Pesma-mrtve-dece Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Ma hocu sve paralelno, na intelu ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 29, 2017 Report Share Posted September 29, 2017 Ne serite da ima i9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 30, 2017 Report Share Posted September 30, 2017 e samo da bacim info da mi je pre 2 nedelje crklo napajanje kupljeno 2004 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
римту титуки Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Opet ja. Ako moze jos jedan savjet dobro bi mi doslo. MBO : ASUS PRIME A3200-K CPU : AMD RYZEN 1500X BOX 3,5 GHZ RAM : 16GB ddr4 2400 mhz SAMSUMG VGA : ASUS ex- Gtx 1050ti 4gb ddr5 SSD : 250GB 850 EVO BASIC HDD : 1tb Toshiba PSU : PLATINUM 550 V6 Jel ok ovo napajanje ili treba jace? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 6, 2017 Report Share Posted October 6, 2017 Načelno bi napajanje od 550W trebalo da je ok, ali ovo deluje kao neko random kinesko za koje je vrlo diskutabilno da li je zaista toliko jako. Osim ako ne postoji naziv nekog krstenog proizvodjaca pre oznake "platinum" :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Ok... koju plocu uzeti sa ovim novim i7-8700k ? Dajte sugestiju ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 nemoj samo najskuplju... salu na stranu realno vise nemas "djubre" ploca, sad su svi modeli solid as fuck, ja uvek idem na MSI koji je kvalitetan ali nije skup kao usrani Asus npr... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Ma poenta je sto ne znam ni sta trazim.. jel to sad FCLGA1151 socket? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Soket je isti ali mora novi čipset jer zašto bi koristio stare ploče kad možeš da kupiš novu, treba ti nešto sa Z370. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 E Vudu, druze brate :))) Kazi mi samo sta da kupim pls. ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Pa ja bih ti preporučio da sad ne kupuješ ništa jer ti ne treba objektivno. Kupi auto npr! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Ne, ocu kompach! Posle auto. Da reci koju maticnu :) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 Jebem li ga, uzmi Asus Z370-PLUS GAMING, deluje da nije sranje a nije mnogo ni skupa. Već ima i BIOS update, znači radi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 22, 2017 Report Share Posted October 22, 2017 Tri smrti domacim prodavcima sto prodaju i7 8700k za 60k dindzi... Madjar i dalje nema, kaze samo sto nije! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 koliko vidim kod nas je 470 eur, u nemackoj je bio 390 eur a to je to, koliko sam pratio poslednjih par godina u nasim radnjama obicno bude - nemacka cena * 1.2 sto je kao ok s obzirom kako je nekada bilo :| kontam da je to sve tek skoro stiglo kod nas kad je benchmark pre neki dan izbacio test Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 cekam i ja kod madjara 8700k i pridruzujem se smrtnim zeljama nasim prodavcima... Koje vodeno hladjenje da uzmem? Gledao kraken x62.. Dajte neki predlog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 Ako neces da napucas procesor do maksimuma,bolje uzmi neko vazduzsno hladjenje,neku Noctua-u ili nesto slicno. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 (edited) Noctua kosta ~30e manje od vodenog, pa kad vec moram z370 i k procesor ne bi da se stekam na hladjenju.. e: da hocu koliko god mogu da ga napucam... ne znam zasto ne bi? Da ima ovih H ploca sad, verovatno se ne bi zamajavao sa tim :/ Edited October 23, 2017 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 Noctua zauvek. BeQuiet Dark Rock PRO 3 ako ti je Noctua ruzna. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 (edited) ima neko da preporuci dobro micro atx kuciste max visine 200mm... treba da ide u otvorenu komodu ispod televizora ... verovatno ce biti sa i5 novim ili mozda neki r5 videcemo vec za ostale stvari ... http://www.silverstonetek.com/raven/products/index.php?model=RVZ02 ovo mi deluje ok ? Edited October 24, 2017 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 18 hours ago, primo said: cekam i ja kod madjara 8700k i pridruzujem se smrtnim zeljama nasim prodavcima... Koje vodeno hladjenje da uzmem? Gledao kraken x62.. Dajte neki predlog... Uzeh Kraken X52 i bicu toliko drzak da ga stavim na i9 7900X (narihtan na 4GHz), radice ti lepo cak i za manje extremne sportove svakako, par soma vise je X62 koji 4-5C bolje hladi ove high end CPU, go for it, besuman je, estetika top i izrada solid... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 bez i9 ne rade igrice Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 Platiš hiljadu evra, dobiješ procesor sa 13,75 MB keša Kao kokain na gram da prodaju pizda im materina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 7 hours ago, fatboy said: Uzeh Kraken X52 i bicu toliko drzak da ga stavim na i9 7900X (narihtan na 4GHz), radice ti lepo cak i za manje extremne sportove svakako, par soma vise je X62 koji 4-5C bolje hladi ove high end CPU, go for it, besuman je, estetika top i izrada solid... Koliko duga ga koristis i jesi li primetio pad performansi vremenom? Citam po netu da generalno AIO posle godinu dana ispari voda uglavnom i padnu performanse osetno...? Jel gubis garanciju ako dopunis kuler? Mozda mi noctua na kraju bude bolje resenje jer planiram posle nekog vremena da delidujem cpu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 nece 1080ti da radi bez i9 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts