peja_ Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 to je zato sto si jos mali Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 pravda za korejanske filmove, hocemo poseban topik :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 o/ Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 Odgledao sam trejler za Tokarev i vrisnuo u smeh. Mozda najgori film ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 28, 2014 Report Share Posted May 28, 2014 LEGO MOVIE Unanimously odličan. Perfektno su odradili priču u smislu da su pokrili razne aspekte Lega kao fenomena (razne vrste playsetova, koje su uspeli da uguraju tako da imaju smisla u priči), sjajna poruka na kraju filma (kao i ceo taj segment), i fantastična tehnička realizacija (iako je sve CGI, sve je odrađeno sa manjkom frejmova i skokovito, kako bi se dobio stop motion efekat pravih igračkica). Pohvalno je i što je film pun fora i forica u prednjem i zadnjem planu i što ih nisu silovali i objašnjavali, već kako ko ukači. Jedina manja zamerka su pojedine akcione scene koje su previše "bizi" i krcate detaljima, pa je nekad previše naprezanja da bi se pohvatalo šta se dešava na ekranu. Betmen car: "Who's Lucy?" :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 (edited) Drinking Buddies (2013) naslov je misliding, ovo nije komedija :p dobar, 8/10 Edited May 29, 2014 by rjvn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 The Last Starfighter ne znam koliko decenija je prošlo otkako sam poslednji put video ovaj film, oduševljen sam činjenicom da je produkcija na nivou lošeg TV filma, da je scenario rudimentaran u najboljem slučaju, ali je nostalgija over 9000, uživao sam ko malo dete =o)) next up: Flight of the Navigator! ;oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Jel to onaj film kad klinac pika igru na arkadi pa se tako "kandiduje" da upravlja rl letelicom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 yup, starfighter je sa arkadom, a navigator je sa alien abductionom pa mu snime u mozak galakticke navigacione mape =oD 80e su bile zakon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 To su sve vrteli po jednom nedeljno na rtsu u prepodnevnim satima :) good times. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 jaoj flight of the navigator uff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Last Starfighter je, ako se ne varam, bio prvi film koji je imao kompletne CGI kadrove i scene, ako ne i prvi film sa CGI-ijem. Sećam se članka iz Galaksije tada u kojem su bili zadivljeni svime time, ali su i zamerali što su svi CGI konstrukti u filmu suviše čisti i sterilni, i da su trebali malo da ih zaprljaju kako bi dobili realističniji izgled nalik Star Warsu. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Drinking Buddies (2013) naslov je misliding, ovo nije komedija :p dobar, 8/10 au reki brate druze.... kako mozes da das osmicu tom filmu :D pa to nije film :DDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 (edited) da video sam i tvoj review :D ne znam, ok su mi ovakvi filmovi, nemam nista lose da kazem o filmu, jeste u par momenata bilo transfera neprijatnosti ali mislim da to nije bilo zbog glume nego zbog samih situacija, i mozda olivia wilde malo overactuje ali to se canceluje jer je predobra ... i mozda sam preterao sa osmicom, ali sedmica je ok:D da je kraj bio kakav je u vecini tih romanticnih drama ocena bi bila manja za 2 :D Edited May 29, 2014 by rjvn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 ne daj se reki! ;o) inace, uskoro novi film istog rezisera/"scenariste" sa jos cudnijom ekipom + ana kendrik ofc =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 ana kendrik u totalno netipicnoj ulozi za nju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Video sam ovaj trejeler, deluje ok. Nego mi ova Kendrik cicamaca uopšte nije seksi i to mi smeta! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 29, 2014 Report Share Posted May 29, 2014 Delivery man, simpatičan, Vins Von nije loš, iako nije tipična njegova komedija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 (edited) Odgledao "Her". Čudno, mnogo čudno, kontam ja šta tu ima dobro otprilike, ali prenerealno je, i sreća da nisam gledao sa nekim, garantovani transferi neprijatnosti na svakih 15 minuta otprilike... Precenjeno, IMHO. Mada, opet, šta ja znam, ja volim Pacific Rim, recimo :-) Edited May 30, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Prenerealno? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 (edited) Pa da, preteško mi je da suspendujem nevericu na te ideje, ajde donekle bih skontao da je ta veza koju on ostvaruje jedinstven slučaj da se formira takav odnos između korisnika i OS-a, kao baš ta verzija njegova je prevazišla svoje programiranje, aliKad krene ona priča kako svi živi to mogu da kupe i imaju, pa ljudi koji su voljni da pozajme svoja tela jer su toliko oduševljeni time, bio sam baš WTF, šta je pisac hteo da kaže... Edited May 30, 2014 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 ne razumem sta te buni, AI na tom nivou? sto se tice ribe koja je voljna da pozajmi telo, ocigledno je poremeceni bolid Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Ma sve u svemu nije mi ostavio tako dobar utisak, a vidim da ga hvale do nebesa. Jednostavno, overrated... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 gledao sam mist opet, kraj je najjaci deo filma :D ko nije gledo neka krene odma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Ma sve u svemu nije mi ostavio tako dobar utisak, a vidim da ga hvale do nebesa. Jednostavno, overrated... I ja se slažem da je precenjen i da je mogao da traje kraće. Ali sa druge strane tehnološki u potpunosti realno prikazuje vrlo izglednu budućnost, možda ne na nivou cele planete ali definitivno u tim razvijenijim društvima (mnogo toga iz filma je već realnost u savremenom svetu, a uz toliku zavisnost od "druženja" na daljinu ovo iz filma je i više nego moguće u nekoj bliskoj budućnosti). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts