Jump to content

zanimljive slike

Guest

Recommended Posts

Silenceru, da si ti meni živ i zdrav, ja sam u maju 2008. otišao u neku firmu, tačnije mlin, zvali me da im "malo pokažem kako da bolje rade sa kompjuterima", i zatekao dva Pentium 2/3 računara sa Ofisom 2003 i Windowsom XP, i, pazi sad, udahni duboko...

... JEBENIM YU FONTOVIMA od pre 15 godina. Prvo sam probao od toga da ih odučim, nisam uspeo, i odustao sam od svega :-)

Ovi što kucaju "s" umesto "š" su male bebe, čega sve ima još kod nas...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

On 12/30/2013 at 2:43 PM, milanche said:

Silenceru, da si ti meni živ i zdrav, ja sam u maju 2008. otišao u neku firmu, tačnije mlin, zvali me da im "malo pokažem kako da bolje rade sa kompjuterima", i zatekao dva Pentium 2/3 računara sa Ofisom 2003 i Windowsom XP, i, pazi sad, udahni duboko...

... JEBENIM YU FONTOVIMA od pre 15 godina. Prvo sam probao od toga da ih odučim, nisam uspeo, i odustao sam od svega :-)

Ovi što kucaju "s" umesto "š" su male bebe, čega sve ima još kod nas...

Nista to meni nije novo :) Sve mi je vec poznato.

Inace Roda / Mercator novim radnjama je kupovala sve lenovo masine, sa RS tastaturama, sve im je omoguceno u fullu na Windows 7 i Office 365, pa me malo cudi da bas tolko ne razmislja kad radi. Jebiga ja sam 2 godine radio u Rodi, pa znam to sranje sto se stampa i kako izgleda u EXEL tabeli :P Al da tolko covek bude nepismen i da ne vidi sta je napisao i da ne procita :)

Ne znam ni sta mi je gore kad otvorim neki dokument koji je pisao regionalni menadzer a centrira naslov sa SPACE tasterom :D

rur-1.jpgrur-2.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...