Corey Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 La La Landhttp://www.imdb.com/title/tt3783958/ Врхунски! Филм са примесама мјузикла, што ми одговара јер није ми се гледао чист мјузикл. Топла препорука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 11 hours ago, traktori said: Koje? primetio,mrzelo me da ispravljam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Pogledah i ja Deepwater Horizon, nista spec sto kaze Vitja, ali ok da se pogleda zbog celog dogadjaja koji je lepo objasnjen A sa druge strane Silence je prebio, najbolji film koji sam gledao ove godine (od 5 koliko sam pogledao :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Odgledah konacno Eternal Zero, nije sto sam ja u pitanju i sto je japanci, ali super film, poslednja scena sabija (da, znam da to nije poenta filma, al jbga kad sam lozana:)) edit, a veceras idem i do "bioskopa" da pogledam assasins creed, da me ne kritikuje vudu :D edit, pomesao sam te onda sa nekim, mzoda stankom:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Ne znam odakle ti da ja podržavam idenje u bioskop :D Čoporativno guranje u istoj prostoriji gde čak ni neće da zaustave film kad ti se pripiša vs gledanje u toplini doma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 40 minutes ago, Dule_smor said: Odgledah konacno Eternal Zero, nije sto sam ja u pitanju i sto je japanci, ali super film, poslednja scena sabija (da, znam da to nije poenta filma, al jbga kad sam lozana:)) edit, a veceras idem i do "bioskopa" da pogledam assasins creed, da me ne kritikuje vudu :D edit, pomesao sam te onda sa nekim, mzoda stankom:) Sranje je film, bice ti zao para i vremena, bolje nesto drugo izaberi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Pretpostavljam, al drustvo uzelo karte, a i nema nista drugo u SDu osim toga i Santa Marija de la Salute :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 - gledanje filma na ogromnom platnu olaksava i zadrsku neverice i uranjanje u svet filma - gledanje filma zajedno sa "coporom" je iskonsko komunalno pripovedacko iskustvo - gledanje assassins creeda je losa zhivotna odluka ;oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 mohr FDU-ovac Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 a volim i ja tebe :),no homo ofc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Da, Assassins Creed je bas meh, ne zna se dal je gluplji pocetak ili kraj. Al dobro, nisam neki fan, igrao sam samo jedan naslov iz serijala, tako da bi bilo ok, da nije nase sugave 3d projekcije sa raspad naocarima. Jebao ih 3d, ako vec numeju sto ne puste obicnu projekciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Resident Evil - The Final Chapter - http://www.imdb.com/title/tt2592614/ Logično, u pitanju je najbolji film ikada. Isto tako logično, naravno da u pitanju nije poslednje poglavlje i zavisi od toga koliko će dobro da prođe :) Ukratko, ko uđe i sa čak 5% moždanog kapaciteta da gleda ovaj RE, sigurno će se razočarati, ali je uz mozak na off, silna zabava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Odgledah: Iznenađujuć, veoma! Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 4 hours ago, Lucky said: Resident Evil - The Final Chapter - http://www.imdb.com/title/tt2592614/ Logično, u pitanju je najbolji film ikada. Isto tako logično, naravno da u pitanju nije poslednje poglavlje i zavisi od toga koliko će dobro da prođe :) Ukratko, ko uđe i sa čak 5% moždanog kapaciteta da gleda ovaj RE, sigurno će se razočarati, ali je uz mozak na off, silna zabava. mnogo me razocarala prica na kraju,mislim da uopste nema sumnje da jos kad su poceli sa prvim delom pre skoro 20 godina o tome nije bilo ni reci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Resident evil je carski film u potpunosti. Džora Mormont sabio, Ali Larter jedna dimenzija, ali jbj ofc, Mila dominatrix plus razni neki prijateljski sprajtovi koji ginu svako malo. Ozbiljno, šta čoveku više treba od bioskopa Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 4 nachosa, hotelsko pakovanje kokica i 4 litre koke....misli se na kolu, dapace.... Pitaj Kjutija Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 8 hours ago, mohr said: mnogo me razocarala prica na kraju,mislim da uopste nema sumnje da jos kad su poceli sa prvim delom pre skoro 20 godina o tome nije bilo ni reci... Već posle drugog dela filma je bilo jasno da to neće pratiti nikakav "lore" osim po pitanju imena likova. A već posle trećeg, onog u pustinji, sve je otišlo k vragu :)) Jednostavno nisu računali da će moći ovoliko da odugovlače serijal pa moraju da smišljaju koješta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Lo, there do I see Abbott. Lo' there do I see Costello and yellows, blacks, whites and browns. Lo, there do I see the line of aliens back to the begining Lo, they do call to me. They bid me to take my place among them. In the Halls of Arrival, where heptapod may live 3000 years. Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 4, 2017 Report Share Posted February 4, 2017 Henry Fonda car, preteca Man from Earth:) http://www.imdb.com/title/tt0050083/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 Pogledah i ja konacno Arrival. Sta znam, dobar je film, da ne kazem odlican, al fali mu taj omg momenat, tu je negde u rangu sa Interstellar. Jednostavno vise ne moze da se napravi vrhunski Sf film izgleda, makar u poslednjih 10 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 insterstellar je meni dosta bolji,odgledao allied danas i film me poprilicno odusevio a nisam imao nikavka ocekivanja,ocena 7.1 poprilicno niska u odnosu na kvalitet,minimum 8/10 http://www.imdb.com/title/tt3640424/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 http://www.imdb.com/title/tt4213764/ Taj Mahal Uzasno spor film, na kraju sam podesio da ide 2x brze na playeru, i dalje mi je bio prespor. Ne kapiram zasto sam uopste pustio ovo sranje, valjda me privuklo to sto je radjen po istinitom dogadjaju. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 10 hours ago, Dule_smor said: Pogledah i ja konacno Arrival. Sta znam, dobar je film, da ne kazem odlican, al fali mu taj omg momenat, tu je negde u rangu sa Interstellar. Jednostavno vise ne moze da se napravi vrhunski Sf film izgleda, makar u poslednjih 10 godina. meni je Interstellar mnogo mnogo bolji. Arrival ima dobar početak, i onda kreće da ide u kurac sve više i više, i iskreno meni nije jasno što su ga ljudi toliko uhajpovali Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Arrival prosto nema taj "omg" momenat, rekao bih jer ni priča u originalu nije ni bila predviđena da bude omg vrh priča za holivudski film. I meni je to pomalo smetalo, jer je postavka priče i vizuala i trejlera takva da očekuješ nekakav omg, makar on bio na nivou interstellara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted February 6, 2017 Report Share Posted February 6, 2017 Omg је у покушају, као "omg, па њена ћерка тек треба да се роди... ваљда..." Ипак говоримо о продукцији где дође један карактер и објашњава другом најбазичније ствари, које би овај требао да зна, али не зна 90% публике. Interstellar далеко, далеко бољи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts