Highl1 Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 The 23 Best Scandinavian Movies of The 21st Centuryhttp://www.tasteofcinema.com/2015/the-23-best-scandinavian-movies-of-the-21st-century/na listi opako fali Arme Riddere 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Ant-ManU pravom trenutku da se spere loš ukus koji je Govnastic 4 ostavio u ustima, odabrao sam Ant-Mana i vrlo sam zadovoljan. Opuštena zezancija sjajnog tempa, puna dobre akcije i simpatičnih likova.Čak mi je i Paul Rudd kog inače ne mogu da smislim skroz ok. Dopada mi se i kako su uklopili čitavu Ant-Man stripologiju u MCU.Finalna YJ vs AM borba je predobra.Vredi odgledati. The Man from U.N.C.L.E.Nisam uopšte očekivao da bude ovoliko dobar. Stija je sve lepo dajdžestovao, a ja bih samo dodao (i ponovio se iz prethodnog pasusa) da mi ni Hammer ni Cavill inače nisu simpatični, ali da su izdomnirali ovde. (a sad nešto malo drugačije)Ghost in the Shell - The New MovieUz dosta muke sam odgledao čitav Arise, koji nije loš kao reboot/prequel serija, ali je sve vreme nekako mnjeh.Moram reći da i ovaj film, kao zaključak Arisea ne odskače mnogo kvalitetom. Crtež je i dalje čudan (naročito nosevi), redizajnirana Motoko je užasna, akcione scene su prilično čudno izrežirane i uopšte nisu anime-tečne.Filozofiranje o životu u cajberspejsu, ghost/duši i tako tome, a posebno o dualitetu tela i duše, ima potencijala, ali je na prilično niskom nivou i baš je očigledno propuštena prilika.Poslednja scena je simpatična, ali ne vredi gledanja čitave Ariseologije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Who am I je bas kul.Bone tomahawk da nije bilo vasih preporuka verovatno nikad ne bih gledala jer ne volim vesterne, a tek kad bih procitala vestern horor mislila bih da je totalno tresh a u stvari film je odlican. U slucaju da nisam ranije spomenula preporucujem i- Relatos salvajes aka Wild tales, blesav spanski film iz vise prica o situacijama nervnog sloma-Tale of tales, bajke koje za decu nisu. Super uradjen, i prica i glumacka ekipa. Steta sto nema vise ovakvih fikmova a da valjaju-True cost: dokumentarac o modnoj industriji koji mislim da bi svako trebao da pogleda a pogotovo danasnje devojke 1 Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2015 Report Share Posted November 8, 2015 Ja čekam šta će laki da kaže, zna se ovde ko voli dobar horor ČDofc ću da pogledam, pa nisam lud da propustim 'oror dobar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 9, 2015 Report Share Posted November 9, 2015 (edited) Spectrezaboravnoal intro je do jaja Edited November 9, 2015 by nikita_ Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 sramota me je sto sam rush tek veceras odgledao,2 godine mi je stajao na hdd-u,pure 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Šta li će tek biti kad odgledaš RushMORE? ;oD 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 10, 2015 Report Share Posted November 10, 2015 Ja odgledao Ant-Mana i sramota me je da kazem da nisam provalio pun na ANThony-ja do pola filma...... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 http://www.imdb.com/title/tt1667310/deadfall,osim ako niste fan olivije i carlija mozete slobodno da preskocite ovaj prosecan filmhttp://www.imdb.com/title/tt2381249/?ref_=nv_sr_1nemoguca misija (2015),oplako sam na oslobadjanju od sipke na pocetku filma,no kao i uvek,zabavna brainless akcija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 American Ultra, osrednje. Ocekivao sam malo vise.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 The Man from U.N.C.L.E. (2015)Ako uzmem u obzir da ja baš baš ne volim filmove džejms bond tipa, ovo je odlično Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 14, 2015 Report Share Posted November 14, 2015 Howl (2015) - http://www.imdb.com/title/tt2393827/Zanimljiv je jedino "dodir" britanskog fazona filmografije u inače zaboravljivom hororu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 DEAD SILENCEKrš film u kojem malo toga funkcioniše. Priča je generična i predvidiva (uz nelogičnost u samom zapletu, ali whatahell), glavni glumac ubitačno neharizmatičan i ravan, ni jedan jedini "strašan" ili jeziv momenat, sve je nekako već viđeno milion puta, i glavna zvezda u vidu brata Marka Volberga, koji "glumi" kao da je u nekom sasvim petnaestom filmu (i zapravo je i najzabavniji momenat ovde). Film je produkcijski prilično napucan (što ne čudi s obzirom na budžet od 20 miliona dolara), fotografija i kadrovi su i više nego pristojni i kvalitetni, i sa tehničke strane se još jedino izdvaja nekoliko unikatno montiranih scena, sa smenjivanjem različitih perspektiva ili pretapanjima kadrova, što prilično podseća na Hičkokove filmove. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 The Peanuts Movie - http://www.imdb.com/title/tt2452042/Interesantan i "čudan" film, ima taj fazon iz stripa ali je specifična animacija što se možda nekome neće dopasti.Ujedno je i malo spor, na trenutke može da bude i dosadnjikav ... ali ko je voleo strip da čita sigurno će se fino provesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Youth [2015] - http://www.imdb.com/title/tt3312830/Inteligentan i prelep film.normalno, https://www.instagram.com/officialmadalinaghenea/?hl=en // https://www.facebook.com/MadalinaDianaGheneaOfficial 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 godinama mi stojao na hardu pa rekoh da ga pogledam,bolje da nisam,iako je stvarno dobar film,baca u depresiju :Dthe roadhttp://www.imdb.com/title/tt0898367/ ovih dana sam ponovio green mile i road to perdition sa henksom,sumnjam da ima onih koji to nisu gledali... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Inače baš uplifting filmovi :) 1 Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Гледао Mr. Nobody, млака препорука свима, топла онима који много живе у машти и више се баве теоријом живота него живљењем! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Zašto to misliš? Pitam jer bih ja pre rekao totalno obrnuto od toga što si ti napisao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Улива самопоуздање да исход може бити позитиван без претеране анализе и планирања, поручује да живот није потпуно у нашој контроли нити може бити.Нимо након свих алтернативних могућности одлази у непознато, вероватно преморен од живљења у глави. Његово трчање шинама на крају и пуштање листа на ветар сам доживео као катарзу, ослобођење мука које се нису ни десиле. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 AMERICAN ULTRAAjme sranja. Na stranu "priča", konfuzne i predosadne scene, film je ubedljivo šampion po pitanju lošeg kastinga i to u het-trik kategoriji (Džesi Ajzenberg kao Džesi Ajzenberg u svakoj svojoj predhodnoj Džesi Ajzenberg ulozi, neurotična Kristen Stjuart koja nekim čudom još snima filmove iako deluje kao da bi prva prestala sa tim odavno, i hajlajt u vidu Tofera Grejsa kao šefa specijalnog odreda elitnih CIA ubica za prljave operacije. Ne, to mu je stvarno uloga u filmu). Žali bože i Leguizama koji se blamira ovakvim promašajima, jedino što valja u filmu je par scena sa makljanjem i ova matora žena agent, ona je baš dobro odradila. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 AMERICAN ULTRAAjme sranja. Na stranu "priča", konfuzne i predosadne scene, film je ubedljivo šampion po pitanju lošeg kastinga i to u het-trik kategoriji (Džesi Ajzenberg kao Džesi Ajzenberg u svakoj svojoj predhodnoj Džesi Ajzenberg ulozi, neurotična Kristen Stjuart koja nekim čudom još snima filmove iako deluje kao da bi prva prestala sa tim odavno, i hajlajt u vidu Tofera Grejsa kao šefa specijalnog odreda elitnih CIA ubica za prljave operacije. Ne, to mu je stvarno uloga u filmu). Žali bože i Leguizama koji se blamira ovakvim promašajima, jedino što valja u filmu je par scena sa makljanjem i ova matora žena agent, ona je baš dobro odradila. meni je film bio baš glup, kao i tebi, ali nekako zabavan na taj retardirani način. Ima par ok fora, ima tog solidnog šibanja i to je to zaista to - džesi smara ofc, ne znam šta ova riba i dalje radi u filmovima ali ukupno gledano kao neka duža epizoda neke serije, tipa It's always sunny :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 kad ce bre neki normalan snimak marsovca, proslo je dosta vremena od premijere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 18, 2015 Report Share Posted November 18, 2015 u petak 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts