brue Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 (edited) 1 hour ago, Highl1 said: Kec je meni i dalje zabavan film, za neke druge filmove koje sad gledam, a gotivio sam ih kao klinac, i kažem često da su sranje, ali npr Independance Day, Jurassic Park, Fifth Element, True Lies, Last Action Hero, Die Hard prva 3 dela itd mogu svaki put da odgledam kad uhvatim na TVu И имали су тај ок шмек. И мени се Дан независности тад екстра свидео (иако нисам имао 10 год), могу и данас да га гледам, и веруј ми, нисам имао никаква очекивања за овај нови. Чак сам био припремљен на говна која ће да сруче. Али било ми је лошије чак и од тог замишљеног брда гована. Мислим, гледај га, и ја бих да је обратна ситуација и да ти ово све кажеш, али се припреми за баш баш... баш лош наставак. Стварно ме запањује идиотизам сценариста данашњице. Да ли то продуценти све преправе, али опет немогуће. Толико срања и у детаљима и у генералним целинама немогуће је створити успут, већ је вероватно надоградња већ усране почетне верзије. Edited June 24, 2016 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 gledaću ga ja sigurno, pa makar i svi rekli da je sranje, za filmove sam tvrdoglav do jaja, ali šteta, i ja imam neki utisak da se filmovi u poslednjih par godina neverovatno ugovnjavaju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 ali 5 hours ago, Highl1 said: Kec je meni i dalje zabavan film, za neke druge filmove koje sad gledam, a gotivio sam ih kao klinac, i kažem često da su sranje, ali npr Independance Day, Jurassic Park, Fifth Element, True Lies, Last Action Hero, Die Hard prva 3 dela itd mogu svaki put da odgledam kad uhvatim na TVu koliko je to meni dobar film, ja ne mogu verujem.. prosto ono, film nase generacije :))) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 25, 2016 Report Share Posted June 25, 2016 odgledao TVRDOKORNOG HENRIJA večeras... onako, meni je ok, verovatno zato što sam malo očekivao, ali svakako može da prođe. Kada se odgleda trejler verovatno ste i vi bili u fazonu "lol ovo kao video igra". Jeste, ali ne zbog POV-a, već mi je priča bukvalno kao iz neke video igre, takvi su nekako i likovi, što mi je i ok, verovatno jer odavno nisam odlegao ništa na ovaj fazon. a POV me je prijatno iznenadio zapravo, ima i parkura, a plus mi je i to što se sve dešava u Rusiji, što se baš i ne može zaključiti iz trejlera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 Colonia odlican. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 i meni isto nije bio los hardcore henry,nista spektakularno ali barem nije dosadan ni sekunde :D,sharlto copley car ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2016 Report Share Posted June 27, 2016 Everybody Wants Somehttp://www.imdb.com/title/tt2937696/?ref_=nv_sr_1 Novi Linkleder, manje vise Dased and confused, al na koledzhu i tipa neki kraj 70ih je u pitanju preporuka skroz The Fundamentals of Caringhttp://www.imdb.com/title/tt2452386/?ref_=nm_flmg_act_8 atipicna komedija....tj pre je drama sa komicnim elementima...mali craig roberts je brutalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 The Other Side of the Door - http://www.imdb.com/title/tt3702652/ Glumi ona simpaticna iz Prison Break i naravno iz The Walking Dead, al' tu je ne volimo! Ništa spec film, jedino zanimljivo je što nije horor u tradicionalnom smislu i skoro da uopšte nema scary momenata niti štrecalica. The Last Heist - http://www.imdb.com/title/tt4743562/ Nemam komentar za ovo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 11 hours ago, Lucky said: The Last Heist - http://www.imdb.com/title/tt4743562/ Nemam komentar za ovo :)) Ala jebem ti krv kakvo smece od filma, ustvari bar prvih 20min koliko sam pogledao. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 28, 2016 Report Share Posted June 28, 2016 Зашто то радите себи? : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 iskren da budem mene je privukao opis, morao sam da vidim kako su to izveli - "pljačka banke gde se među taocima nalazi serijski ubica" - realno, obećava! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.338 Posted June 29, 2016 Report Share Posted June 29, 2016 1 hour ago, Lucky said: iskren da budem mene je privukao opis, morao sam da vidim kako su to izveli - "pljačka banke gde se među taocima nalazi serijski ubica" - realno, obećava! :) Ja sam isto zbog toga poceo gledati, opis mi se cinio zanimljivim. Kad ono sranje da veceg nema jos iz 2016. Quote Pak'o brate. Guccimist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 On 6/14/2016 at 9:49 PM, Sunshine. said: Eye in the sky http://www.imdb.com/title/tt2057392/ Dobar, napet...nije za ostrascene On 6/15/2016 at 1:34 PM, Ramirez said: Kad vidim Helen Miren, znam da je MI X iza toga, najverovatnije drzavna propaganda, i ili zaobilazim u sirokom luku, ili gledam sa tim u vidu pa filtriram sve propagandne tacke koje uocim... u poslednje vreme su takvi filmovi gotovo od uvodne spice do kreditsa na kraju propagandno djubre, da nema svrhe vise ne bacati vreme na to i kao filtrirati bilo sta.. bravo. Odgledavsi ga mislim da me je nervoza drzala naredna 2 sata. Davno takvo americko propagandno djubre nisam gledao. Cuj, ovde je cak i britanija ukljucena. Koliko je taj narod odsecen od svake realnosti.. ovo kao da je Fox news pravio 1 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Everybody Wants Some!!http://www.imdb.com/title/tt2937696/ Нови Richard Linklater, баш ми је фино легао. Одличан темпо и занимљиви карактери, идеалан филм за разоноду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 (edited) http://www.imdb.com/title/tt1300851/ boondock saints 2,odlican,ne brutalno dobar kao prvi deo ali moze da prodje,film je zavrsen tako da se ocekuje nastavak ali je vec dosta vremena proslo a treceg dela i dalje nema :/,nadam se da nece izaci tek 2019 godine ;D Edited July 5, 2016 by mohr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 izasao Batman v Superman Dawn of Justice 2016 EXTENDED 1080p BluRay x264-SPARKS pa ako hocete u toplini doma da gledate 'okrsaj' jednih od omiljenih superheroja :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 sa tim "jednih od omiljenih" si iskopao vuka karadzhica, pljunuo mu u lice i sahranio ga opet, ali nauljenog da moze da se lakse okrece u grobu =o( u tom filmu jedino valja kad Betmen chisti potkrovlje pred kraj filma, sve ostalo je bespotrebno gluparanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 sta zna krdzan o srpskom jeziku :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 (edited) 3 hours ago, Kole said: sa tim "jednih od omiljenih" si iskopao vuka karadzhica, pljunuo mu u lice i sahranio ga opet, ali nauljenog da moze da se lakse okrece u grobu =o( u tom filmu jedino valja kad Betmen chisti potkrovlje pred kraj filma, sve ostalo je bespotrebno gluparanje Nije bas toliko katastrofalan. Scenario je sranje ali film zapravo nije toliko los kao neki drugi koji su izasli ove godine i bogznakako hvaljeni Pride je extended cut resio dosta veliki broj problema zbog cega je film u startu bio sranjkast. (ne sve doduse, i dalje je Martha momenat fml, ali lex, njegovo ponasane i motivacija su kolko tolko objasnjeni, LOIS LANE ima smisla, isl) Edited July 6, 2016 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 luis? ;o) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 ja sam zaprepascen da je 1996 izasao dan nezavisnosti. gledam sta pise ovaj hajli pa nije bio klinac 2006 (tako nesto) kad ono 20 fakin godina. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 (edited) @kole znaci slazes se sa svim sto sam rekao s obzirom da ti je jedini kontra-argument moj spelling imena supermenove djevojke ;) Edited July 6, 2016 by Crno-Sunce Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Ružna je. Ja sam stao na pola filma, nije mi promenio mehok utisak, ali je ok nekoliko momenata sa širenjem priče. I tih sat i 40 minuta su mi bili duuugi, mada mi se istina spavalo. Najbolja scena #2 kada se prvi put sretnu i kada se betmobil rikošetira od Supsa. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 nemam kontraargumente nit ikakav stav po pitanju extended cuta, trebace mi bar jos mesec-dva da se odmorim od zeka snajdera dovoljno da bih pogledao taj film u bilo kakvom drugom obliku (plus netflix serije traze vremena koje nemam =o)) tako da je secanje na legendarnog luisa bio jedini komentar koji sam mogao da ponudim u tom trenutku =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 (edited) The Nice Guyshttp://www.imdb.com/title/tt3799694/ Novi filma Šejna Bleka. Atmosfera, muzika, dijalozi, priča... sve oduševljava, mada ili film nije onoliko dobar kao što bih ja želelo ili je samo malo slabiji od Kiss Kiss, Bang Bang pa mi je krivo. Gledana HD rip kopija sa nekog arapskog kanala (minimalna cenzura + arapski hardcoded titl), gledam ponovo kad izadje bluray, pogotovo ako se ispostavi da je BD verzija duza za 6 min od ove verzije filma, kao sto imdb ukazuje da je slucaj. edit takodje, Demolition, novi film sa Dzejkom Dzilenhalom...nije tezak koliko je tema mucna...ima par funny momenata ali je ipak pretezno bedacenje. Edited July 8, 2016 by Kole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts