Trooper Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 znaju kurve sta valja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Grujo, sačekaj do sledeće godine, prodavaću ja Audija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 panda lol,radije bih pesaka...:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Ta što je trpy okačio je jako dobar autić. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Kakva je kupovina Focus ~2006 godište, 1.6 dizel, u rangu 5000-6000 evra? Meni deluje ko carski auto koji će da potraje desetak godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 meni deluje da je malo preskupo, drugar ove godine je uzeo fokusa 1.6 dizel valjda 2005. za 3000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 jel to MK2? Meni su oni bas ruzni, a 5k jeste dosta u 2013 kad mozes da kupis SLK kabrio za 6k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 ne znam za te,ali one stare postarske su pravili da budu neunistive:) mogu da potvrdim ovo! @gruja koliko god ljudi pljuvali po puntu 1.3 ili 1.9 mjet je odlicna kupovina sto se tvojih potreba tice (da je u dobrom stanju naravno). vidim da si pomenuo i rovera 25 pa posto vozim isti da ti dam utiske. uzeo sam ga pre 2 meseca od decka iz kraja za 2 ljubicaste zajedno sa 10 guma (6 letnjih maltene nove, 4 zimske koriscene sezonu). novembar 2000 presao ~177000 (nije vracan) kad sam ga uzeo, ja sam presao jos 4 nakon toga. mali okretan auto moze da se parkira skoro svuda, prostran iznutra ali ako imas vise od 180cm moraces malo da oboris sediste. vozio sam ga 400km u jednom pravcu i jedino sto mi je zasmetalo je nedostatak klime na 30+, magistrala 5.5l/100, autoput 5l/100, grad 6.5l/100. auto kulturica da se vozi u 2k obrtaja non stop, isto tako je isproban na auto putu do 180. rover ne postoji vise ali mi je receno da delova ima, sto se tice servisa i odrzavanja jos ne znam posto nisam imao kvar/popravku pa kad dodje prvi put znacu. I najbitnije na kraju od koga uzimas auto. ja npr. od burazera u zivotu ne bih uzeo auto pa cak i da mi da 50% jeftinije posto znam kako vozi (reli vozac), tako da moj savet bi ti bio da vise gledas od koga kupujes nego sta kupujes. sad sam prelistao polovneautomobile.com i vidim da taj focus koji ti ortak prodaje ide od 2k-2.4k pa ako si siguran da vodi racuna o autu ponudi mu te pare u kesu ili 2.6k na rate (naravno ako se opredelis za taj auto i ne strovalis sve na headsup-u :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 rover 25 1.8 ima najbolju drugu brzinu ikada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Ima moj naj ortak prodaje ako hoces alfu 156 3600jura u dobrom je stanju auto , pali preko pa mu treba kes :D 3 Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Ima zet Megane karavan, 2004 godiste, ako se ne varam, auto je i vise nego odlican, ima ga nekih 2 godine, ulozio je neke sitne pare, nista krupno, trosi malo... isao je sa njim za Minhen bez ikakvih problema, samo je sipao ulje pred polazak, i to je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 (edited) Имама ја мегана 1.9 дизел 120 коња све на дугме 2003 децембар !:) Edited August 31, 2013 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Ima moj naj ortak prodaje ako hoces alfu 156 3600jura u dobrom je stanju auto , pali preko pa mu treba kes :D [roflmao] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted September 6, 2013 Author Popular Post Report Share Posted September 6, 2013 o/ 4 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 dj is for djunto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 TO GRUJO CARE FOKUSA! daj neke detalje! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Bravo Grujo o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 lol, vec peti covek koga znam da je uzeo fokusa u poslednjih godinu dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Da te služi u sreći i veselju! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Nek ti je sa sreću! :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Brat po Fordu :) Da ga vozis i uzivas. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Cestike! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Srecno Grujsone ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Nek je sa srecom :) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts