Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Ja sam gledao sa Miksijem, koji je posle tražio da ide još jednom, pa je išao sa Dunjom i oboma se baš dopalo.

Meni je isto bio dopadljiv, ono par puta sam se i nasmejao 😄

Jedino što su moji malo stariji (Miki 13, Duda 11).

• Like +1 2

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Jel odgledao neko Minecraft mozda?
Moze li da se gleda sa klincem od 7god? (i 4.5, posto ce verovatno onda hteti i cerka )
Obojica smo se u poslednje vreme zarazili, igramo cesto, i bas bi voleo da gleda i on, a nisam siguran koliko je ok za klince (ne u smislu strasnih scena, vise govor, i koliko ce da skapira fore i ostalo)

Ja sam išao sa klincem od 6 godina, odlično je za taj neki uzrast. Ima lepo akcije, drži im pažnju i sve to, baš je za preporuku sa decom. Mislim nije neko epsko delo svetske kinematografije, neke fore su i malo baš glupe iz perspektive nas odraslih (tipa nemam predstavu zašto postoji lik koga igra Momoa u filmu) ali njima to prosto i nije bitno.
  • Like +1 2

Heghlu'meH QaQ jajvam

Za klince je super (akcija, šareno), za odrasle je ribanje mozga - fore za odrasle su u rangu "zdravo ja sam direktor, upravo sam se razvela od muža jer nema više vatre u krevetu. Ti mora da si nov učenik".

BTW Momoa je tu jer je producirao film 🙂

• Like +1 1

Pa što onda scenaristi nije platio više da mu napiše normalnu ulogu? :) nemam ja ništa protiv njega ali sam lik u filmu je potpuno besmislen, da ga je igrao najbolji glumac ikada to bi i dalje ostalo tako... Svi ovi ostali, osim možda besmislene direktorke škole imaju neku ok logiku u filmu. Ali opet nije da sam ja ciljna publika pa da je bitno šta ja mislim o filmu :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Novocaine https://www.imdb.com/title/tt29603959/

image.png

Nepo baby Džek Kvejd u još jednom ostvarenju koje iz nekog razloga ima 6.5 na IMDB, do pre neki dan bilo 7! 🙂

Postavka je dovoljno interesantna, glavni lik, lokalni šonja, ima poremećaj tako da ne oseća bol (na nivou da mora da ima alarm da ide da šora jer ne oseća pritisak bešike, ili ne sme da jede čvrstu hranu jer može da odgrize sebi jezik itd) koji kreće u misiju oslobađanja svojenovostečene devojke, naravno koristeći donekle svoj poremećaj. Tu mi je prvi dodatni wtf momenat jer je devojka ona chubby indijanka iz Prey, za koju opet i dalje ne znam ko je gura, ako nije indijanski lobi ili holivud mora da ispuni neku kvotu angažovanja indijanaca, jer veze sa glumom nema.

Glavni negativac je inače neki zaboravljivi lik koji posle pogledah igrao u još 4-5 filmova koje sam pogledao a ja kao prvi put da ga vidim, a on je ujedno i glavni problem filma jer je Terminator. Ne samo da ne možeš da ga ubiješ nego mu je odabir poteza na nivou deteta od 4 godine. Ono, dolazi da pljačka banku i ubija glavnog menadžera bez razloga, doduše i glavni menadžer je legendica koji kao neće da im kaže šifru od sefa :)) Sa druge strane, Kvejd naravno pada, lomi se, udaraju ga, ali on to ništa ne oseća, nema veze što bi verovatno iskrvario na smrt, dobio sepsu ili mu otpala ruka ... jedini zanimljivi hajlajt je omaž Mortal Kombat fatalityju na kraju :))

Netflix film https://www.imdb.com/title/tt14123284/ Havoc - 2025

Tom hardi pokvareni ali zajebani policajac ide taba levo desno, nekoliko tih akcionih scena su odradjene bogami vrhunski, naivno tu i tamo - naravno, over the top - naravno ali opet vrhunski na nekoliko mesta

samo kraj se pretvara  u cistu akcionu scenu bez imalo mozga, ali je zabavno jer se ne palamudi previse o nekim zapetljanim motivima i tim sranjima, malo americke patetike za sam kraj al nije strasno. Dakle nema zamaranja pokusajima nekakvih smislenih dijaloga, ili emocija i to je veliki plus

najbolje je odradjena sama atmosfera grada koji je ogrezao u kriminal i gde se sve raspada ala gotham city

malo smeta sto kako vreme odmiche taj americki over the top fazon se sve vise pojacava, da na kraju zavrsava sa totalno apsurdnim scenama - krajnje nepotrebno im se to izmaklo kontroli al dobro aj ima i vecih gluposti

fallout_table.gif

Drophttps://www.imdb.com/title/tt32149847/?ref_=nm_knf_t_1

image.png

Megan Fahy koju pamtimo iz White Lotus druge sezone posle godina borbe sa sobom nakon što je doživela nasilje u porodici ponovo se baca u promet i ide na dejt sa fotografom. Nesrećom po nju, fotografa hoće da ubiju tako što planiraju da iskoriste Megan kao alat! Kidnaperi joj drže sina i sestru kao taoce dok ona mora da ubije fotografa pritom komunicirajući sa svojim tlačiteljima samo putem mobilnog telefona i poruka. Da, sličan fazon kao skoriji Carry On ili solidni Red Eye od pre 20 godina 🙂

Fora je što film nije toliko loš ako se prenebregnu tako neke očigledne gluposti oko celog setupa i koliko je nerealno ovako nešto zapravo izvesti, kao i nepotrebnosti cele akcije ako je ideja ubiti lika, postoji milion lakših načina, ali kad se to ostavi po strani, nije loš suspens triler za petak veče kod kuće.

Glavni problem nastaje što režiser odlučuje da u poslednjih 10 minuta ubaci The Expendables akciju u film gde je glavna junakinja nežna plavuša žrtva porodičnog nasilja 🙂 I onda imamo i ono da visi sa prozora sa tridesetog sprata i drži se za čaršaf, pa njen dejt upucan u stomak je hvata i izbavlja od sigurne smrti, pa vozi kola sto na sat da dođe svojoj kući gde je ubica dobio signal da ubije sestru i klinca ali to ne radi narednih 20 minuta dok se ona vozi do svoje gajbe a i oni u kući se dosta dobro od njega brane, sve standardna dešavanja.

Mnogo bi bolje bilo da je završio film nekom njenom "mudrom smicalicom" koju je smislila tokom večeri i onda na neki ono reveal fazon dešavanja tipa Poaro uzela i objasnila šta je uradila (pošto je pred kraj filma provalila ko joj preti) i da tako imamo kul završetak. 

Ovako ostaje više da gledate film ako vam se Megan dopada! :))

• Like +1 1

26 minutes ago, manson said:

Da, onaj kraj je užas, sa sve onim rc autom 🙂 

mislim da mi najviše smeta momenat kad negativac u prvom trenutku puca iz pištolja ali maši metu, međutim onda nadalje zaboravlja da ima pištolj i nastavlja da ih udara, hoće nožem, baca ih i slično 🙂 nije to problem samo ovog filma, dešava se prečesto 🙂

i klinja za kojeg nisu izgleda imali keš za kasting za glumca pa su ubacili ono sina od tonca da odglumi :))