Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Bunraku (2010)

ne znam zašto mi se ovaj foilm ovoliko svideo, da sam ga sinoć pogledao treći put. hajde, očigledan je taj neovestern vajb, odlična glumačka postavka, kamera, eksterijer. sve izgleda dosta pozorišno, kao predstava, izafektirana prenaglašena gluma, boje, koreografija. da li je zbog negativca Nikole Drvoseče, komandanta Crvene armije u crvenim odelima... ne znam. svidelo mi se baš baš. kao Kil Bil, samo bez tarantinovskih eskapada. više mi se sviđa ovaj vajb. 

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

Bunraku (2010)
ne znam zašto mi se ovaj foilm ovoliko svideo, da sam ga sinoć pogledao treći put. hajde, očigledan je taj neovestern vajb, odlična glumačka postavka, kamera, eksterijer. sve izgleda dosta pozorišno, kao predstava, izafektirana prenaglašena gluma, boje, koreografija. da li je zbog negativca Nikole Drvoseče, komandanta Crvene armije u crvenim odelima... ne znam. svidelo mi se baš baš. kao Kil Bil, samo bez tarantinovskih eskapada. više mi se sviđa ovaj vajb. 

Sto ne rece ranije... Vudi i harnet u istom filmu ne moze da bude los film!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

prevelik ti avatar m8

On 5/31/2017 at 10:49 AM, Debeli said:

Bunraku (2010)

Inace glumi jedan od najpoznatijih japanskih pevaca Gackt

Gledala sam Get Out po necijoj preporuci ovde odusevio me je film. Mnogo volim kad je film strasan bez spec. efekata i paranormalnih pojava nego likovi kako se ponasaju uuuu koji trip :3

oO

jos 1 spanski,sasvim dobar ali kraj mi je nekako ocekivan i predvidiv
the hidden face - la cara oculta
http://www.imdb.com/title/tt1772250/?ref_=nm_flmg_act_7

maritza iz narcosa bila mladja,steta sto sise nisu vece :D

Dok te jos drzi spanski fazon overi i ova dva ako vec nisi

http://m.imdb.com/title/tt0480669/?ref=m_nv_sr_2

http://m.imdb.com/title/tt3011894/?ref=m_nv_sr_1

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

prevelik ti avatar m8

8 hours ago, Jose Jimenez said:

Nisam ljubitelj horora, ali igrom slučaja mi zapao Green Room i oduševio me. Horor/triler o pank bendu se bori za opstanak u skinhed baru pošto su prisustvovali ubistvu.

ja sam ga dugo vremena merkao da li da ga gledam ili ne, pa sam ga skinuo i dugo mi je blejao na hardu da bi ga na kraju izbrisao bez da ga pogledam... samo zbog toga sto kad god sam pogledao neki film sa rok bendom je bio zesci fejl pa ni na ovaj nisam hteo da trosim vreme. moracu da ga skinem opet 

prevelik ti avatar m8

Meni je Green Room bio ok ali sam imao problem da neka kopija koju sam svukao nije imala zvuk na TV-u kad se pušta preko USB, i onda kad sam malo FFovao da vidim na šta inače liči film, uopšte nije delovao zanimljivo. Tek posle X meseci ga pogledah normalno i kul je.

A pogledao sam u međuvremenu Ghost in the Shell, šta ga znam, meni je OK film kad se posmatra sam za sebe, onako, fina zabava za sat i po, 

Pogledah konacno Life, nije los, kraj mi se svidja:)

Spoiler

Samo nisam skapirao kako je Kalvin usao u pantalone onom crnji naucniku...mislim ima onaj momenat kad ga on vidi da prolece nekim prolazom, ali nije to to...retardirano zvuci, ali da nije crnja namerno to hteo?

srpskivojnik-3.jpg

21 hours ago, Dule_smor said:

Pogledah konacno Life, nije los, kraj mi se svidja:)

Reveal hidden contents

Samo nisam skapirao kako je Kalvin usao u pantalone onom crnji naucniku...mislim ima onaj momenat kad ga on vidi da prolece nekim prolazom, ali nije to to...retardirano zvuci, ali da nije crnja namerno to hteo?

jerli gledao neko ceo film da mi pojasni ovaj detalj, ne da je bitan nesto:)...nadam se samo da nece snimati nastavak, poenta je da se onako zavrsi:)

srpskivojnik-3.jpg

2 hours ago, Dule_smor said:

jerli gledao neko ceo film da mi pojasni ovaj detalj, ne da je bitan nesto:)...nadam se samo da nece snimati nastavak, poenta je da se onako zavrsi:)

ja sam skapirao tako. da mu je kalvin uleteo u bas tom trenutku koji ti pominjes, a da ga je onda ovaj namerno pustio da ga jede jer se od starta vidi da je crnja fanaticno fasciniran njime kao oblikom zivota. posle cak i na samrti ima taj neki ton u njegovom govoru, kao 'nije kalvin kriv sto je me pojeo, to mu je u krvi. razumite ga, nije on zao, nego je takav.' tako nesto :D

@tortky

overi i '5 centimeters per second' od shinkaia ako vec nisi, vrlo slican trip kao 'your name'. 'the girl who leapt through time' je jos jedan takav slican, od drugog rezisera.

ili mozda ga prosto nije osetio jer je paralizovan

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".