Jump to content

Djunta do 4k

gruja

Recommended Posts

Grujo, sačekaj do sledeće godine, prodavaću ja Audija :tf:

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ne znam za te,ali one stare postarske su pravili da budu neunistive:)

mogu da potvrdim ovo!

@gruja

koliko god ljudi pljuvali po puntu 1.3 ili 1.9 mjet je odlicna kupovina sto se tvojih potreba tice (da je u dobrom stanju naravno). vidim da si pomenuo i rovera 25 pa posto vozim isti da ti dam utiske. uzeo sam ga pre 2 meseca od decka iz kraja za 2 ljubicaste zajedno sa 10 guma (6 letnjih maltene nove, 4 zimske koriscene sezonu). novembar 2000 presao ~177000 (nije vracan) kad sam ga uzeo, ja sam presao jos 4 nakon toga. mali okretan auto moze da se parkira skoro svuda, prostran iznutra ali ako imas vise od 180cm moraces malo da oboris sediste. vozio sam ga 400km u jednom pravcu i jedino sto mi je zasmetalo je nedostatak klime na 30+, magistrala 5.5l/100, autoput 5l/100, grad 6.5l/100. auto kulturica da se vozi u 2k obrtaja non stop, isto tako je isproban na auto putu do 180. rover ne postoji vise ali mi je receno da delova ima, sto se tice servisa i odrzavanja jos ne znam posto nisam imao kvar/popravku pa kad dodje prvi put znacu.

I najbitnije na kraju od koga uzimas auto. ja npr. od burazera u zivotu ne bih uzeo auto pa cak i da mi da 50% jeftinije posto znam kako vozi (reli vozac), tako da moj savet bi ti bio da vise gledas od koga kupujes nego sta kupujes. sad sam prelistao polovneautomobile.com i vidim da taj focus koji ti ortak prodaje ide od 2k-2.4k pa ako si siguran da vodi racuna o autu ponudi mu te pare u kesu ili 2.6k na rate (naravno ako se opredelis za taj auto i ne strovalis sve na headsup-u :)

prevelik ti avatar m8