Shekk Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Otvorio bi Daki svoj pričajte u kanter podforumu i vladao ko ćorav međ slepcima :) 1 jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ZOLA Posted August 28, 2013 Popular Post Report Share Posted August 28, 2013 (edited) Ne znam za sta konkretno je Daki banovan ali ne vidim da se njegovi postovi drasticno razlikuju od velike vecine. Po neki krs troll, po neki dobar troll, poneki krs post, poneki dobar post i poneko napusavanje. Cak i ta "napusavanja" ne bi trebalo da budu sankcionisana jer koliko sam video uglavnom ih koristi samo kao kontru onima koji isto tako njega napusavaju. Ako se bilo kome tolerise da napusava ljude onda je sasvim ok da se tolerise i njihov odgovor tim osobama. Pri tome cak nisam ni siguran da li se naduvava sa jos nekim osim sa Mohijem. Naravno da postoji "VIP" crew i da ta grupa ima "vece slobode" ali ne bi trebalo da je bilo ko nedodirljiv i da ispadne da je ovo forum na kome ce 20-30 ljudi da napusava sve ostale a bilo ko ko odgovori bude banovan. Ne samo u Dakijevom slucaju vec generalno. Ovde ne mislim samo na Mohija jer nije on jedini koji najeda ljude govnima :D Takodje mislim da Daki ne bi trebalo da ispasta zbog svoje ruzne proslosti, mnogo je primera ljudi koji su se ponasali kao retardi kada su dosli a neki se ponasaju i dan danas. Neki su sazreli, nekima progledamo kroz prste zato sto su glupi bokseri a za neke koji imaju potencijal da budu normalni se jos uvek nadamo da ce izaci na pravi put :D Osim toga, statisticki gledano, fore sa crncima su opale za 89% od kako je Daki banovan. To je dramatican pad i bojim se da ce nas neko optuziti za rasizam jer ispada da toliko ne volimo crnce da necemo cak ni da se salimo na tu temu! edit: paragraphs are my friends. Edited August 28, 2013 by ZOLA 14 There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 realno lock zola objasnio prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Чек' још 92 стране. Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Rođak ZOLA objasnio! PRAVDA ZA DAKIJA, ROOTKIT ZA MOHIJA! Što Dule kaže, dođem uveče da pročitam forum, ono još uvek prdite :D A ovo "aj mi daj plus" je ono... ne znam. Ukinuti to sranje i gotovo. Zbog tih pluseva su ljudi počeli da slikaju klinke na ulici! Ne širite tu bolest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 ugasite plusove i pricajte topik i vratite dakija na forum DOSTA JE BILO REVOLUCIJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 ugasite plusove i pricajte topik i vratite dakija na forum DOSTA JE BILO REVOLUCIJA! POVEDI NAS VODJO, NASTAVICEMO I KADA TI KVITUJES :D 1 There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 ja se stvarno unapred izvinjavam ako cu uvrediti nekoga ovim sa irca, ali moram negde da okacim, umirem jebeno, reki car! :D Vitjsa_ Neko fejluje na taj način, a neko ne vodi psa na plivanje godinama rejven :c rejven vodicu ga rejven samo da smislim rejven kako i gde i sta! rejven plasim se u reku rejven da ga ubacim rejven odnece ga dunav Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Sto se tice Marinice, realno ne znam o cemu ti pricas da je Daki retard, da se nisi druzila godinama sa njim pa da znas to, ja nisam upoznat da li se znate u RLu i koliko( a posebno kako) ali nekako cak i da ga znas dobro vrlo je bedno da govoris ovde da je ovakav ili onakav. Posebno je bedno ako ga ni ne poznajes nego si u fazonu gde svi tu i mali mujo. Jednostavno mohi je mali u tebi! Ovo sto je Kalimero napisao je najblaze receno... S druge strane, sto bih ja tebi objasnjavala zasto imam takvo misljenje o bilo kome. A i nisam sad nesto puno prozivala dakija. Malo je on mene prozivao, malo ja njega i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 malo prozivamo malo kupamo heee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 ne vidim kako bilo ko na ovoj planeti ima kapacitet da nekome spreci pristup javnom web sajtu :) ako je Visarionovič onako mogao da vlada onakvom zemljom, pre nula i jedinica, danas bi "mlađi referent za Dakija" zamenio pola NKVDa. if ju keč maj drift. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 malo prozivamo malo kupamo heee malo nosi dunav :D There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Microsoft fora hehahaehehahee kako si se samo setio pa ja bas tamo radim! Kakav crni pattern Mohi, izgubio si dodir sa realnoscu ako si ga ikada i imao. Al ajd, igracu tvoju igru opet, sto da ne. Koje signale imamo za taj "pattern" koji sprecava John Doe-a da se registruje na sajt? 1. Geolocation IP adrese? Super, koristice TOR/VPN/Proxy 2. Browser/OS/cookie history/stagod? Nepotrebno komentarisati, ovo odavno niko uzima za relevantno kod izgradnje profila 3. Vremenski raspored i ucestalost poseta? Strava, pomerice svoj ciklus za par minuta/sati 4. Ima Kinect u sobi koji je zaboravio da ugasi? Lako se provali kad neko koristi vpn/proxy I na kraju ako se reguje, kao starter ima bese limit postova dnevno i biva banovan. Meni je skroz ok da se on pomuci da uspe da se reguje i da onda jednim klikom bude opet banovan. Irc je uspesno daki free vec ihaj. 2 OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Lako se provali kad neko koristi vpn/proxy I na kraju ako se reguje, kao starter ima bese limit postova dnevno i biva banovan. Meni je skroz ok da se on pomuci da uspe da se reguje i da onda jednim klikom bude opet banovan. Irc je uspesno daki free vec ihaj. this :) stavljena je rucna validacija novih usera i banovana je vecina mail servisa gde je moguce da se lako reguje :) pa ako njega ne mrzi da provede 5 minuta da reguje novi mail i sl. nas ne mrzi da provedemo 30 sekundi da ga banujemo.. kao shto smo rekli ljudi, izglasan je ban zbog vishe sranja koja je pravio na forumu u zadnjih 10 godina.. znachi niko nije bio u fazonu gang bang dakija vec su svi admini i modovi glasali da li treba da se banuje ili ne.. izglasan je ban i sad se on sprovodi (iako vecina nas verovatno nishta nema protiv dakija per-se).. plus, ja sam se zainatio sad da ga banujem jer smara sa milion altova i proxija i misli da je prepametan jer zna da koristi VPN i third-party email, e pa jebiga.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 stručne službe, rekoh... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 jer mogu da se vide ti rezultati glasanja? sa kolikom vecinom je izabran ban za dakija to mene brine Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Irc je uspesno daki free vec ihaj.био је на ирцу Даки пре неки дан Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 jer mogu da se vide ti rezultati glasanja? sa kolikom vecinom je izabran ban za dakija to mene brine Neka te ne brine. био је на ирцу Даки пре неки дан Na moru sam jbg OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 hakovaće nas daki ! :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Dule, tek sam ti sad dao minus :/ Zola pusi kurac,smeta ti sto sam jaci od tebe na fer, pa se kurobecas preko interneta, jebo te darijan ! AJ MO When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 au, prebice te zola celo sad, dzabe ti sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 zato sto sam ti dao minus, il zato sto sam mu reko da je jedna obicna pickica smrdljiva koja je jaka samo preko tastature jer zna da niko ne moze da ga prebije dok sedi u fotelji i gleda u monitor ???? When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 ja bih zamolio da se na neki način zabrani ovo nepotrebno prozivanje članova foruma za banovanje i napuštanje foruma, ajde nekako i da preskočim preko prozivanja i vređanja i nekih fori. kada ovo gorovorim prvenstveno želim da ukažem na prozivanje za ban i napuštanje foruma i to naročito u nekim sekcijama gde nema nikakve potrebe za tim i jednostavno to me iritira da i ja počnem da se svađam i to sve dovodi do spamovanja i bespotrebnog svađanja. ako neko prekrši neka pravila i ne znam sad da kažem previše troluje, hejtuje, proziva, provocira, spamuje itd. da se odgovarajuće kazni sa warnom ili banom. 2 1 Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 zato sto sam ti dao minus, il zato sto sam mu reko da je jedna obicna pickica smrdljiva koja je jaka samo preko tastature jer zna da niko ne moze da ga prebije dok sedi u fotelji i gleda u monitor ???? i zbog jednog i zbog drugog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 nekih fori. 1 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts