Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme


Guest

Recommended Posts

Janis: Little Girl Bluehttp://www.imdb.com/title/tt3707114/

56dd44d56d267_MV5BODg1OTc5ODM5N15BMl5Ban

Dokumentarac, nema tu šta da se kaže :) Napravljen od pisama koje je slala porodici i prijateljima uz izjave većine glavnih sa kojima je sarađivala. Ako bi neko očekivao nešto značajno novo da se otkrije, razočarao bi se, jer je u suštini "prepričana wikipedia" :)

 

Običan dokumentrac za one koji nisu (dok se još slegala prašina od ustaške bombe postavljene u bioskopu 20 oktobar) čekali sumrak da preko "propagacija" čuju na Radio Luksemburgu, moćan glas Dženis čiji je album sa Big Brohter and Holding Company Cheap Thrils promovisan tokom cele jeseni kada su eksplodirala bomba na železničkoj stanici a cela jugostradija se spremala za invaziju Varšavskog pakta (dok je fukara tito već bio pobegao na Vangu i zatražio azil u Italiji) a šiptari počeli terorističke akcije proterivanja i ubijanja Srba na Kosovu. Glas Dženis Džoplin i gitara Džimi Hendirksa sa talasa Radio Luksemburga uspevali su da uvere sve normalne "omladince" da postoji ipak nešto što nije zločinačka komunistička antiSrpska okupacija.

  • Upvote (+1) 2
Link to comment
Share on other sites

Hail Caesar!http://www.imdb.com/title/tt0475290/

56e270b472312_MV5BMjQyODc3MTI2NF5BMl5Ban

Nemam pojma, ja se smorih ... Dosadnjikavo uz tek pokoju dobru foru, na ovom plakatu stoje Skarlet i Džona koji imaju ukupno 30 sekundi uloge na ekranu, nema recimo Tilde koja ima zanimljivu ulogu (al' sve to je malo važno). Nepovezano, na momente naporno - Brolin je gotivan ofc, Kluni je božemesačuvaj.

Bound to Vengeancehttp://www.imdb.com/title/tt1230213/

56e271709daae_MV5BMTc4MzM3MjgxM15BMl5Ban

Zanimljiv "trešić". Naivan al' ako preko toga uspete da pređete (naiva stigne već u desetom minutu pa imate vremena) onda je zapravo ok, ima taj neki "video igra" vajb, možda bolje reći Max Payne, iako naravno nema veze sa Maxom.

Link to comment
Share on other sites

http://www.imdb.com/title/tt3381008/

 

pola smece, pola transfer blama

Ja sam ga gledao u bioskopu, sa kevom.... par scena, sa slonom i otrovom, verovatno mislis na te scene sa tim transferom blama, nije ni vazno... fala bogu pa mi je keva kul tip :)

Sto se samog filma tice, ima par dobrih fazona, nista specijalno, svakako mi je bolje od americkih komedija, 6.5/10 mada verovatno takav utisak imam samo zbog bioskopa

Link to comment
Share on other sites

Scene sa slonom, sa otrovom, kraj. Mogli su slobodno da ih izbace, film bi bio 3x bolji.

Ne pravim nikakvu razliku izmedju tipicnih americkih komedija i ovoga, i jedno i drugo je los usiljeni humor koji mora da ide na "sakrili su se od placenih ubica i mislili su da je sve u redu ali ONDA JE USLEDIO ŠOK"

U svakom slucaju karte sam dobio na njihovoj nagradnoj igri zbog recenice "zato sto je stalno vodim na neko superherojsko smece, zasluzila je komediju". Kasnije me je zamolila da je vodim samo i iskljucivo samo na superherojsko smece, tako da na neki nacin victory, ako izuzmemo osecaj da sam bio violated za vreme gledanja (psihicki violated)

Edited by Crno-Sunce
  • Upvote (+1) 1

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Link to comment
Share on other sites

Gledao sam dva filma domace produkcije:
.

Prvi se zove Vlaznost pobedio na Festu. Film je prvo nerealan, razrada likova je uzasna. Prica je nenormalno suplja i lose izvedena.
Film nema apsolutno nista da ponudi i slobodno ga preskocite.

Drugi se zove Otadzbina

Otadzbina (2015)
 
Film za razliiku od prvog je realan. Na zalost nema nista da ponudi osim toga oba filma zaobici u sirokom luku. Gore djubre u zivotu nisam gledao...
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Paranormal Activity 5http://www.imdb.com/title/tt2473510/?ref_=tttr_tr_tt

56f54cbbd6743_MV5BMjQxMjE5OTA3OF5BMl5Ban

Kažu poslednji deo ikada! Naravno da je bezveze, s tim što sam mislio da će makar nešto bolje uvezati priče iz prethodnih, što su redovno radili i nije bilo toliko loše.

Sad ima konekcije sa PA3, ali dosta bleda. Inače, izguglah posle, ima i alternativni završetak koji je kud i kamo bolji, mada ništa spec.

Bilo kako bilo, čak i za one koji su gledali sve do sada, može da se preskoči.

Link to comment
Share on other sites

Deadpool

nemam pojma, na momente standardno superherojsko proseravanje, na trenutke duhovito, a ostalo su pokusaji duhovitosti... film odgledah iz dva puta nekako

akcione scene nisu ni morali snimati, mogao je film da bude o tome kako dead pool ide do kafane i pije pivo i to bi bilo sasvim ok

ogroman plus sve Morena Baccarin scene [^]

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

pa ono nije neko hejtovanje koliko je nedostatak odusevljenja ili razlicitosti od standardnog superheroj filma u zapletu a mimo nekolicine stvarno dobrih gegova za prepricavanje

previse slow-motiona za moj ukus, zloce u filmu su rofl (pogotovo Gina Carano jbt ko nju gura ) a i kapicic je filmu, lol :P

zato kazem da je neka random pricica i kako bleji u kafani i pije pivo uz neko zezanje i spiku bio bi mi mnogo bolji :] ili sam ja trebao da gledam film uz pivo i spiku sto je nazalost tesko ostvarivo

 

 

fallout_table.gif

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

mmmm hardcoded thai

 

Inace odgledao ant-man, konacno dobar superherojski film. Tolko je blentav film da sam uzivao. Plus dva tizera na kraju umesto jednog!

 

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

Ja odgledao Prometeus i mogu reći da film uopšte nije loš kao prilikom prvog gledanja...kraj je nareterdiraniji od svega, ali generalno, nije tako los...

  • Upvote (+1) 2

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...