam došao u tu situaciju, iskreno. zato sto si oguglao. Nije naravno da je svaka voznja pakao i plaky, ali dovoljno su ceste situacije za ta dva meseca kolko sam god u bgd da budem extra pazljiv pa uocavam obilazenja sa desne strane, makazice, i slicno Divljacki se vozi, jebiga 1 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago Jeste, evo cak i ja primecujem da mi bas smeta saobracaj kod nas kad dodjem u Srbiju, uzasni su ljudi u saobracaju, bahati, ne jebu zivu silu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago u pitanju je takozvani JAK GAS 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Могуће да сам и ја навикао па не примећујем. Коме се жури, једноставно га пропустим. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts