alfa Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Hah, ladno sam dobio 20 minusa na onu morbidnu "foru", i to na forumu gde svaki okačen Kornelin strip dobije pun kurac pluseva Pa pička li vam materina, stvarno ste govna vudu empatija ima kući Tvorac Raspolozenja Proplanak!aj ljudi stvarno, izretardirao se, sta sad smarate coveka ko da je neki zli debil sa glupim forama. fora jeste glupa, ali ono kolko je puta pomogao, mislim zbilja, ali zbilja.a i jebote vudu, dobio si minuse buhuhuhu. kazes sry, ispao sam rtd, glupa fora (sto i jesi rekao), i idemo dalje! Игор ти је лепо одговорио.Мада није ту највећи проблем.Највећи проблем је то што се Пеја ЗГРОЗИЛА.Не може да дође к себи, чујем да је направила лом у кухињи... 1 Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 smiri se The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post spo(ghost) Posted November 17, 2013 Popular Post Report Share Posted November 17, 2013 mene je jednom napao ker dok sam se prcao 4 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Ahaha, ovaj Mare, jos pogledam u avatar posto sam procitao post i morao sam da roflujem:))...inb4 csb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sarma Posted November 17, 2013 Popular Post Report Share Posted November 17, 2013 ker tvrdi da je bilo obrnuto... 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Ovaj rur... Divno mesto :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 dajte pluseve vuduu sad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 ha, neko mi je dao minus, da li je to samo skup elektrona ili živo biće?? a sinoć nisam ni pio, čak sam zaspao u 21 kao pravi bijednik! 2 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 ja ti dao minus, AE! tako mi se DOJMILO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 jebote pratitie nas po svim novinama, blogovima, sad i po ruru. ево ти мало чирице да се намучиш! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 samo da vam kazem da je lurovanje za seks preslo sa "da li mozes da mi zamenis panel sa prekidacima za bojler, svetlo i ves masinu" na "da li mozes da mi petchujes komp da mi ne iskace 'your windows is not genuine'?" 1 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 evo vam dupe za laku noc Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 ove lovacke price su mi najjace, keep em coming champ 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Nesto bas razmisljam, da li bi mogao da postoji topic na ruru koji bi bio pandan klinke sa chata ali za gej populaciju. Mislim ukoliko bi postojala neka odredjena gej komuna na RURu da li bi takav topic mogao da opstane i da li bi ga iko drugi pratio osim njih. Mislim da smo jos uvek vrlo homofobicni za tako neku akciju. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 dei, nismo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 dvini, promasio si akaunt. 2 Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 dei, nismo... Pronasao sam http://www.gay-serbia.com/forum/sexy-momci-t19173s0.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Nesto bas razmisljam, da li bi mogao da postoji topic na ruru koji bi bio pandan klinke sa chata ali za gej populaciju. Mislim ukoliko bi postojala neka odredjena gej komuna na RURu da li bi takav topic mogao da opstane i da li bi ga iko drugi pratio osim njih. Mislim da smo jos uvek vrlo homofobicni za tako neku akciju. Ау, јебо те живот. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 (edited) kakav retard, mislim koliko jebeno bolestan treba da budes da predlozis da preduzmemo akciju da kacimo slike golih klinaca i da pratimo to, ono jebemu mater u picku Edited November 17, 2013 by Ћела 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Pesma kombo brejker. De1ju neko dig'o nalog :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Ma nije mi niko digo nalog nego smo imali neku raspravu na institutu vezanu za gej prava i za njihovu socijalnu sredinu, pa cisto eto zbog toga. Ne znam cemu taj rant :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 јер институт на северу немачке Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post spo(ghost) Posted November 18, 2013 Popular Post Report Share Posted November 18, 2013 ove lovacke price su mi najjace, keep em coming champ cely prfvr 11 1 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts