Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Gravity

jebeno govno.

gledao sam ga iz dva dela, juče sam počeo da gledam, pa sam prekinuo na pola (a ovo ja nikad, nikad ne radim) jer je mozak počeo da mi otkazuje od količine gluposti. sada sam odgledao drugih 45 minuta sa malo fast forwardovanja (ni ovo nikad ne radim).

verujem da je film ok u 3D za ljude koji se lože na te "3D efekte", video sam 3D trejler u bioskopu pre par meseci, i zaista je ovakav space film idealan za postizanje tog 3d efekta, dovoljan mi je bio i trejler da zaključim to.  Ali ako je to poenta cele priče, onda lepo napravite neki 3D demo pa drkajte, to je bar pošteno.

previše glupih i predvidivih scena, kluni sa "šmeksi sam" dijalozima, sandra bulok koja igra lika koji je tu kao zalutao, ne zna procedure i ostalo. Sad mogu da razumem onog matorog kanadskog astronauta što je izbačen iz bioskopa jer je besneo i vikao za vreme projekcije. kad sam se ja ovoliko iznervirao, mogu samo da zamislim kako je njemu bilo.

Brate sta je vama, sta ste ocekivali od holivudskog filma, do detalja precizno i naucno ostvarenje kao neki dokumentarac? Meni je film ok s obzirom da sam i ocekivao da bude ovako nesto. Ne mozes traziti od ovakvog filma i sat i po vremena radnje u svemiru da ti drze paznju ne znam koliko i da budu omg. Meni je recimo Europa report imao sporiji tempo i bio dosadniji u nekim momentima, mada mi je generalno bolji film.

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

srpskivojnik-3.jpg

Runner Runner

Imao je perspektivu, možda prvih 5 minuta, onda postaje sve veće i veće sranje

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Odgledah novog Hobita pre par dana u Delti.

Šta znam, očekivao sam više pošto sam pročitao knjige, ali ne može sve da se dočara. Bilo je par smaračkih scena koje sam fazon propustio, pogledao šta ima na blic vestima itd. Tauriel jbjj. Onaj 3d u Cineplexxu je go kurac, kokice su još veći kurac. Nikad više im neću dati 640din za 3d projekciju

:v

Који су тренутно најбољи биоскопи за 2D пројекције у БГу? Поред великго платна и доброг озвучења, да има и довољног простора да се нормално седи.