Jump to content

Vujosevic vs Covic (B92, Utisak nedelje, 21h)


lancemi3d

Recommended Posts

Pa smršo čovek, nije da nije.

Olja je ufurana štreberka, izvija se i trti na toj stolici kao da je snimaju za Maxim (daleko bilo).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

него, чујем да корпулентни господин синоћ вепровао извесног Ћокија...


мени се чини да Ћоки скочи не би могао да палацне по мудима корпулентног господина.

  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

realno, ako gledas potpuno nezavisno i nisi navijac (kao moji roditelji koji su stekli taj utisak a verujem i ostali objektivni ljudi) ceo duel apsolutno nema smisla jer ljudi koji ucestvuju uopste nisu u istoj ravni niti na istom intelektualnom nivou. Kakva god Coki muljara i govno bio, covek je zavrsio zajeban drzavni fax, doktorirao, bavio se ozbiljnim poslovima i ume da sklopi poprilican broj slozenih recenica. S druge strane je covek sa ulice, narodni zajebant koji kad god je bilo neko direktno pitanje (cak i od Olje) mucao i probao da ispadne populisticki gotivan nekim neodgovorima ili odgovorima u fazonu "cuo sam u kafani da zvezda ima vise para"..Pritom je vec na pola bio provaljen sa forama "jao to je fk zvezda a ne kk ali to je isto, oni imaju pare, ja ne". Nekoliko puta su i Olja i Coki jasno razdvojili pricu - e ove pare su za FK a ove za KK a i mi nismo dosli da pricamo o fk nego o kosarci..A svinjoglavi je poceo da se pravi lud jer nije umeo da se snadje pa pomislio da je najbolje da istovari sve odjednom da bi probao da zbuni celu pricu i umesa podatke..

 

Covek vadi slike i isecke iz novina. Coki vadi papire (kako god mozda lazni i smuljani bili) sa pecatom privrednog suda ili iz jebenog APR-a/slicnog drzavnog organa..Ne mozes uopste ni da ih uporedis. Jedino što je možda pozitivno za Vujoševića ispalo na kraju je što se ovaj iznervirao i spustio na njegov nivo i počeo odvratno da ga vređa..Svaka priča da ga je veprovao je čisto navijačka..Kao da su na terenu bili Sloboda Užice i Real Madrid. Pa sloboda ide jajarski i seljacki a Real ipak igra sa klasom i odere ih, iako sudije ponekad kradu za njih :)

  • Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 2
Link to comment
Share on other sites

cekaj, jel ste vi stvarno realni da ga je Dule razneo? :D

 

Ja sam gledao emisiju u kojoj je Dule bio spreman za pijacarsko podjebavanje, odstampanim clancima iz novina, fotkama iz proslosti, sa sve pretnjama i psovkama, i sa druge strane Coki retard, koji je dosao sa izvesnim papirima kao merodavnim, zbog cega su ga kasnije i sprdali u emisiji. A da ne pricam da sam ocekivao jednostavni duel KK VS KK, ali je Dule odjednom resio da se bori za celokupno stanje JSD Partizan i spominje FK, a uopste mi nije jasno otkud sad to?

 

Sve u svemu, jebem im majku obojici.

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

ovo je dosta :tf:

 

bar sam se nasmejao sinoć pošteno, Dule je jebeni bog što se tiče podjebavanja, ali je totalno odlepio :D

Pa barem 95% navijaca zvezde sa ovog foruma ima isto misljenje da je covic degen, dok barem 90% forumasa koji navijaju za jsd partizan (cast izuzecima), za svako pojavljivanje duleta na tv-u imaju izjave tipa "dule car" "dule jebi cigane" "dule ovo" "dule ono", koji moze da se svrsta u isti kos sa covicem, ako ne i u poseban, koji je mnogo iznad cokijevog po pitanju gluposti.

 

edit: grujo izgleda da nam telekom daje 3m po sezoni, a isto tako izgleda da je gazpromneft drzavna firma :)

Edited by agrsv
Link to comment
Share on other sites

Sama emisija je bila glupa do bola i jedini njen cilj je bio senzacionalnost...  Nema sta jedan direktor kluba da raspravlja sa trenerom drugog. Mogu da raspravljaju ili direktori ili treneri izmedju sebe. Covic je jako namazano govno ali Vujosevic mu nije dorastao sto ne iznenadjuje s obzirom na razliku u obrazovanju, politickom iskustvu i sl. Prihvatio je duel da ne bi ispao cava, inace nije imao sta da trazi tu. Dok je Covic sve svoje navode pokusao da potkrepi dokazima Vujosevic je lagao, menjao teme, bavio se nebitnim stvarima. Ako neko smatra da je on "pobedio" ima ozbiljan problem sa realnoscu i/ili sa mozgom. Covic ga je oduvao ali na zalost ni on nije "pobedio". Pobednika nije bilo, jedan je gubitnik - srpska kosarka. 

 

Ali jebes srpsku kosarku bolje da se retardi loze ko je koga naduvao i ko je koga bolje napusio. Kome jos treba sport, cela je poslednji klinac koji se prima na to :D

Edited by ZOLA
  • Upvote (+1) 2

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Ne, stvarno je to ispod svakog nivoa, to sto su radili njih dvojica. Nije za Maderu, a ne za televiziju. Sramota. Zalosno je sto pola Srbije ne moze da se izdigne iznad tog sukoba, nego pristaje da bude izmanipulisana, i da aktivno ucestvuje u celom tom sranju. Pa tako cu i ja sada, da cucnem malo u ciganjasko blato. Zato sto mi idete na onu stvar, sa foliranjem i svrstavanjem u neku satro neutralnu (ciganjasku) zonu. A onda pocnete pricu o Covicu i Svinji Debeloj... Ja sam partizanovac, i nemam problem sa tim. Keva nije imala pametnija posla, nego da gleda to sranje na b92, i nije joj padalo na pamet da donosi objektivan sud, u kome je Covic - Coki, a Dule - Svinja Debela.. Cale je odlepio od odusevljenja kada je Svinja Debela, krajnje kulturno, pitao Cokija da mu pridje kao Dzaja.

 

Dule je prvo samo "trener" Partizana, kako on moze sa Cokijem, koji preko noci postao bogotac u Zvezdi, spasitelj i ne znam sta vec? Pa je posle bio i predsednik JSD-a, ali ni to ne odgovara. Ni to sto je jedne godine bio najbolji trener Evrope, kao i cinjenica da je podigao i dao sansu igracima koji su bili tada jos uvek deca (Djordjevic, Paspalj, Divac, Danilovic... noviju generaciju necu ni da nabrajam, nema smisla). Ali zato gazda fabrike konzervi i bivsi gradonacelnik ima puno pravo na sve. Puna su mu usta postenja i istine.  Brcao se Coki kao prase u blatu, pa je toliko postao nemoguc da ga je jebala i Olja na kraju. I ona je grobarka verovatno. I svinja :tf: . Mahao je papirima moralni gmizavac lol, nekoliko puta se radilo i o tabelama bez ikakvih memoranduma, koje sam mogao i ja da nastampam. Nema veze. Ova nasa Svinja Debela nije ekonomski i pravno potkovana, iako je izuzetno svestrana, od pesnika, preko slikara do  glumca, koji izuzetno verno simulira bolest, u marektinske svrhe, pa do najboljeg trenera Evrope. Tacnije profesora medju trenerima. On je trazio ravnopravan tretman. Iako da se ja pitam, i to je mnogo vise od onoga sto vi zasluzujete. Mislim samo na rezultate pretodnih sezona. 12 titula za redom u kosarci i 6 uzastopnih u fudbalu. Problem je to sto se vi na svim mogucim terenima borite za tu titulu, samo ne na onom pravom, spotskom. I za to koristite celu jebenu drzavu. I stalno vam je neko drugi kriv. A razvukli ste sve sto se moglo razvuci iz vasih klubova. Sve ste pokrali, cigani. Vi sami, ne mi, ne Dacic, Mirko Marjanovic i Tudjman. Vi cergari. 50 i kusur milona evra u Fk-u. A ne mozete da kazete da su veci politicki stihovi bili kod nas. Mi smo samo mali partizan. 

 

 

Sramota je sto ce vase buduce titule zavrsavati na Banovom brdu, gde je registrovana Cokijeva firma, gazde FMP Zeleznika, kluba u koji se vas bivsi klub utopio. Ako se secate. I niko vise ne prica o onom malom sranju sto predstavlja ciganjaski cirkus, lopovu i kriminalcu pod cijom palicom su se krali oni najveci milioni evrova sa Kosova. On vas je prokrijumcario preko granice zakona sa Acom Ultrasom, kao funjare, da ne bi iscezli iz sveta kosarke, na koji ste i sami zaboravili. i sada vi osecate izuzetnu nakolonost prema njemu. Tako i treba. To ste vi. 

 

Sto se tice Tudjmana, vecno cu mu biti zahvalan zbog te cinjenice, sto je zahvaljujuci njemu nastao klub koji najvise volim.

 

"uz Partizan odras'o sam ja, sa FMP-om zvezdu sakupljam... "

  • Upvote (+1) 3
  • Downvote (-1) 3

 

 

Link to comment
Share on other sites

cekaj, jel ste vi stvarno realni da ga je Dule razneo? :D

 

Ja sam gledao emisiju u kojoj je Dule bio spreman za pijacarsko podjebavanje, odstampanim clancima iz novina, fotkama iz proslosti, sa sve pretnjama i psovkama, i sa druge strane Coki retard, koji je dosao sa izvesnim papirima kao merodavnim, zbog cega su ga kasnije i sprdali u emisiji. A da ne pricam da sam ocekivao jednostavni duel KK VS KK, ali je Dule odjednom resio da se bori za celokupno stanje JSD Partizan i spominje FK, a uopste mi nije jasno otkud sad to?

 

Sve u svemu, jebem im majku obojici.

Вујошевић је председник ЈСД.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

IZVOR. B92, TANJUG

Lider SNS Aleksandar Vučić rekao da je pogrešio što je pomagao Partizanu i Crvenoj zvezdi i najavio osnivanje državnog fonda za podršku bolesnoj deci,

 
 
7099765045343e9a5b7bc2356944246_orig.jpg
 
Starsport
 

Vučić je rekao da će se za taj fond izdvajati "mnogo više sredstava nego što se to daje Partizanu i Crvenoj zvezdi".

Vučić je naglasio da su ta dva kluba do sada dobila mnogo novca od države, a da će precizne brojke izneti večeras na javnom servisu.

Lider naprednjaka je rekao da je potrebno da se sport podrži, ali ne na taj način i poručio da će klubovi morati na tržište i u privatizaciju. 

"Idite na tržište, kao što to rade Junajted ili Liverpul, baš me briga koji ćete model izabrati", rekao je Vučić, koji je takođe naveo i da priznaje svoju grešku kada je kao političar pokusao da pomogne tim klubovima. 

"Mnogo više novca ići će u Fond za bolesnu decu, a ne u Zvezdu i Partizan, pa neka mi skandiraju",rekao je Vučić aludirajući na uvrede koje dobija od pojedinih navijača sa tribina. 

Vučić je to rekao odgovarajući na konstataciju novinara da je jedno dete umrlo jutros, a da se veliki novac izdvaja za sportske klubove.

Edited by Diego

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Link to comment
Share on other sites

мени није јасно, на страну страсти вољених клубова, како ИКО може да подржава Човића. па као да не знамо ко је и шта је Човић већ више од 20 година. Дуле је марка за њега, у друштвеном смислу. можда је Човић успешан менаџер, можда је доктор наука, али је Дуле ту где јесте зато што је марка у том спорту, а Човић је неуспешни кошаркаш, који је ту где јесте захваљујући политици.

 

као да сад Бајатовић заступа Партизан насупрот Џајића, а ја да кажем како је Бајатовић успешан менаџер, господин човек, а Џаја не уме ни да говори. капиш?

А још боље је кад и даље објашњаваш како си у праву око теме коју си сам започео и у којој нико не учествује :)

Нема  будућности без истине.

Link to comment
Share on other sites

мени није јасно, на страну страсти вољених клубова, како ИКО може да подржава Човића. па као да не знамо ко је и шта је Човић већ више од 20 година. Дуле је марка за њега, у друштвеном смислу. можда је Човић успешан менаџер, можда је доктор наука, али је Дуле ту где јесте зато што је марка у том спорту, а Човић је неуспешни кошаркаш, који је ту где јесте захваљујући политици.

 

као да сад Бајатовић заступа Партизан насупрот Џајића, а ја да кажем како је Бајатовић успешан менаџер, господин човек, а Џаја не уме ни да говори. капиш?

Apsolutno se slazem sa tobom. Vujosevic je sigurno najbolji trener trenutno na ovim prostorima a Coki je namazano govno (kao sto vec rekoh). Ali upravo to je razlog zasto ga je prejebo, zahvaljujuci iskustvu guranja i pusenja kita, koje mu je i pomoglo da opstane sve ove godine... Nema sta da ga podrzavam, trudim se da budem objektivan, iako je bas mozda KK zvezda kriva sto nisam postao profesionalni kosarkas vec sam batalio profesionalni sport jer nisam hteo da imam posla sa govnarima... Nemam razloga da je volim, da je bilo drugacije verovatno bih do sada vec bio u penziji :D

  • Upvote (+1) 1

There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know

zolaeveo3reqjl4_zps6bce0689.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

пажљиво читам све што сте написали. сви знамо да су ЦЗ и ПАР две стране исте државне медаље. као што су цигоши вриштали на гробара Боту, као што је "Толе наместио", сад гробари цвиле на ганци Вучића. шта је ново? ништа. ево да се кладимо да ЦЗ сад улази у еру освајања трофеја. напрасно су постали бољи? нооооу... зато не пратим домаћи спорт већ више од 15 година (већ 10 година не пратим ни страни спорт).

 

Дуле је марка за Ћокија и ту се моје излагање завршава на ту тему.

 

надам се да ће оба клуба изаћи из државног шињела и ту Вучић има моју подршку. ти клубови више нису клубови, него легла криминала која везе са спортом немају и тако је већ 25 година.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

Ako ne postoji nikakva pozadina iza odluke i ako je to nešto što bi čovek doneo kao odluku nakon (između ostalog) gledanja ovog utiska nedelje, onda mislim da je to realno jedna od najboljih odluka (da keš ide deci a ne klubovima).

Link to comment
Share on other sites

кажем, не гледам домаћи спорт, Грујане. још давне 1986те се манипулисало Партизаном и Звездом. сећамо се оне две титуле, одузете па враћене? усташе у врху југословенског спорта и теза Србе на Србе... да ја навијам, да се дерњам, скачем по гајби, да набијам притисак и пулс? за кога? бесмисао. последњи пут сам гледао 1:1 Србија - Немачка на СП, пре колико то беше година... и после колико година... изашао сам на пола првог полувремена, јер ми се зноје дланови, кува ми мозак, не могу да седим...

 

трагедија је већа утолико што је врх државе већ 20 година острашћен око клубова. па онда имамо БоТу како навија, зајапурен у ложи са уздигнутом песницом, а о Пичкоустом да не говоримо. мржња, браћо, голема мржња и комплекси. далеко од прихватљивог и нормалног. непримерено у најмању руку. нигде у свету, осим код нас у окружењу, политичари нису на спортско-клубском нивоу. навијају само и искључиво за репрезентацију. политика и спорт... прво су комунисти контролисали масе, па онда Слоба, па опозиција, па онда наставак све до дана данашњег - трибине су политичка позорница. а онда су постале и бизнис инкубатор за рекеташе, дилере, безбедњаке... и сад да причамо о појачањима, Грујане? ја знам да си ти фанатик за спорт, да волиш то, то ИЗУЗЕТНо поштујем, али мени се чини, да у широј слици све то има мало везе са реалношћу. лажна држава, лажна демократија, лажни капитализам, лажни систем, лажни спортски клубови.

 

едит:

 

и чекај, зар Партизан онда није 12 година реално бољи?

 

и Звездин успон коиндицира са променама у врху државе? као и Партизанова доминација?

 

можда је Звезда стварно боља, можда је Партизан стварно био бољи 12 година, но мени се чини да та надмоћ некако временски потпада под неке друге циклусе, а не појачања и тренера.

Edited by Debeli
  • Upvote (+1) 2

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...