Elvis J. Kurtovic Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 @G: Oko 7-8km od Šapca i Save, u Gornjoj Vranjskoj Знаш ли породицу Анђелић, Раденку, Милоша и Милицу? :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Naravno da treba da se prica o tome, glupo je prozivati ljude koji 'pljuju u ova zla vremena', a ne osvrtati se na sustinu o cemu pricaju. Eto, danas ranom zorom na poziv ortaka, krenuo busem u organizaciji lokalnog Kik Boks kluba putem Smedereva. Stigli tamo, nasli opstinu, usla gradonacelnica u bus da nam se licno zahvali sto smo dosli, 3 kamere, fotograf i jedna Ejpril O Nil vonabi. Kao da smo Atletiko Madrid, a ne grupa randoma sa lopatama. Otisli u neko selo blizu grada koje je zrtvovano da ne preplavi auto put.(nije celo bilo poplavljeno, mozda samo 1/4) Prvo su nas slikali, nahranili i napili. Nikako da se krene sa poslom. Kada se najzdad krenulo, obisli smo par poplavljenih kuca pored pruge i pomagali nekoh sirotinji sa iznosenjem mokrog namestaja i stvari. Tuga jebena. Ljudi, mene je sramota koliko smo mi malo radili. Stvarno sam bio nalozen da se izmorim kao car, da osetim da sam nesto dobro uradio u ovoj nevolji. Likovi iz organizacije su zvali Kostolac i sve redom, ali 'nikom ne treba'. Prakticno smo bili kucke za sitne igrice na lokalnom nivou. to je to, bolje da ne pricam ovde nista... btw, a tek ovo deljenje ljudi stradalih u poplavama na one koji su se udavili i one koji su umrli "prirodnom smrcu" je stvarno sramota...kurac moj bi neko dobio srcku/slog da se nije nasao u takvoj situaciji btw2, videh ovo kod grujana na fejsu, pa ako nije bilo: Svi koji mogu, neka posalju mail sa sledecom sadrzinom redakciji Gugla, kako bi ceo svet na naslovnoj strani mogao da vidi apel za pomoc nastradalima od poplava... Mail: proposals@google.com Subject: Serbia, Bosnia and Croatia need help! Text: Serbia, Bosnia and Croatia really need your help. We are all struggling with disastrous floods that have hit our countries like NEVER BEFORE IN HISTORY. Thousands of people have lost their homes, belongings and everything else they worked for their entire lives. For the first time after the war, people of Serbia, Bosnia and Croatia are united in one goal - to survive. Please, BE A PART OF OUR SALVATION AND RAISE AWARENESS BY MAKING OUR CRY FOR HELP A FRONT PAGE ON GOOGLE FOR AT LEAST A DAY. I hope that you'll do it. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 time što naglašavaju ko je umro prirodnom smrću pokazuju kako oni tu zapravo ništa nisu mogli da učine. spiraju što je moguće više odgovornosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 time što naglašavaju ko je umro prirodnom smrću - misle da smo svi mi imbecili najgore vrste jebes mi sve ako nakon sto se ovo sve ne smiri se ne napravi protest protiv svih govana nestrucnih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 oce kurac, narod je toliko oguglao vise na sve da je to porazavajuce:( btw, slika od jutros u luci smederevo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/467420/Cuckovic-Nismo-mogli-da-sprecimo-katastrofu On je rekao i da je nema ništa protiv da nadležni organi utvrde njegovu odgovrnost. "Uveren sam da bi utvrdili da sam uradio sve kako treba. O ostavci ne razmišljam jer bi to bio kukavički čin", rekao je Čučković. ne daj boze da je razmislio o ostavci, taman posla.. ni trunke odgovornosti na njemu, kao da je bio slucajni prolaznik u obrenovcu u toku poplave. koliko oni vole vlast, pre bi govna jeli nego podneli ostavke... i ovi danas u skupstini sto kalkulisu koliko od plate da daju za pomoc, mnogo im da se odreknu 30k dinara .. bitno da se svuda zahvaljuju i slikaju, gde god dodju. jebem im mater Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 mozda je danas obukao reebok tresu za b92 da se upristoji svinjska glava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 Idemo bre samo Mitsubishi, jel tako Kili! https://www.facebook.com/photo.php?v=591893497585269&set=vb.127352194039404&type=2&theater 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 21, 2014 Report Share Posted May 21, 2014 "jel udje" - udje :D Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 preteško mu je! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 pati btw, dunav kod smedereva danas na koti 700 sto je granica vanredne odbrane od poplava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Ja tripujem da sad drze dunav na kriticnoj granici da bi odrzavali "osecaj" zajebane situacije ... Mozda cak da voda udari o dzakove da se ljudi loze. Realno, djerdap je prazan, mogu da ga obore lagano, a i ova voda je kurac za dunav. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 taj fazon. neki batica iz hidroelektrane đerdap je rekao da je akumulaciono jezero prilično ispražnjeno i da ima mesta za jako veliku količinu vode (zaboravih brojku). Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 za to vreme deca skupljaju crkotine http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/krizni-stab-vodio-osnovce-da-skupljaju-leseve-zivotinja/136885.phtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 ortak Drugi dan sa sjajnom ekipom vatrogasaca iz Ceske,radimo na crpljenju vode sa 32 hektara u blizini TE Kolubara..slunicko przi a przi i pumpa koju su doneli..1500 litara u sekundi...kidamo! Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 1500 litara u sekundio_Ojel relano to ili je covek lupio random broj? Bas nemam osecaj, znam da su neke pumpe koje su donirali radile 60 kubnih metara na sat, ovo je fazon 100 puta vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 ma verovatno je izbagovao... ne razumem se u pumpe, ali verujem da je ovo pre 25L u sekundi, odnosno 1500 u minuti Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Ne razumem se u brojeve, ali kažu kolege koje su bili sa Česima na terenu da je to njihovo čudovište _zver_ za sve ostalo što se trenutno koristi. Postavljali su uporedo sa Francuzima pre dva dana opremu kod Kostolca. Kažu ljudi da su prvo ovi iz FRA postavili više svojih malih pumpi, koje su bile višestruko jače od naših skalamerija, a onda su došli ovi sa tim nečim velikim i kažu ljudi da je neverovatno koliko to vode bljuje. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 (edited) da, evo kaže, u sekundi 1500 litara, ~2 tone je mašina, kažu da je ludilo :) edit , preko 12 tona :) Edited May 22, 2014 by majebeni-marko Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 ne mogu ni da zamislim koja je to zapreminska količina vode u sekundi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 pa 1500 litara 1x1x1.5 m Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 a gde ide ta voda koju izvuče? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 u šabac rasprskaju je po terenu verovatno okolnom, kad se zemlja već osuši Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 gotovi nasipi u sremskoj raci. ko tovari onoliko peska u dzakove taj nema dusu. posle 4 dana idem da spavam 5 Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted May 22, 2014 Report Share Posted May 22, 2014 Ko tovari puno peska u dzak sjebo je nasip! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts