Lucky Posted January 12 Report Share Posted January 12 1 hour ago, mladenq said: o boze, 4.8, bezi laki, nisi normalan! haha, to je zato što IMDB publika nije razumela genijalnost filma! na drugim mestima ima više ocene! ali svakako nisam siguran da ću uspeti da ga ubacim u rotaciju filmova za gledanje, skupile se i neke serije u međuvremenu! tipa potpuno sam propustio final space treću sezonu 😞 još u 2021! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 18 Report Share Posted January 18 Anatomy of a Fall (2023) bio sam skeptican pre gledanja, jer je evropski plus pobedio u kanu, pa reko vece su sanse da je konceptualno pretenciozno govance, sa drvenom glumom, nego da nije! medjutim, solidan filmic, dobro napisan, gluma kvalitetna, posebno od ove glavne, traje preko 2 sata, ali drzi paznju, nije mi bilo dosadno ni u jednom trenutku vidim da kmece po internetima sto im nije eksplicitno na kraju receno sta se tacno odigralo, za sta mislim da moras biti ozbiljan specijalac u dobu kad 95% filmova prave maksimalno retard friendly i kasikom te hrane svaku iole znacajnu informaciju da ne bi morao slucajno mozak da koristis tokom ili nakon gledanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 18 Report Share Posted January 18 Ako imate klince, obavezno obratite pažnju na Hildu. Avanture devojčice koja živi u svetu gde se moderni svet susreće za mitskim bićima i magijom. Prvo su bili steipovi i romani (Vulkan preveo na srpski), pa Netfliks serija, i sada dugometražni crtani. Crtani je sjajan u svakom pogledu, i zanimljiv i odraslima; samo gledajte seriju prvo inače će sve da deluje konfuzno. Bedak što nema sinhronizovane verzije, i znajući Netfliks, neće je ni biti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted January 18 Popular Post Report Share Posted January 18 Nema veze, ako smo naglas čitali Sam u kući 1 i 2, čitaćemo i ovo 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 19 Report Share Posted January 19 13 hours ago, mladenq said: 95% filmova prave maksimalno retard friendly i kasikom te hrane svaku iole znacajnu informaciju da ne bi morao slucajno mozak da koristis tokom ili nakon gledanja nova generacija na aparaty kada nalete na mulholand drive, memento ili recimo triangle! zato ih i ne pustaju na kablovskim/IPTV kanalima! 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 23 Report Share Posted January 23 On 1/18/2024 at 9:50 PM, cali said: Ako imate klince, obavezno obratite pažnju na Hildu. Avanture devojčice koja živi u svetu gde se moderni svet susreće za mitskim bićima i magijom. Prvo su bili steipovi i romani (Vulkan preveo na srpski), pa Netfliks serija, i sada dugometražni crtani. ja ovo krenuo da gledam i nešto me nije zadržalo 😞 možda probam ponovo ako je već dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 2 Report Share Posted February 2 Argylle https://m.imdb.com/title/tt15009428/ Premisa je tako obećavala, ukoliko se pod 'obećavala' podrazumeva da je toliko neobična i možda čak kreativna da je film samo mogao biti ili remek-delo i li totalno sranje. Totalno je sranje, jbg :( Bryce Dallas se istovremeno i raspala i ugojila, užas je koliko ne odgovara fizički ulozi koju igra, Cavill i Cena su samo mamac, bez ikakve ozbiljne svrhe u filmu, i to je koliko mogu da pišem šta ne valja, a da ne idem u teže spojlere. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3 Report Share Posted February 3 21 hours ago, millanče said: Argylle https://m.imdb.com/title/tt15009428/ Premisa je tako obećavala, ukoliko se pod 'obećavala' podrazumeva da je toliko neobična i možda čak kreativna da je film samo mogao biti ili remek-delo i li totalno sranje. Totalno je sranje, jbg 😞 Bryce Dallas se istovremeno i raspala i ugojila, užas je koliko ne odgovara fizički ulozi koju igra, Cavill i Cena su samo mamac, bez ikakve ozbiljne svrhe u filmu, i to je koliko mogu da pišem šta ne valja, a da ne idem u teže spojlere. neretko da ne kažem i skoro kao pravilo bude da ako film ima previše poznatih faca na kraju ispadne bezveze i/ili ti glumci su tu samo četiri sekunde u jednoj sceni. znam šta je radnja filma iz trejlera, pošto su nam sve sažvakali jelda i hteo sam da bacim pogled, ali ako je loš, definitivno neću 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 4 Report Share Posted February 4 (edited) 22 hours ago, Lucky said: neretko da ne kažem i skoro kao pravilo bude da ako film ima previše poznatih faca na kraju ispadne bezveze i/ili ti glumci su tu samo četiri sekunde u jednoj sceni. znam šta je radnja filma iz trejlera, pošto su nam sve sažvakali jelda i hteo sam da bacim pogled, ali ako je loš, definitivno neću 🙂 Pa da, ima tu logike neke, ali i izuzetaska od iste, samo što ovo nije izuzetak :) Definitinvo ne bacaj pare na ovaj film, kad izađe na internetima, ako te još zanima, pogledaj, pa baci utiske ovde. Meni se još sad eto "javlja" da je prva trećina ok, druga počinje raspad, treća užas, da ni Cavill, ni Cena, ani Dua Lipa, ako je nekog to zanimalo - nemaju nikakvu svrhu niti screentime u filmu, i da je CGI užasan, naročito spram astronomskog budžeta od okoi 200 miliona. Edited February 4 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 5 Report Share Posted February 5 Odgledah The Equalizer 3, jer tu je Denzel i onda sam razmisljao, sta se desavalo uopste u prva dva dela - osim što je on baja, i rešava neku nepravdu ništa mi nije padalo na pamet i ništa i dalje je baja, i rešava nepravdu 🙂 sasvim ok, nema mnogo pojašnjavanja objašnjavanja razglabanja gde ti slični filmovi inače dosade jako lako. Dobar je Denzel, baš bih ga gledao ponovo, a film je neki prosek, za nedelju popodne taman 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted February 5 Report Share Posted February 5 @Lucky ce biti ponosan: Sinoc cackam Netflix, i iskoci mi neki belgijski "psiho triler", vidim da traje 1:30, i pustim ga. Pratim radnju, ima par nelogicnosti, nekih debilnih momenata, ali nista preterano, kontam da ce do kraja da se objasni sve, da ima bar neki rasplet koji ce svojim kvalitetom da ispegla ovo. Na pola filma krenem da se smaram opasno, i ajde da pogledam na imdb sta kazu o filmu. Kad ono jebenih 3.5/10 😄 https://www.imdb.com/title/tt21326658/ Nisam prekinuo, resio da odgledam do kraja, i naravno da se nisam pokajao. Jer ovakva glupost zasluzuje da se pogleda do kraja, da sluzi kao lekcija da UVEK pre nego sto pustim film bacim pogled bar na neku ocenu ili slicno. Ako mrzite nekog, preporucite mu ovaj film, ili jos bolje - pogledajte zajedno, i gledajte njegovu/njenu reakciju na ovo remek delo. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted February 5 Popular Post Report Share Posted February 5 3 minutes ago, sttevann said: @Lucky ce biti ponosan: Sinoc cackam Netflix, i iskoci mi neki belgijski "psiho triler", vidim da traje 1:30, i pustim ga. Pratim radnju, ima par nelogicnosti, nekih debilnih momenata, ali nista preterano, kontam da ce do kraja da se objasni sve, da ima bar neki rasplet koji ce svojim kvalitetom da ispegla ovo. Na pola filma krenem da se smaram opasno, i ajde da pogledam na imdb sta kazu o filmu. Kad ono jebenih 3.5/10 😄 https://www.imdb.com/title/tt21326658/ Nisam prekinuo, resio da odgledam do kraja, i naravno da se nisam pokajao. Jer ovakva glupost zasluzuje da se pogleda do kraja, da sluzi kao lekcija da UVEK pre nego sto pustim film bacim pogled bar na neku ocenu ili slicno. Ako mrzite nekog, preporucite mu ovaj film, ili jos bolje - pogledajte zajedno, i gledajte njegovu/njenu reakciju na ovo remek delo. Išli mi tako drugari sa Igorom na neki festival SF filma u neki bioskop pre jedno 2 decenije ili tako nešto. I jbt film koji opisuje lika koji ima šizofreniju, za koga Igor ceo film viče da ima šizofreniju, na kraju i lomi zidove nekim čekićem, a Igor se dere kako je to u stvari njegov komšija bosanac koji preuređuje stan svake subote i nedelje... Podseti me sad na to :D 1 5 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5 Report Share Posted February 5 Plot tvist, Igor je komšija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5 Report Share Posted February 5 1 hour ago, sttevann said: @Lucky ce biti ponosan: pomalo sam ponosan a pomalo bih te pitao dal' si normalan 🙂 pa ni ja ne gledam 3.5/10 filmove sa imdb :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted February 5 Popular Post Report Share Posted February 5 6 hours ago, voodoo_ said: Plot tvist, Igor je komšija Plot twist je Kjuty koji ne moze da izdrzi do kraja filma i ide da kupi hotelsko pakovanje koka kole i tortilja i dok izlazi iz sale, Igor vice za njim "Izdao si SF!" jbt 🙂 2 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 6 Report Share Posted February 6 Jebeš Gusar, trebalo je da branimo Igora od iseljenja iz Srbije. On je pravo nacionalno blago. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted February 6 Popular Post Report Share Posted February 6 Kad dođe do penzije, vratiće se u Srbiju, čekam da kupi onaj lokal u Merkatoru, ponovo otvori Deus i da ne pušta klince 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 6 Report Share Posted February 6 Pa idemo opet na nocno igranje, ovaj put u kolicima :c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted February 9 Popular Post Report Share Posted February 9 On 2/5/2024 at 10:04 PM, absolute said: Plot twist je Kjuty koji ne moze da izdrzi do kraja filma i ide da kupi hotelsko pakovanje koka kole i tortilja i dok izlazi iz sale, Igor vice za njim "Izdao si SF!" jbt 🙂 Zapravo, bio je festival horora, i bila su tri filma Prvi spanski gde bracni par stavi monitor u deciju sobu i nastane jeza, odlican film. Drugi sa komsijom bosancem, jeste imao sizofreniju! Treci sa klinkom kojoj je otac vampir - onako, zezanje film. Dalje, Kjuti nije izasao sa filma jer je bio gladan, kjuti je KASNIO na film jer je bio gladan i usao je je u bioskop sa posluzavnikom nacosa takosa i soseva i bio glasan dok nas je trazio 😄 Dalje, kjuti je izasao iz bioskopa da pravi drustvo tvojoj izabranici koja je bila zgrozena sta gledamo i u znak protesta napustila bioskop 😄 Posto je topik o filmu, sinoc uspem da organizujem cuvenje dece i da zapalimo u bioskop da gledam poor things jer : Obozavam emu stone (JBJ ali nekako je i kul kao pojava) Obozavam Dafoe-a Volim steampunk i art novo/deko tj vizualni identitet filma FIlm mi je 10/10 jer je ispunio sva moja ocekivanja, vizualno prelep, Rufalo dominira, nije ni predug, i bas sam uzivao. Film mi je 1/10 jer zaista smatram da jos jedan femi-naci film ovom svetu nije potreban. Svi znamo, prezvakano je sto puta da za srecu zene neophodno je da : Spoiler - se ubije ako ima dete - Srecna je samo ako se jebe sa svakim - Svaki muskarac usput je je ofc ili pizda ili manijak ili psihopata koji zeli da joj odsece picku - Dobar je samo njen otac, ali ofc on joj nije bioloski otac, jer imati decu je tako non-kul. Bolje imati pse, macke i piti sa njima pawsecco i puppycinoo -Dobar je i muz na kraju jer nema svoje ja, sve prihvata od nje, verovatno joj i obrise seme drugih muskaraca kad je ispricaju. Takodje i nema nista protiv lezbejske veze svoje supruge (sa ololo crnkinjom-socijalistom) jer je to prava ljubav. Naravno i crnkinja-socijalista se otarasila deteta jer to nije kul. -Nasilniku su naravno ugradili mozak koze jer su samostalne mocne zene!. - I naravno cak i sa super muzem, oblikovanim psihoterapijama, woke-agendom, koji je potpuno postuje, nece da ima decu. Dosta sam gorcine izbacio 😄 2 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted February 9 Popular Post Report Share Posted February 9 On 2/6/2024 at 10:23 AM, voodoo_ said: Kad dođe do penzije, vratiće se u Srbiju, čekam da kupi onaj lokal u Merkatoru, ponovo otvori Deus i da ne pušta klince Jos jedan mali osvrt na ovo (iako nije film tema), posto cisco sad masovno otpusta, svi cekamo red, neki dan se povede prica kolko bi ko mogao da zivi u belgiji da ne radi nista samo da bleji i da prima socijalu 😄 I ja dam neku moju racunicu, i pita me koleginica/drugarica "a sto se ne vratis u beograd mogao bi duze da zivis da ne radis" I ja tu zastanem, bacim sve na papir i skapiram da mi je sad srbija skuplja nego belgija 😄 😄 1 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 9 Report Share Posted February 9 Pa jbg odvikni se od prosekoa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 9 Report Share Posted February 9 9 minutes ago, voodoo_ said: Pa jbg odvikni se od prosekoa E pa sad, neke manje zivotne ugodnosti se ne napustaju cak i ako meteor trebabda zvekne Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9 Report Share Posted February 9 13 hours ago, f4ts0 said: I ja tu zastanem, bacim sve na papir i skapiram da mi je sad srbija skuplja nego belgija 😄 😄 ovo je nažalost mega tačno 😞 13 hours ago, f4ts0 said: Zapravo, bio je festival horora, i bila su tri filma Prvi spanski gde bracni par stavi monitor u deciju sobu i nastane jeza, odlican film. Drugi sa komsijom bosancem, jeste imao sizofreniju! Treci sa klinkom kojoj je otac vampir - onako, zezanje film. čekaj, čekaj, čujem horor - zainteresovan sam! ovaj drugi ideju nemam koji je. ovaj prvi je baby's room? a ovaj treći da nisi obrnuo da je klinka vampir a ćale nije? to je let the right one in, ovaj "obrnuti" možda postoji ali ne mogu da se setim na prvu koji je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 10 Report Share Posted February 10 jeste baby's room. Treci film - ne, prilicno sam ubedjen (sto ne mora da znaci da je tako) da je cale vampir. On je neki jebivetar, vozi harilja i tako. Plus citam opis let the right one in, nije. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10 Report Share Posted February 10 18 minutes ago, f4ts0 said: Treci film - ne, prilicno sam ubedjen (sto ne mora da znaci da je tako) da je cale vampir. On je neki jebivetar, vozi harilja i tako. Plus citam opis let the right one in, nije. a ne, ne, onda def nije taj. ćale ovde je polu-smoreni pomagač u ubijanju ljudi da bi klinka jela, ali ovaj pojma nemam koji je, uopšte se ne sećam filma gde je ćale vampir koji vozi harli 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts