Sa1Nt Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Nisam imao nameru nikoga da napadam, najljubaznije sam pitao u čemu je stvar, zašto se google razlikuje od drugih. ne razlikuje se gugl od drugih, svaki apdejt koji donosi kul feature je dobrodosao, recimo ios7 i osx maverick itd. mada objektivno, KK nije doneo nesto puno unapredjenja, al' ja imam taj "bag" da volim da su mi svi uredjaji up2date :) isto to vazi sa software koji koristim na kompu itd. OCD :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 Imas taj bag zato sto koristis epl uredjaje koji osnovne funkcionalnosti dobijaju u apdejtima :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted November 27, 2013 Report Share Posted November 27, 2013 U principu sve ono što su ubrzali sa butter projektom i pobili 90% laga su sada smanjili da može da radi na uređajima sa 512 rama jer je bilo previše zahtevno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Imas taj bag zato sto koristis epl uredjaje koji osnovne funkcionalnosti dobijaju u apdejtima :D EHEHEHEEHE, ne. isto sam drndao i romove chim izadje novi update na droid fonovima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Kako mislis "isto"? Menjas rom na ajfonu? :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Možda jailbreak radi a to je poprilična operacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2013 Report Share Posted November 28, 2013 Kako mislis "isto"? Menjas rom na ajfonu? :D isto u smislu da sam uvek imao up2date os :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Kad smo kod iPhone-a, Vesa se opet bavi propagandom http://www.telegraf.rs/vesti/888978-zbog-loseg-zakona-na-ajfonima-godisnje-gubimo-30-000-000-evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 (edited) (iznad situacije post incoming)Interesantno je kako su proizvodjaci telefonskih platformi (Google, Apple, MS) u potpunom kurcu vec par godina sto se tice inovacija, ne racunajuci jednu jedinu emerging tehnologiju, a to je ubiquity/augmented reality koncept koji je kilometrima daleko od upotrebljivog za svakodnevnu upotrebu koja bi opravdala ostavljanje trenutnog nacina na koji koristite telefon i prelaska na to. I uprkos tome oni i dalje uspevaju nama (myself included) da uvale pricu kako je sledeci model "bas taj" koji ce da nam promeni zivot, a sve sto zapravo na kraju omoguci je da nam "Tiny DeathStar manje baguje"Takodje je interesantno kako uspevaju da segregiraju ljude i podele ih u tabore na osnovu izbora kurca od tehnologije koji ste odabrali da stavite u dzep, mada je to nekako integrisano u nas genetski kod kao homosapiensa.Mene u zadnje vreme sve vise boli uvo sta ce novi telefon/OS update/Services upgrade da donese, postao sam potpuni mizantrop sto se toga tice, od novih generacija mi se ni jedan ne svidja, a znam da cu za 6 meseci-godinu dana kupiti novi zbog stvari tipa e krenuo FB news feed da blokira kad krene da se refreshuje broj lajkova u pozadini.We lost the game. Edited November 29, 2013 by trpr 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 (edited) 'de si Trupi kućo stara!!!! I uprkos tome oni i dalje uspevaju nama (myself included) da uvale pricu kako je sledeci model "bas taj" koji ce da nam promeni zivot, a sve sto zapravo na kraju omoguci je da nam "Tiny DeathStar manje baguje" oral WOW effect meni ne uspevaju ništa da "uvale", koristim staru METALNU Nokiju za razgovor i poruke, kao i pre 15 godina. Edited November 29, 2013 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 meni ne uspevaju ništa da "uvale", koristim staru METALNU Nokiju za razgovor i poruke, kao i pre 15 godina. Kako li ti kompjuter uvalise u NBS da mi je znati? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Gde si Drale oldschooleru!taj fazon, nismo mi izgubili partiju, već moraš da se preispitaš koliko si podložan jebenom marketinguPa u sustini nisam mislio "mi" kao "ti, ja i ekipa sa RURa" nego kao "ljudski rod" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 (edited) Kako li ti kompjuter uvalise u NBS da mi je znati? jedva. :) Gde si Drale oldschooleru! Pa u sustini nisam mislio "mi" kao "ti, ja i ekipa sa RURa" nego kao "ljudski rod" tu sam Trupsi, grindam... ljudski rod je izgubio kad je počeo da sluša svoje jebeno rebro. ništa novo... Edited November 29, 2013 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Zajebana ta rebra kad krenu po plocicama :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Treba mi programer da napravimo aplikaciju za iPhone, za lakše biranje pločica. Profit je neminovan. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 (edited) meni ne uspevaju ništa da "uvale", koristim staru METALNU Nokiju za razgovor i poruke, kao i pre 15 godina. A slike na rur kači tako što ih pošalje meni mms-om pa mu ja okačim, true story. I rotiram naravno :D Edited November 29, 2013 by svinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Mojne da jebete Vudija dok je u Njemacke! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Izdao je nemacku, vise mu se svidja italija, bice jos covek od njega! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts