Jump to content

Koju konfiguraciju uzeti?

Slađan

Recommended Posts

I dalje ne kontam ljude koji daju repa na ove IT-brands sluske koje su (u 95% slucajeva) raspad.... Pored toliko kvalitetnih slusalica tj proizvodjaca audio opreme koji prave iste...  :)

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

31 minutes ago, fatboy said:

I dalje ne kontam ljude koji daju repa na ove IT-brands sluske koje su (u 95% slucajeva) raspad.... Pored toliko kvalitetnih slusalica tj proizvodjaca audio opreme koji prave iste...  :)

Znas kako ima tu i sta ljudi hoce da dobiju, vecina sto ti kazes IT-brands sluski nije losa sama po sebi samo je prilagodjena za druge stvari. Tipa basevi su pojacani ali to znaci da ces u igri lepo da cujes "boom" i da ti bude do jaja. Plus sto se dosta njih pravi s idejom da budu pre svega udobne za nosenje duzi vremenski period, recimo SteelSeries Siberia su meni jedne od najudobnijih slusalica koje sam stavio na glavu. A vecina njih ima ugradjen mikrofon da mozes lepo da komuniciras u igri sto neces naci na normalnim slusalicama. 

Da, generalno gledano za slusanje muzike, filmove i to ima mnogo boljih opcija za iste ili manje pare, ali opet ako ti je to bas samo da igras igre onda i nije tako los izbor.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Veruj mi da sam sve te cinjenice uzeo u obzir pre ove moje izjave....  :)  Sluske moraju da budu udobne, da imaju cist neizoblicen zvuk, solidan ali ne prenaglasen bass, dobru separaciju low, mid i hi range-a.....  Moracu da uradim neku recenziju uskoro, nema mi druge...  :)

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Imam i Logitech G930 i Beyerdynamics 770 DT Pro, neuporedivo udobnije i lakse G930, milina za visesatno igranje, bez kablova, može cigareta napolje može wc il u kuhinju za gricu/piće bez skidanja. Mikrofon na pogodnom mestu, sa lakim on/off sistemom.

770 neuporedivo bolji zvuk, al su teže i krenu uši blago da se znoje od ćebane postave. Očigledno nisu za igre, pogotovu takmičarske.

Najbolje imati opcije.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Stoji to sto ti kazes ako neko kupuje uopsteno gledano dobre sluske, ali ako se kupuju sluske da bi se vise uziveo u pucacku igru tesko da je "prenaglasen bas" mana :) U sustini vecina tih sluski uzima ono osnovno od drugih proizvodjaca audio opreme, pojacaju baseve, ugrade mikrofon i dodaju sminku da bi ih prodali. Konkretno eno ti Kingston Cloud slusalice - uzeli one Takstar 80 (jes da su kineske ali vaze za dobar odnos cena/kvalitet u smislu zvuka) i bukvalno samo promenili logo i dodali mikrofon. Onda izbacili sledecu generaciju koja je isto to samo dodali 7.1 surround procesor i to ti je to, malo su skuplje. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Ova nova ti je lepsa :) A imas jedan PCI-e 3.0 slot manje, koliko kapiram glavna je razlika sto na novoj mozes da koristis samo dve Ati grafike a ne i Nvidia, a na staroj si mogao obe. Realno ti to nikada nece trebati :) Dobio si m.2 konektor za SSD pa eto ako se ispruzis za neki novi fensi model moze da bude prednost. U sustini su ploce manje-vise u rangu, mislim da ne treba da budes nezadovoljan. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Da li je neko imao priliku da koristi Sennheiser cx 5.00g?Kod nas mogu da se pazare za 40e,sto je vise nego povoljno,tako da bih pazario te sluske ako vrede cemu.Na netu sam procitao par opisa koji kazu da nisu lose.

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground

i da ne bude radeon ČDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Taj cenovni rang oko 200 eur je uvek nainteresantniji samo ostaje jos da se vidi u realnim testovima kako se ponasa, po ovome sto se za sada vidi stvarno kida za te pare. Mada ce biti jako interesantno videti i kako se odnose kartice na trzistu kada AMD izbaci samo mid-range kartice a Nvidia ima samo flagship modele. To bi onda verovatno podstaklo Nvidiu da ubrzo izbaci ~200eur karticu koja ce biti priblizna po performansama. U svakom slucaju mi korisnici mozemo samo da se radujemo velikom ratu cena i povecanih performansi :)

Heghlu'meH QaQ jajvam