voodoo_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Meanwhile na ana.rsSad imam 3 pupčane vrpce zakačene na mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 http://www.mondo.rs/a604400/Info/Drustvo/Danas-bas-vrelo.html tesko je Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Standarno neradničko letnje menjanje dana za noć i dalje traje. Bar sam učio celu noć ko majmun, sad ću da doručkujem nešto, popijem kafu, pa ću da odem na akvapark solo da plivam malo, da se razmrdam. ne zaboravi toceno jagodinsko na akvaparku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Au jebote, ala sam skucao spavanje poslednjih 24h, bzju, leveli energije su prvi vrhu.spavas ispod ukljucene klime? ja nikako drugacije ne mogu da vezem vise od 5-6 sati sna :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 (edited) Vrlo ozbiljan apel HidroMetereoloskog zavoda Srbije, jako nevreme se sprema za vikend, pripremite se na vreme. CETVRTAK 08.08.2013. u 13.15 UPOZORENJE ZA PODRUCJE SRBIJE Danas i sutra, veoma toplo, maksimalna temperatura znatno iznad proseka, od 35 do 40 stepeni. U subotu su moguce vremenske nepogode, lokalna pojava obilnih padavina, olujnog vetra i grada. UPOZORENJE ZA PODRUCJE BEOGRADA Danas i sutra veoma toplo, maksimalna temperatura znatno iznad proseka, oko 39 stepeni. Najava je za period od: 13:13 08.08.2013 do: 13:13 10.08.2013 Meteoalarm Nas region u petak i subotu vece ocekuje jako nevreme, koje ce u noci s petka na subotu biti praceno obilnom kisom, gradom, jakim vetrovima pa i tornadima i pijavicama u obalskom podrucju, upozoravaju meteorolozi. Na stranicama Meteoalarma, Srbija, kao i Slovenija, Hrvatska i Madjarska su oznacene crvenom bojom koja znaci izuzetno opasno vreme, veoma intenzivan meteoroloski dogadjaj: Velika steta i nezgode su moguce na velikom podrucju, u vecini slucajeva s opasnoscu po zivot. Upozorenja se najvise odnose na podrucja Vojvodine, Macve, Beograda i centralne Srbije. Meteorolozi najavljuju vrlo verovatne pojave grada i oluje kao i obilne padavina. Petak na subotu bice najopasniji. Veliki ciklonalni poremecaj vec je poharao Nemacku. Oluja pracena jakim gradom nanela je mnogo stete u juznim i istocnim delovima te zemlje, a stradao je i centar Berlina gde su brojna oborena stabla ostetila automobile. http://www.indjijacafe.in.rs/opstina-indjija/najava-opasnog-nevremena.html Edited August 8, 2013 by Astora Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 a na adi kakvo ce vreme da bude? The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 vreme za ispalu :D 1 When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Super mi je što na jednom mestu piše "petak na subotu najopasniji" a na drugom za petak na subotu stoji super vreme, šta više nema najava kiše ni za celu subotu pa tek kreće u nedelju. To su te prognoze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 tacno sam znao da ce ovaj cela i peja da napisu tako nesto:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 doso u bg posle mesec dana, ovo je pakleno morskih 38 i beogradskih 38 stepeni nebo i zemlja jel u arandjelovcu najbolji akva park? koja je cena i jel se dobija neka lezaljka i slicno uz to>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=08&nav_id=740489 mislim da u životu nisam likovao nad tuđom nesrećom kao sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 pusti akva parkove, dodji u subotu na Adu When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Odoh na Adu pa na tekmu. Bicu u parku kod bulevara Vojvode Stepe u crnoj majici "cetnici sever" i svetlo plavim farmerkama pa ako neko bude prolazio i ugleda me, slobodno neka pridje ili neka pozove 0637533109. Prijatan dan drugovi i drugarice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 (edited) @peja To pitaj bulbasaura uf koliko postova izmedju @grbic po mom misljenju jeste,naravno dobijes lezaljku,cene su okej Edited August 8, 2013 by trn Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Odoh na Adu pa na tekmu. Bicu u parku kod bulevara Vojvode Stepe u crnoj majici "cetnici sever" i svetlo plavim farmerkama pa ako neko bude prolazio i ugleda me, slobodno neka pridje ili neka pozove 0637533109. Prijatan dan drugovi i drugarice. dobra bleja tebrex aj pa da poduvate i vi, pa da se vise ne nerviramo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Vrlo ozbiljan apel HidroMetereoloskog zavoda Srbije, jako nevreme se sprema za vikend, pripremite se na vreme. CETVRTAK 08.08.2013. u 13.15 UPOZORENJE ZA PODRUCJE SRBIJE Danas i sutra, veoma toplo, maksimalna temperatura znatno iznad proseka, od 35 do 40 stepeni. U subotu su moguce vremenske nepogode, lokalna pojava obilnih padavina, olujnog vetra i grada. UPOZORENJE ZA PODRUCJE BEOGRADA Danas i sutra veoma toplo, maksimalna temperatura znatno iznad proseka, oko 39 stepeni. Najava je za period od: 13:13 08.08.2013 do: 13:13 10.08.2013 Meteoalarm Nas region u petak i subotu vece ocekuje jako nevreme, koje ce u noci s petka na subotu biti praceno obilnom kisom, gradom, jakim vetrovima pa i tornadima i pijavicama u obalskom podrucju, upozoravaju meteorolozi. Na stranicama Meteoalarma, Srbija, kao i Slovenija, Hrvatska i Madjarska su oznacene crvenom bojom koja znaci izuzetno opasno vreme, veoma intenzivan meteoroloski dogadjaj: Velika steta i nezgode su moguce na velikom podrucju, u vecini slucajeva s opasnoscu po zivot. Upozorenja se najvise odnose na podrucja Vojvodine, Macve, Beograda i centralne Srbije. Meteorolozi najavljuju vrlo verovatne pojave grada i oluje kao i obilne padavina. Petak na subotu bice najopasniji. Veliki ciklonalni poremecaj vec je poharao Nemacku. Oluja pracena jakim gradom nanela je mnogo stete u juznim i istocnim delovima te zemlje, a stradao je i centar Berlina gde su brojna oborena stabla ostetila automobile. http://www.indjijacafe.in.rs/opstina-indjija/najava-opasnog-nevremena.html sad sam pitao drugara koji radi u hidrometeoroloskom zavodu, kaze: "novinari izvlace iz konteksta, poseti sam stranicu meteoalarm.eu i videces da se crveno upozorenje odnosi na kriterijum za temperaturu a ne za padavine. inace ne ocekuje se nista nenormalno kisa, osvezenje" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 http://www.b92.net/putovanja/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=08&nav_id=740489 mislim da u životu nisam likovao nad tuđom nesrećom kao sada. elitno letovaliste jadrana umri, umri brzo glupa crna goro Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Ne znam što je b92 to napisao al struje nije bilo dva i po sata, seljana se posle nastavila, nikakvog vanrednog stanja nema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Poshaljem ortakinji iz HN-a ovaj link a ona mi kaze da tamo trenutno nema vode. r ofl . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 pa u hn redovno nema vode leti, ne znam dal su to sad sredili...i kod nas u baru ranije dok smo isli pola leta ne bude vode danju uopste, samo nocu...mada to je bilo u bar-polju koje je periferija, ne znam kako je u gradu bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 sta ce ti voda Dule fora incoming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 sad ću ja da vam kažem pošto sam trenutno u hn i pošto sad trenutno nema vode. voda nestaje oko 14h i dolazi oko 19h i tako svaki dan, to je bio i slučaj prošlog leta i već par godina unazad. Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 doso u bg posle mesec dana, ovo je pakleno morskih 38 i beogradskih 38 stepeni nebo i zemlja jel u arandjelovcu najbolji akva park? koja je cena i jel se dobija neka lezaljka i slicno uz to>? ajd još jednom ista tema, aranđelovac aqua park i ovaj u bačkom petrovcu se, što se nas tiče "kolju" po pitanju toga koji je bolji i oba su prilično korektna za domaće uslove, zasigurno bolji od pola aqua parkova po Evropi. Ležaljke jesu uključene u cenu ali GL da nađeš neku ako se pojaviš vikendom u podne ili tako nešto :) Moraš da uraniš zoru prevariš pa zauzmeš neku pre nego što svi drugi dođu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 razmisljao sam prosle godine o marketing paradoksu tih akva parkova. Vec sada su cene oko 10e, a akva parkovi su puni do te mere da je meni ta guzva (cuo sam da se ceka pola sata na red za tobogan) jedan od glavnih razloga da ne odem.. sad, njima je u interesu da sto vise ljudi dodje, ali da u isto vreme ne bude guzva :) a da opale cenu 30e, verovatno bi dobili dosta losih kritika, kao na ovu krizu i to The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 8, 2013 Report Share Posted August 8, 2013 Ta guzva je meni bila problem malo kad sam bio prosle godine u Backom petrovcu, ali ono, jbg, s druge strane je pitanje da li bih i ja koji bih pre dao pare za to dao 20-30evra za to, a ne neki mucenik koji je jedva skrpio i tih 10, plus dovodi i zenu i dvoje dece pa bi mu samo ulaznica izasla tipa 100 evra. U Arandjelovcu nisam bio, mora da cekiram. Ali ovo za Backi Petrovac stoji da je skroz ok, dakle bar u proseku s svime sto sam vidjao po tipa Grckoj, Kipru, Turskoj i sl. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts