voodoo_ Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Npr. uzmeš da čitaš neku knjigu o kompjuterima, postaneš priučeni i kreneš da mlatiš infinite moneyx 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 ne znam ja to, teško je, ja čitam samo marketing literaturu. Tu ima više slika. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 molim te reci mi kako bih mogao bolje i pametnije da koristim svoje vreme? pa pošto već sasvim dovoljno jebeš, mogao bi u teretanu recimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 pa pošto već sasvim dovoljno jebeš, mogao bi u teretanu recimo! pa idem u teretanu, šta sada?!!? Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 idi češće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 e mogao bih, da znaš. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Gravity jebeno govno. gledao sam ga iz dva dela, juče sam počeo da gledam, pa sam prekinuo na pola (a ovo ja nikad, nikad ne radim) jer je mozak počeo da mi otkazuje od količine gluposti. sada sam odgledao drugih 45 minuta sa malo fast forwardovanja (ni ovo nikad ne radim). verujem da je film ok u 3D za ljude koji se lože na te "3D efekte", video sam 3D trejler u bioskopu pre par meseci, i zaista je ovakav space film idealan za postizanje tog 3d efekta, dovoljan mi je bio i trejler da zaključim to. Ali ako je to poenta cele priče, onda lepo napravite neki 3D demo pa drkajte, to je bar pošteno. previše glupih i predvidivih scena, kluni sa "šmeksi sam" dijalozima, sandra bulok koja igra lika koji je tu kao zalutao, ne zna procedure i ostalo. Sad mogu da razumem onog matorog kanadskog astronauta što je izbačen iz bioskopa jer je besneo i vikao za vreme projekcije. kad sam se ja ovoliko iznervirao, mogu samo da zamislim kako je njemu bilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Brate sta je vama, sta ste ocekivali od holivudskog filma, do detalja precizno i naucno ostvarenje kao neki dokumentarac? Meni je film ok s obzirom da sam i ocekivao da bude ovako nesto. Ne mozes traziti od ovakvog filma i sat i po vremena radnje u svemiru da ti drze paznju ne znam koliko i da budu omg. Meni je recimo Europa report imao sporiji tempo i bio dosadniji u nekim momentima, mada mi je generalno bolji film. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Runner Runner Imao je perspektivu, možda prvih 5 minuta, onda postaje sve veće i veće sranje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0411477/?ref_=tt_rec_tti Koja pobeda od filma. Pravi superherojski sa zanimljivom pricom, definitivno jedan od boljih koje sam odgledao u toku godine. Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Pogledao ovaj novi Staljingrad, sranje realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 (edited) :( e jebga Onaj stari iz devedesetih nemacki je vrh, tada nisu jos smeli da se peru od ww2 kao danas Riddick Neopevano govno Edited December 24, 2013 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Odgledah novog Hobita pre par dana u Delti. Šta znam, očekivao sam više pošto sam pročitao knjige, ali ne može sve da se dočara. Bilo je par smaračkih scena koje sam fazon propustio, pogledao šta ima na blic vestima itd. Tauriel jbjj. Onaj 3d u Cineplexxu je go kurac, kokice su još veći kurac. Nikad više im neću dati 640din za 3d projekciju Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 mogao je mendzi da ti kaze da je knjiga bolja, nisi morao da se cimas Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Могао би Коле да отвори топик за најбољи филм године? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Out of the Furnace odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Don Jon - nije bas ono sto sam ocekivao, ispao je, da tako kazemo, dublji film od onoga sto se dalo videti iz trejlera i to mi je u ovom momentu bas leglo. Bas nekako gotivan i dobrodusan film. 1 Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 http://www.imdb.com/title/tt1924396/ preporuka. donekle predvidiv, ali opet lepo utrosenih 2 sata 2 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Meni isto bio odlican, barem prva polovina. Kao da su kraj moralinda naprave onakav da bi siroj masi film imao poentu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 Који су тренутно најбољи биоскопи за 2D пројекције у БГу? Поред великго платна и доброг озвучења, да има и довољног простора да се нормално седи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 delta city Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 sedis mi na kiti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 na kity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sinister Posted December 30, 2013 Popular Post Report Share Posted December 30, 2013 (edited) kakav...jebeni...film... Najbolji glumac, najbolja sporedna, najbolji scenario, rezija .... ma SVEEE AAAA blagosloven bio dan kada je skorseze upoznao dicapria. Edited December 30, 2013 by siniSter 3 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Office Space Prva polovina me je stvarno lepo nasmejala, a druga polovina toliko smorila da sam morao da ugasim na nekih 3/4 filma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts