Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Ja sam gledao sa Miksijem, koji je posle tražio da ide još jednom, pa je išao sa Dunjom i oboma se baš dopalo.

Meni je isto bio dopadljiv, ono par puta sam se i nasmejao 😄

Jedino što su moji malo stariji (Miki 13, Duda 11).

• Like +1 1

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Jel odgledao neko Minecraft mozda?
Moze li da se gleda sa klincem od 7god? (i 4.5, posto ce verovatno onda hteti i cerka )
Obojica smo se u poslednje vreme zarazili, igramo cesto, i bas bi voleo da gleda i on, a nisam siguran koliko je ok za klince (ne u smislu strasnih scena, vise govor, i koliko ce da skapira fore i ostalo)

Ja sam išao sa klincem od 6 godina, odlično je za taj neki uzrast. Ima lepo akcije, drži im pažnju i sve to, baš je za preporuku sa decom. Mislim nije neko epsko delo svetske kinematografije, neke fore su i malo baš glupe iz perspektive nas odraslih (tipa nemam predstavu zašto postoji lik koga igra Momoa u filmu) ali njima to prosto i nije bitno.
  • Like +1 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

Za klince je super (akcija, šareno), za odrasle je ribanje mozga - fore za odrasle su u rangu "zdravo ja sam direktor, upravo sam se razvela od muža jer nema više vatre u krevetu. Ti mora da si nov učenik".

BTW Momoa je tu jer je producirao film 🙂

Pa što onda scenaristi nije platio više da mu napiše normalnu ulogu? :) nemam ja ništa protiv njega ali sam lik u filmu je potpuno besmislen, da ga je igrao najbolji glumac ikada to bi i dalje ostalo tako... Svi ovi ostali, osim možda besmislene direktorke škole imaju neku ok logiku u filmu. Ali opet nije da sam ja ciljna publika pa da je bitno šta ja mislim o filmu :)

Heghlu'meH QaQ jajvam