Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad

Bahamut

Recommended Posts

9 hours ago, Dick Warlock said:

Stritvju je iz 2015. i veze nema sa sadasnjoscu. Ovih znakova za zabranjein smer nema, sve je obraslo zelenilom i poludevastirano, horizontalne linije isto vise nema. Jednostavno, ko ne zna, lako moze da napravi istu gresku.

a znam ovaj izlaz, jeste konfuzan, to je tamo gde je i Mek i one Rode i šta god pa ima X nekih izlaza, jedan od njih je i sam po sebi nekako nezbezbedan i kad hoćeš u normalan smer da ideš jer skoro pa pod pravim uglom treba da izađeš na autoput, mislim da je tu tik uz samu pumpu ako se dobro sećam.

8 hours ago, f4ts0 said:

i stalno sam spreman da ce mi lokalni ljomber u audi jaju izleteti iz krivine. 

ovde je ključ - danas to uglavnom nisu audi jaja već polovnjak od 3-5k evra koji opušteno može da ima 400-500 Nm obrtnog momenta. 
polovne tesle su nam iza ćoška, za god dana ćemo imati taj realan problem

i danas, auto-industrija kao da se takmiči u tome ko će povoljnije nekom ljaljanu podariti oružje na ulici. ogromne serije automobila sa velikim obrtnim momentom su već na ulicama.

facebook.com/speed.rs

1 minute ago, f4ts0 said:

polovne tesle nam nisu iza coska nikad se ovde nece uzeti polovno EV

ne znam dal' si skoro bacio pogled na oglase, ali trenutno ima blizu 100 tesli na prodaju :)) 

https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/pretraga?brand=tesla&price_to=&year_from=&year_to=&showOldNew=all&submit_1=&without_price=1

Ja bih prvi rekao da  je to nemoguće 🙂

i osim prvih desetak, svi su 2020 ili starije, znači 5+ godina 🙂

ima ih i sve više po gradu činjenica je, svako malo vidiš nekog.

oko 100 polovnjaka jednog brenda a da nije baš golf je dosta značajna cifra. možda su se zaklali lagerom jer su poleteli pa se neće nikad prodati, ali pre bih rekao da očigledno neko interesovanje postoji čim ih valjaju.

10 minutes ago, f4ts0 said:

polovne tesle nam nisu iza coska nikad se ovde nece uzeti polovno EV

Mislim da nisi u pravu, ako je jeftino uzimaće ljudi ovde, sve više imaš EV na ulicama i ovde, a sigurno ne zato što imaš dobre uslove 🙂 Mala digresija - prošlog meseca na Halkidikiju, baja sa BG tablicama neka plug-in mečka džip, naravno da je baja izvukao produžni iz apartmana preko trotoara do auta da puni 😄 

11 hours ago, absolute said:

E, sad sam (popodne) prosao kroz Drazevac Igore (vozio decu od Vranica do Obrenovca). Ni jedan auto u krivinama nije bio u traci u kojoj treba da bude :c

Bukvalno sam na svakoj krivini bio u fazonu spucace nas neko. 

I dalje ne razumem careve koji seku nepregledne krivine tako da skroz udju u suprotnu traku 😕

Pošto meni tast isto ima plac tamo u Jasenku pa sam bio u subotu apsolutno isti utisak. A onda sam juče išao u Resavsku pećunu, dakle recimo potez Ćuprija, Despotovac, Jagodina, bukvalno svuda ista priča... Do toga da ima neki most preko Velike Morave na ulasku u Jagodinu, dosta dugačak ali je uzak, ali mislim da dva auta mogu opušteno da se mimoiđu, i sa moje strane je bela strelica, sa suprotne crvena, dakle mi imamo prednost. I ispred mene ide autobus 😄 lik sa druge strane je došao bukvalno do pola mosta sa idejom da prođe pored autobusa, onda je shvatio da ne može i onda se pet minuta vraćao u rikverc, naravno napravio haos na drugoj strani i tako dalje i tako dalje 😄 

Plus ljudi i po samom auto putu voze potpuno nenormalno, nedelja popodne pa je bila malo veća gužva, ali ništa strašno, ono migavac za prestrojavanje je misaona imenica, obilaze ljudi najopuštenije kroz zaustavnu traku, uz Bubanj potok voze slalom, ludilo potpuno. Da ne pričam o tome što na naplatnoj rampi Vrčin sve četiri trake za ENP stoje jer su ušle batice koji ili nemaju ENP ili nisu dopunili ili šta već, ovi mučenici više oko toga rade nego na standardnoj rampi 😄 

Heghlu'meH QaQ jajvam

18 minutes ago, Zwerko said:

Plus ljudi i po samom auto putu voze potpuno nenormalno, nedelja popodne pa je bila malo veća gužva, ali ništa strašno, ono migavac za prestrojavanje je misaona imenica, obilaze ljudi najopuštenije kroz zaustavnu traku, uz Bubanj potok voze slalom, ludilo potpuno. Da ne pričam o tome što na naplatnoj rampi Vrčin sve četiri trake za ENP stoje jer su ušle batice koji ili nemaju ENP ili nisu dopunili ili šta već, ovi mučenici više oko toga rade nego na standardnoj rampi 😄 

potez izlaz na milosa blokovi - obrenovac je prepun divnih momenata, secenja, nedavanja migavaca, preticanja sa desne strane i secenja. Dinamika sistema Junski rok

• Like +1 2

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

6 hours ago, Lucky said:

a znam ovaj izlaz, jeste konfuzan, to je tamo gde je i Mek i one Rode i šta god pa ima X nekih izlaza, jedan od njih je i sam po sebi nekako nezbezbedan i kad hoćeš u normalan smer da ideš jer skoro pa pod pravim uglom treba da izađeš na autoput, mislim da je tu tik uz samu pumpu ako se dobro sećam.

Blizu si, ali taj je ovaj izlaz odmah pored, cak je dvosmeran, ima oznake, a i uvidis da je izlaz na autop... motoput nezgodan i bar mozes na pumpu.

image.png.e4014f037b4eaede9d5ea01366433558.png

Ja sam nešto skoro svraćao na tu Zmaj pumpu i koliko sam primetio taj deo gde izađeš kroz pumpu na auto-put je zatvoren fizički ima ivičnjaci, ograda i sve, ne može se tuda proći više da bi se izašlo na auto-put. Moguće da je zato gospođa potražila alternativni izlaz... 

Edit: Zapravo izgleda da je Google maps updateovao satelitski snimak tog dela pa izgleda ovako:

image.png

Heghlu'meH QaQ jajvam

Meni se čini da su ovu "zapadniju", tj ka aerodromu, sad skroz blokirali, nisam baš detaljno utvrđivao, ali mislim da tuda više ne može. A ova istočno, tj u pravcu grada je svakako jednosmerna, mislim može da se izađe, zato čovek i kuka 😄 

Heghlu'meH QaQ jajvam

1 hour ago, Zwerko said:

Ja sam nešto skoro svraćao na tu Zmaj pumpu i koliko sam primetio taj deo gde izađeš kroz pumpu na auto-put je zatvoren fizički ima ivičnjaci, ograda i sve, ne može se tuda proći više da bi se izašlo na auto-put. Moguće da je zato gospođa potražila alternativni izlaz... 

e na ovo što kaže manson sam ja izašao ima tipa mesec dana možda i manje 🙂

58 minutes ago, manson said:

čak bih rekao da je ovaj beli dole levo baš tu izašao 🙂 

sad kad gledam, gde je uopšte normalan izlaz na tu stranu, ako ga ima? tamo nešto pored meka može da se prođe takođe?

1 hour ago, Dick Warlock said:

Blizu si, ali taj je ovaj izlaz odmah pored, cak je dvosmeran, ima oznake, a i uvidis da je izlaz na autop... motoput nezgodan i bar mozes na pumpu.

aaaa ova je otišla na onaj "pravi" izlaz samo u suprotan smer, to je onda legendarno baš.

2 minutes ago, Lucky said:

sad kad gledam, gde je uopšte normalan izlaz na tu stranu, ako ga ima? tamo nešto pored meka može da se prođe takođe?

Pošto su zatvorili taj prolaz baš na pumpi, onda jedino ovaj pravi put koji sam označio, pa da skreneš na pumpu, pa se sa nje uključiš na autoput 🙂