Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

hnjo hnjo hnjo! jesi aplicirao za leteceg konobara!?

nego, drugari, sutra idem na razgovor za sljaku u TC usce za CX Kritikal Ekspedite http://www.criticalexpedite.com/index.html 

fazon treba im neko ko zna engleski i spanski da bude sisata operaterka i verovatno bude na vezi sa Fernandom i Luis Migelom dok voze kamiJone po amerikama

jerl neko ima drugare od drugara koji znaju drugare koji su eventualno bili u blizini nekoga ko radi tamo? da prenese kakvi su uslovi, itd.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

jer bleji neko još uvek u igraonicama ispod vuka?

treba mi preporuka za neku igraonu u kojoj možemo da opikamo 5v5 kanter bez da se guram sa gomilom ljudi. nešto mi se ne ide u kgb i te "velike", pre bih neku manju kao što je pre bila ona gamma (ne znam da li još uvek postoji).

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

hnjo hnjo hnjo! jesi aplicirao za leteceg konobara!?

nego, drugari, sutra idem na razgovor za sljaku u TC usce za CX Kritikal Ekspedite http://www.criticalexpedite.com/index.html 

fazon treba im neko ko zna engleski i spanski da bude sisata operaterka i verovatno bude na vezi sa Fernandom i Luis Migelom dok voze kamiJone po amerikama

jerl neko ima drugare od drugara koji znaju drugare koji su eventualno bili u blizini nekoga ko radi tamo? da prenese kakvi su uslovi, itd.

mislim da znam nekoga, aj raspitam se.

• Upvote (+1) 1

Forum neprikladan za signaturu!

:)

A o glumcima da ne pricam, ne zna se ko losije glumi, jedino Jezdic sto je dobar. Ali kad god vidim na historiju onu seriju hrvatski kraljevi pomislim koliko smo fejl drzava da ne mozemo o Nemanjicima da snimimo neku dobru seriju/dokumentarac. Nebitno, ta prica je vise tema za istorija podforum ili jos bolje upt:)

srpskivojnik-3.jpg

Dobro jutro!

Inače, sinoć sam video lika koji je kojot kad bi se uozbiljio :) Nije onaj lik sa žurki i iz klabinga, već neki drugi ... ide sa ženom ulicom i ono, isto je visok, isto deb'o (al' ne toliko), sličan glas, ali kulturno obučen, ono kao košulja pa preko džemperak i tako to, nosi neke poklone. 

Palo mi je čak napamet da je to zaista kojot i to je stvarno njegov život, a ovo drugo što mi znamo, to nas troluje već godinama :))

Random fact za danas, ne pitajte kako sam došao do njega:

"He later converted from Islam to Serbian Orthodoxy and changed his Muslim name Amir to the Christian Nikola (Nicholas, Serbian: Никола), because his wife is Serbian Orthodox. After divorcing his wife he converted back to Islam in 2004 and changed his name back to Amir."

http://en.wikipedia.org/wiki/Amir_Re%C5%A1i%C4%87

srecno maretu na razgovoru za posao o/

spenkju o/

hvala stvarno na briefu!

I da javi da li je sprcao HR menadzerku :)

Jebote koliko zajebancija kad trebas da radis neke gradjevinske/zanatske radove za gajbu, samo da nadjes majstora koji nece da te ispali pa si vec dobar, a pritom sve kao trazis po nekim preporukama. 

HR je musko! :)

Avaj, dosao sam obucen kao prosecan izbacivac... Pa mi je bilo malo neprijatno... Medjutim, lik je ono posle par minuta presao iz "LOL KOJA BALVANCINA MI JE BANULA" u opusteniji razgovor.

Dao mi je neki test iz engleskog

posle su me bacili da me razbaca jedna njihova operaterka :)

fazon interfejs im je na 3 monitora, ono, satelitski pregled ala gugl maps, itd.

Malo pricali inglish, malo spanski, malo slali neke mejlove

Prvi put sam cuo da mi na razgovoru za sljaku neko kaze "posao ti je da bejbisitujes coveka" :D:D

U sustini, ta riba je odusevljena sto je dosao jos neko ko parla spanski, ona im je valjda neki team leader ili sta vec, posto me je bacio kod nje.

na kraju je bio neki logicki test ala "If John has three apples, and Joly takes five from him, then who was phone?"

plus logicki nizovi sa brojkama, itd

Javljaju u ponedeljak sta i kako. Ja sam fazon, vec rekao sefici u firmi da su me zvali, i svi su ono: "hvala sto si nam rekao na vreme, drago nam je, blabla". Ali jebiga, skoro 50% je veca plata kod Amera, a ja bas i nemam puno izbora sa mojim obrazovanjem....

što si koji kurac rekao da su te zvali na razgovor na drugi posao, to mi nije jasno iskreno

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Zato sto su oni bili korektni prema meni, kao i ja prema njima i zelim da to tako ostane. :)

Ono, rekli su mi, u slucaju da fejlujem, otvorena su mi vrata nazad, itd. Pritom, moram da idem na obuku za ovu sljaku, pa moram da manevrisem sa danima, iako imam jos 2 nedelje odmora.

Jebiga, meni su dragi ljudi ovde, i ono, prosto mi je glupo ispadnem dzukac koji ce poslednjeg ugovorenog dana da dodje i kao "BYE NOOBS LOL"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...