Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

On 1/19/2014 at 1:47 PM, Ivan_ said:

gomila krivina, put u odličnom stanju, praktično nema saobraćaja --> raj na zemlji

jedini problem je što ima samo 75 km, al taman izvezeš triput :D

ne kapiram što je tebi loše, meni zvuči kao savršena subota. jedino ako si vozio kamion il nešto

nisam rekao da je lose, samo da je najteza koju sam vozio :)

nisam neka hardcore reli lozana, ali volim da se provozam agresivnije pa sam dao sebi malo oduska.

put je da se vozi 40-60 evenutalno 70-80 na pravcu, ja sam djidao 60-90 non stop i do 105 na pravcu. trebalo mi je oko 65min da izvezem deonicu i ceo taj potez sam bio 100% koncentrisan (gledam unapred koja krivina ide i racunam kako cu i pri kojoj brzini da udjem u istu, da li ima vozila i pesaka itd.). pokupio ortaka u kragujevcu malo pre 12 i do beograda vozio 90-100.

prevelik ti avatar m8

On 1/19/2014 at 2:35 PM, mnjah said:

Moj dobar drugar je na preliminarnoj listi naprednjackih kandidata za gradonacelnika Beograda. Kapiram da su male sanse da bude kandidat jer je mlad i zelen, ali ako se to slucajno desi, bice sjajno! :D

Сјајно може да буде само за њега :) и његове ближње :)

Нема  будућности без истине.

On 1/19/2014 at 12:06 PM, FATA said:

sinoc vozio najtezu deonicu za period koji vozim ~7g. krusevac -> kragujevac, ~75km sve krivina za krivinom sa par manjih pravaca uglavnom kroz naselja. stigao sam kuci oko 2 i onesvestio se koliko mi nije bilo dobro..

Ако те некад пут нанесе преко Дебелог (дозволи) брда, овај пут што си сад возио ће ти изгледати као аутопут.  [:D]

Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...