Jump to content

Saobraćajna nesreća - Novi Sad

Bahamut

Recommended Posts

51 minutes ago, dovlagsi said:

Screenshot_20250615_082322_com_instagram_android_InstagramMainActivity.thumb.jpg.cef91e6f15a404aaeb381b67deb35775.jpg

joj ovo još i nekako videh na sličnom nekom ovom profilu ono kad se jedan auto popeo na drugi a iza ih udario autobus ili tako nešto, potpuna sreća da su svi ok ostali.

a motokultivatori po gradu su standardna stvar, neće panduri da se bave njima, nemaju registracije nemaju lične karte, mogu da ih "isključe iz saobraćaja" ovaj sačeka vrati se i odveze.

sećam se sad skoro kad je bio onaj neki potop od kiše ja se vraćam iz BIG-a gore onom uzbrdicom, pada i dalje ubija i samo izleće motokultivator bez ikakvih svetala dva lika naravno mokra ful ali voze oni svoju rutu gde god su krenuli.

9 minutes ago, oddball said:

tablica nidje

šta će joj kad nije ni registrovan auto! 🙂

Ako je motokultivator kriv, a ti nemaš kasko, pošto ovaj sigurno nema obavezno osiguranje, šta radiš da središ auto, osim da sam sve platiš? Tužiš ga, dobiješ, ovaj ionako nema pare da ti to ikada plati 😞

2 hours ago, manson said:

Ako je motokultivator kriv, a ti nemaš kasko, pošto ovaj sigurno nema obavezno osiguranje, šta radiš da središ auto, osim da sam sve platiš? Tužiš ga, dobiješ, ovaj ionako nema pare da ti to ikada plati 😞

ja mislim da bi, makar teorijski, to trebalo da pokriva odvojeni fond onih osiguravača srbije, tj. valjda ti plaćanjem osiguranja obaveznog jedan deo daješ u taj fond, koji se onda koristi za pokrivanje troškova kada drugo lice u nesreći nema osiguranje ili je isteklo ili vozilo nije registrovano itd.

što mi deluje sa jedne strane da je logično da postoji, sa druge strane totalno me ne bi iznenadilo i da to ne funkcioniše i da je scenario baš ovaj koji si ti opisao 🙂

21 hours ago, Santa said:

Štete koje pričine neregistrovana vozila, a nisu vlasništvo NN, pokriva Garantni fond UOS.

hvala na potvrdi, onda je ispravan info. nadam se i da proces nije previše komplikovan ako nekom ne daj bože zatreba 🙂

Ček, ček, a šta znači to nisu vlasništvo NN? U smislu u ovom sudaru gore je motokultivator definitivno vlasništvo ekipe iz Mileve Marić ali kao koga odande? Njih panduri ne mogu da identifikuju sa ličnim kartama kad se pobiju unutar zgrade, a ne da prizna neko da je njegovo neregistrovano vozilo na ulici... Šta se dešava u situaciji gde ne može da se utvrdi ko je vlasnik, tj gde se vodi kao NN lice?

Jer kao ovde je moguće da je vozio Fatim, ali će Fatim da kaže panduru da to nije njegovo nego je uzeo od Elmira, a Elmir zapravo i ne postoji ili ne mogu da ga nađu... 

• Like +1 1
  • Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

Jutros idem ulicom peške i deda u nekom Daihatsu malom od pre 40 godina ulazi u Cersku u kontra smer, ali onako najlaganije i staje da propusti sva druga vozila, iako je evidentno da je ulica jednosmerna, čak i da ignorišemo znake. Prosto ima dovoljno mesta samo jedan auto da prođe, parking je i sa leve i sa desne strane. A taj deo Cerske inače je usko grlo jer odozgo se spuštaju kola niz Jovana Rajića i onda skreću levo u taj deo Cerske pa idu opet desno da izađu na Južni Bulevar, sigurno je svako tu makar jednom prošao. I ujutru posebno bude napeto sa milion kola koja stoje, tako da je deda prvo stajao na ćošku jedno minut sve vreme dok sam ja iz daljine prilazio da bi sačekao da prođu kola i onda nastavio u jednom smeru. I kreće dalje i ja već vidim idemo ka scenariju sudara jer ga neće očekivati ovi iz Jovana Rajića jer je lakat krivina, ogledalo pokriva drugi smer (ovaj kuda smeju da idu kola) i ne vidi se lepo na levo  i naravno tako je i bilo, skreće riba u solidnoj brzini i na kočnicu, skripa guma, poletela na napred i srećom je stala na 5 cm od njega, ofc presekla se. Iza već ovi sviraju svi. To sad vidi i druga riba iz Cerske što ide pravo i sklanja se mahinalno da izbegne karambol. Deda ništa, lagano 5 na sat pravi slalom, prolazi između njih dve, ali onako opušteno skroz, nastavlja dalje pravo sve vreme i dalje jednosmernom ulicom, vidim tamo u daljini ide mu neki BMW u susret, deda opet staje ispred, blokira ga, BMW se sklanja :))) pošto deda nema gde osim u rikverc pola kilometra da vozi, a valjda je i ovaj u BMWu skapirao da nema poente da se preganja sa dedom, nastavlja deda posle njega dalje i zamiče tamo negde i dalje sve u jednom smeru.

ali to je sve sa takvom nekom elegancijom uradio, bez stresa, nikakva sirena, sve ide on svojim putem. I u fazonu sam kako ovaj čovek i dalje ima dozvolu. Ako ima dozvolu.

• Sad 3
  • Haha (+1) 2