voodoo_ Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Pišaj po sirotinji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 dule pijan, napisao da mi da sam grobar na fejsbuku When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 a ti nisi pijan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 (edited) Hvala puno na podrsci drugari! Nemoj da ti padne na pamet ni bilo koje drugo leto :D Ovo mi dosta prijatelja govori i svestan sam da ako sve bude islo kako treba ja nema sta vise da trazim u Sribiji. Znam par basketasa na stipendijama u Americi koji su u fazonu da se skoluju ovde pa u Srbiji da nostrifikuju diplomu i rade a to je apsolutni absurd i lol. Ja znam zasto sam ovde. Sto se mene tice ja vise nisam ni nostalgican, prosle godinie sam jednostavno morao da se vratim i mogao sam to da priustim to pa sam se vratio ali ove godine stvarno ne patim da se vratim. Voleo bih da vidim porodicu i prijatelje naravno, ali zarad visih ciljeva mi i nije neophodno. A necu da se pretvorim u prljavog gasterbajtera koji je otisao i nikad se nece vratiti. Kolko god da sam ovde i cak i ako se zaposlim/ozenim ovde moj dom ce uvek biti u Srbiji i zato cu koristiti prilike da se vratim makar na kratko da se vidim sa ljudima koji mi znace. Sve dok mi posete kuci ne ometaju napredak zbog kog sam ovde naravno. Edited June 23, 2013 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 није апсурд. са страним дипломама, а ако још и знаш нешто, овде бијеш највише плате и живиш боље него са том истом дипломом у САД, иако су овде плате мање. не причам напамет. јебени кипарски универзитети доносе по 1к евра минимум у финансијама. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 [:(] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Listam neke brojeve digitalnog arhiva politike (konkretno broj od 25. maja 1937.) da bi pročitao malo o nezapamćenom nevremnu koje je snašlo Beograd dan pre, i naletim na neku reklamu nekakvog napitka za mršavljenje, izgleda da je to i tad imalo prođu :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 није апсурд. са страним дипломама, а ако још и знаш нешто, овде бијеш највише плате и живиш боље него са том истом дипломом у САД, иако су овде плате мање. не причам напамет. јебени кипарски универзитети доносе по 1к евра минимум у финансијама. Iskreno meni jeste. 1k evra je odlicno za Srbiju ali opet zasto ne sa istom tom diplomom raditi za 4k+ ovde. Narano sad pricamo generalno, sve zavisi koji je smer i sa kog univerziteta je diploma. I naravno troskovi zivota su ovde mnogo veci. A i svi znamo da takvi poslovi u Srbiji ne rastu na drvecu a u Americi manje vise rastu. "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 odvedite duleta gde cemo...inb4 u fioku heee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 NSFW - I one sto ne gledaju bube :) Ovo me je sinoc posetilo dok je bila grmljavina inace zivim na cetvrtom spratu :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 jel pobeglo vrišteći? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Iskreno meni jeste. 1k evra je odlicno za Srbiju ali opet zasto ne sa istom tom diplomom raditi za 4k+ ovde. Narano sad pricamo generalno, sve zavisi koji je smer i sa kog univerziteta je diploma. I naravno troskovi zivota su ovde mnogo veci. A i svi znamo da takvi poslovi u Srbiji ne rastu na drvecu a u Americi manje vise rastu. наравно да свако цени према себи, само појашњавам зашто није апсурд, да би разумео и те људе, а не да мислиш да су одлепили за Косовом. :) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Astora Posted June 23, 2013 Popular Post Report Share Posted June 23, 2013 Dosao samo da se javim kratko.. Sve je jako lose i ne znam gde ovo sve vodi. Majka mi je umrla iznenada u ponedeljak 17-tog oko 19.30. Nadam se da ste svi vi ok. Pozdrav pa do gledanja ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Saucesce druze :/ sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 saucesce astora :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Saučešće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Саучешће. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 Saucesce :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 saucesce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 saucesce:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 saucesce "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 аух, саучешће Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 šta si popio da ti prođe glava aoueiouae? saučešće astora You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2013 Author Report Share Posted June 23, 2013 saučešće astora :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 23, 2013 Report Share Posted June 23, 2013 saucesce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts