Jump to content

arandjel

Level 3
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

Reputation

3 Neutral

About arandjel

  • Birthday 05/31/1983

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,434 profile views
  1. Najavljuju neko smanjenje view range na TDovima, pitanje je koliko ce se isplatiti uopste imati na komandiru i radio operateru view range boost. http://ftr.wot-news.com/2015/01/20/20-1-2015-big-storms-qa/#more-21506 "Veider talks about the upcoming TD viewrange nerf: it will not harm TD’s, unless you are scouting with them or something. It did not come up in vacuum. Statistics were made and analyzed. The problem with TD viewrange is that TD’s do not “scout” (light targets up) much in the battles, they only do that at the end of the battle, when they are in critical situation. In such cases, they are OP in defense – thanks to their viewrange it’s difficult to attack them. Generally, the change will not influence the class gameplay, nobody will kick TD’s out of the bushes." Kako god okrenes, camo je uvek do jaja. Repair uglavnom da, pogotovo ako tu posadu koristis u nekom heavy tenku. A lampicu i BiA vise smara pominjati :)
  2. Ako jos primate clanove, evo i ja bih se pridruzio ako moze :) Skoro sam kupio E25 i Fury, i to su mi zapravo jedini tier 6+ tenkovi koje imam. Igram low tier uglavnom, skupljam redom svapske tenkove. Keep in mind da sam realno nabina iako imam dosta bitaka, izmedju ostalog i zbog tog sto ne znam sve mape zbog kratkog vremena provedenog u visim tierovima. Nemam previse vremena za ne znam koliko ozbiljnu igru, ali kad god sam online stajao bih klanu na raspolaganju, ili da ucim da igram, ili da se platunisem sa nekim, ili samo da idem napred da privlacim paznju/metkove za vise dobro. A RUR logo mi je do jaja jer se lozim na sve sto lici na Adeptus Mechanicus. Nick u igri je Jeremija_Krstic. Volim druzenja, putovanja, kuvanje, muziku i Leichttraktor. Kao sto mi nick kaze, volim i artiljeriju, ali i tu me jebe manjak skila (pozicioniranje, repozicioniranje, znanje na kojim mestima vrebati crveni tim i sl). TS3 ne bi bio problem, a ni bilo koji drugi program I guess. Za sva pitanja stojim na raspolaganju.
  3. Samo ko nije istrosio i ko nije stigao da pokloni nekom drugom. Ja sam uspesno uvalio i tzarinhov kod, i Teyakijev sam dao, jos samo cekam potvrdu da je uspesno aktiviran. Pogledacu po porukama da mi nije ostao negde neki neiskoriscen, ali bojim se da ne.
  4. Ama covek je hteo reci "masa jednog decimetra kubnog leda je toliko grama, a decimetra kubnog vode ovoliko grama". Koliko je ubo mase i povrsine, to vec ne znam, racunajte pa se svadjajte. Gustina leda je oko 0,92 grama po centimetru kubnom, sto mu dodje isto toliko kilograma po litru. Za vodu je to cirka 1, pa se igrajte. Povrsinu kola ne znam.
  5. Jel ostao neki visak King's Bounty mozda? Voleo bih ga, s oprostenjem :)
  6. E, kad tako pitas, onda i ja mogu razgovarati kao da sam normalan :) Pazi, sve ti prosto zavisi od situacije i konkretnog aviona, a pogotovo kad je WoWP u pitanju i od tvog nacina igre. U tenkicima je jednostavno zdravorazumski imati na svakom vozilu razlicite metke, za razlicite situacije. Nekad ti gold ne treba, nekad je neophodan, a najcesce ti daje neku sansu tamo gde nisi imao nikakvu. A i nema smisla u svakom tenku uzimati svaku vrstu municije (lupam, prva stvar koja mi je pala na pamet, tier 2 artiljerija moja draga njemacka, sta god da pogodim, to mi je uvek bilo oneshot bez ijednog izuzetka, prosto mi ne treba nista drugo). U avionima je malo drugacije. Ako mene pitas, ovako jednostavno "ili ili" i bez drugih detalja, definitivno API umesto AP. Ali, opet, zavisi od aviona. Ne gubis mnogo na sirovom DPS-u, a 15% sanse za pozar je sasvim OK, pogotovo kad neprijatelj izgori u vatri gnjeva tvojega, a ne ostane na 3% healtha da ga ubije neko drugi. Ali opet, ne bih na svakom avionu uzimao to.
  7. Kakvu "saradnju" tacno zelis sa nekim ko je u suparnickom timu i cilj mu je da te pobedi? Deder objasni, ako te ne mrzi. Jel bi bilo OK da dolazim bez metaka? Onda bi zivot bio fer i onda ne bi imao pesak u vaginici? Ili mora jos nesto? Aj reci sta, pa cemo tu da povucemo liniju "konstruktivnosti i saradnje". Pa mi onda objasni zasto bas tu, a ne negde drugde. Zato sto si razvio taktiku koja podrazumeva da protivnik ne koristi gold, pa kad se ispostavi da protivnik ipak koristi gold, krivi su protivnik, WarGaming, EU i sveti Petar, a niposto ne tvoja ogranicena strategija? Da cujem koji te nivo konstruktivnosti i saradnje zanima. I da cujem zasto to bilo koga drugog treba da zanima, ako ja prosto HOCU da koristim opciju koju mi igra legitimno dozvoljava. Jel treba da se ogranicavam tek onako, da ti ne bi plakao? Ili zato sto moj nacin igre tebi nije kul? Ili mislis da iz nekog razloga "nije fer"? Onda kukas na pogresnom mestu, probaj da kukas WGu, mada su oni u standardnom svom fazonu rekli da ih zabole patka. Ali otkud znas, mozda te cuju.. mozda i ne.. zivot nije fer.. majka priroda je kucka.. Ja volim mamu, bracala. Dodji mi na SCAP. P.S. I naravno, ako ikad naprave "High Explosive Very Incendiary Much Damage So SCAP WoW" koji kostaju bubreg po partiji, navrati i na njih.
  8. Mislim da imam dovoljno novaca da sebi priustim koju god municiju hocu na kom got tieru hocu. Zarada me ne interesuje, bar ne toliko. I dalje menjam metkove u zavisnosti od situacije, zdravog razuma radi. Nema nista sladje kad nateras protivnika da ispizdi jer mu je eto zapalo za oko da ti pucas gold na tier 1 i to ga jako boli. Stisni muda i cuti ako ti vec smeta, ta municija je sastavan deo igre i ocekuj da je vidis koriscenu. Gde ce je ko koristiti i da li ce biti "opravdano" po bilo cijem misljenju, apsolutno nije bitno. Kao sto bilo cije misljenje nece mene spreciti da pucam gold prosto "jer tako sam u mogucnosti". A sad da ostavim po strani to kenjanje, skoro sve te vrste municije imaju svoje mesto i svoju priliku kad ih valja koristiti, i dobar igrac ce prema tome da se ravna, i da opet bude u plusu. Ako ne u toj konkretnoj partiji, onda bar u proseku.
  9. Ajde da nastavimo.. Ako to uradis, automatski ces i tenk da prodas jeftinije :)
  10. I, naravno, kad ga kupis ponovo, imaces kupljene samo pocetne module, iako ce sve biti istrazeno :)
  11. Nemojte me drzati za rec, ja tu opremu uvek skidam (a ni to ne radim cesto), ali mislim da se ona prodaje. Hocu reci, imas mogucnost da biras da li ces to parce opreme da skines i zadrzis ako platis 10 golda, ili da skines i prodas za polovinu regularne cene ako ne platis 10 golda.
  12. Nemam pojma, ja tenkice skupljam, pa o prodaji ni ne razmisljam. U svakom slucaju ga ne bih prodao istog trenutka kad sam cuo da dolazi misija.
  13. Ma jok, vec sam podelio 3. Jedino ako hoces da, s oprostenjem, i tvoj uvalim nekom.
×
×
  • Create New...