Popular Post f4ts0 Posted April 3, 2014 Popular Post Report Share Posted April 3, 2014 Ne radi se u uobrazenosti, mislim da svako ko je mlad i sposoban treba da gleda da investira u sebe i svoju buducnost. Meni je mnogo logicnije da se juri obrazovanje i neka stipendija u inostranstvu za master program u oblasti ITa. Kad zavrsite master imate vise mogucnosti i mnogo vise manevarskog prostora pa cak i ako se vratite mozete bolje da prodate vase znanje nego da tupite u nekoj firmi a da ne napredujete. Ne kapiram cemu to brecanje kao da sam ne znam sta rekao, ako te nervira to sto pisem lepo me stavi na ignore i ne razmisljaj o tome. Realno voleo bih da cujem sta je tvoja preporuka za mladog coveka da sedi i radi u nekoj znj firmi za 40k i da ceo zivot ostane na nivou da podesava ljudima desktop... moja preporuka za mladog coveka je da ako moze studira i posle se zaposli u najboljoj firmi na svetu i da i ma fruity karijeru u stimi kompaniji. Ako ne moze zbog raznih okolnosti, onda da radi i usput vidi sta ce dalje A svakako bi mu preporucio da ne bude moron sa elitistickim stavom, kako bi na taj nacin celom svetu rekao :"vidi mama uspeo sam huhu" 4 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 A pricate kao da je vecina poslova u Srbiji preko 40k, pa kao dobro ajde da ipak radim za 40k, bolje nego da blejim... Pa vecina ljudi koje znam i koji su zavrsili moj faks (ekonomiju), sada rade za 30ak hiljada, ozbiljno. mislim da ovde leži srž problema Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Kapiram ja da su plate u ITu uglavnom bolje nego u drugim oblastima nego me nervira taj stav bolje da blejim nego da radim za 20,30,40k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Pa vecina ljudi koje znam i koji su zavrsili moj faks (ekonomiju), sada rade za 30ak hiljada, ozbiljno. Већина људи који су завршили мој факс сад раде за 2-3к е, озбиљно. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohican Posted April 3, 2014 Popular Post Report Share Posted April 3, 2014 I jebu male decake, sve ima svoju cenu. 7 1 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Већина људи који су завршили мој факс сад раде за 2-3к е, озбиљно. sta rade, pajdo ? Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Potpisujem ovo gore sto je fatso rekao. Dei nemaju svi vremena ni mogucnosti a pre svega para da se posle srednje skoluju jos 10 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Kapiram ja da su plate u ITu uglavnom bolje nego u drugim oblastima nego me nervira taj stav bolje da blejim nego da radim za 20,30,40k ma bacio sam glup jutarnji troll slažem se inače sa tobom, i mene to smara što gomila ljudi koje znam ima neki potencijalni posao ispred sebe, ali neće da ga radi za 30k Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 pa zato što ne moraju :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 to je kul ali imaš one koji realno loše žive, nikad se nisu iscimali da rade bilo šta a samo sede i kenjaju kako je loše. dve smrti za te likove o/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 ti likovi su najgori 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 to je kul ali imaš one koji realno loše žive, nikad se nisu iscimali da rade bilo šta a samo sede i kenjaju kako je loše. dve smrti za te likove o/ e ali takvih je bas puno. evo npr moj kraj ih je pun. a kapiram da je tako svuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 e ali takvih je bas puno. evo npr moj kraj ih je pun. a kapiram da je tako svuda Marinice ne hvataj se na trol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 to je kul ali imaš one koji realno loše žive, nikad se nisu iscimali da rade bilo šta a samo sede i kenjaju kako je loše. dve smrti za te likove o/ matori, veruj mi, može im se, samo nisu bili ZAISTA gladni :) 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Marinice ne hvataj se na trol :) nije trol, mislim da je doca to ozbiljno rekao matori, veruj mi, može im se, samo nisu bili ZAISTA gladni :) a potrebno je da budes ZAISTA gladan pa da resis da radis nesto produktivno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 pricao je o ljudima koji sede i seru kako ne bi radili za XX para a vecina ljudi na planeti je glupa i lenja, tako da matematika je jasna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 nekim ljudima definitivno, tako su vaspitani :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 it tehnicar je verovatno usvojeni naziv gazda koji drze firmice a za 30k nemoj ni da se prijavljujes STOP ROBOVLASNICKOM ZAPOSLJAVANJU! Ne slusaj kilija, on namerno savetuje ljude da se ne prijavljuju, kako bi njegova aplikacija imala bolje sanse. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 a potrebno je da budes ZAISTA gladan pa da resis da radis nesto produktivno? Nije, ali je problem sa tim ljudima sto sede i bleje kod kuce u ocekivanju "prave prilike" sto im zapravo nista sustinski ne fali. Najcesce zive s roditeljima ili ih isti izdrzavaju, imaju da jedu, placeni su racuni. Mozda nemaju para za izlaske, za devojku/decka, ali to je samo jos jedan razlog da kukaju. Generalno je kod nas u drustvu uobicajeno da ljudi s roditeljima zive do 30-40 godine zivota, ako ne i duze, sto je realno katastrofa. Pritom je tu manji deo problema taj ekonomski koliko je problem u vaspitanju. Recimo ja znam mozda 10% ljudi koji su u srednjoj skoli radili nesto tipa preko raspusta i sl, dok je u drugim zemljama to najnormalnija stvar. I onda zavrsis s gomilom ljudi sa 25-30 godina koji su u fazonu "ne bih ja da radim za 30k dinara, cekam da mi neko ponudi neku menadzersku poziciju". 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Potvrdjuejm da je katastrofa ziveti sa roditeljima do 30-40, kad su me isterali sa 35 srušio mi se ceo svet. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 I onda si morao da uzmes svoju gajbu :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 ali sam u mislima jos kod mame Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 I vikendom Šalim se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Generalno je kod nas u drustvu uobicajeno da ljudi s roditeljima zive do 30-40 godine zivota, ako ne i duze, sto je realno katastrofa. Pritom je tu manji deo problema taj ekonomski koliko je problem u vaspitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 zivotni saveti bre! idemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts