Jump to content

pričajte

Recommended Posts

Чек, прескочиш регистрацију нпр. и онда плаћаш и ствари које нису репетитивне (таблице)?

Kako nisu? Dobijas nove brojeve, moraju da ti naprave nove tablice itd itd.

Inace i ja mislim da je metar dana premalo.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Мислио сам које иначе нису репетитивне. Могу да скапирам процес ''застаревања'' таблице, али не видим што би тај период био годину дана, а камоли месец дана.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

meni se desil upravo to.. vozio sam 3 meseca neregistrovan auto jer sam zaboravio ili nisam znao ili nesto trece, vise ni sam ne znam gde mi je mozak bio :)

uglavnom, nisam nikako mogao da zadrzim BG 101 FX  (a tako sam ih voleo) i morao sam celu proceduru ispocetka. naravno, dozvolu sam uzeo posle mesec tek, jer ih je kocilo nesto u administraciji!

i da, malo je 30 dana, cak i za one koji nisu zaboravni :)

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

pljunuo sam kintu, al 800din koliko sam imao kod sebe kad su me zaustavili i skontali da mi je neregistrovan. pustili su me jer sam bio iskren i dobar decko, kako rekose :) imao sam samo srece i nista vise. al da me nisu zaustavili tad, mozda bih vozio jos koji mesec. :)

podsvest je u kurcu, jer mi u razlicito vreme istice nalepnica i tablice a pritom mi se vec jednom desio slican problem. vozio sam bez nalepnice, uredno prelazio granicu, zaustavljali me panduri i niko nikad nije proverio nalepnicu tj kad istice, pa nisam ni ja davao mnogo znacaja tome. :) hvala bogu, nisam napravio nijedan problem u saobracaju, a panduri su uvek bili raspolozeni za moje jadanje, tako da ni kaznu nisam platio. 

Bjukenon Mitch

Nije imao gde da se parkira tih par meseci pa nije ni išao kolima nigde, jebeš taj luksuz ako ne možeš da parkiraš auto pored poštanskog sandučeta.

nisam bio dovoljno dovitiljiv da se parkiram kod delta citija, pa ispesacim 20ak minuta il se spicim busom preko mosta, nabrzaka. al sad znam za forice!

• Upvote (+1) 1

Bjukenon Mitch

Sestra mi završila na vma, jer već dve godine vuče neku povredu nožnog prsta negde u korienu i to nikako da se sredi kako treba, jer niko nije imao pojma međ silnim doktorima o čemu se radi. Tako da idem sad do vma da joj pravim društvo.

• Upvote (+1) 2

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Wat?

lose sam se izrazio, a tebi nista ne promakne :)

ukratko, vozio sam auto sa starim tablicama na ovlascenje, kada je dosao zakon da moraju svi da stave nove tablice, ja sam samo uradio zamenu tablica, a registracija je ostala po starom. (da ne placam bezveze 2 puta isto)

to je moj mozak acknowledge-ovo kao "sad sam miran do naredne godine" , dok me nisu prvi put zaustavili i objasnili mi kako nema veze sto imam nove tablice, jer mi je nalepnica istekla. sad mi je sve refreshovano, izdato u isto vreme i nece se desiti slicna stvar. nadam se :)

i bravo za sudije jos jednom. osudili ga za ubadanje nozem, na samo godinu dana, a isti iza sebe ima vec par ubistava. uz to je naravno diler, vodja navijaca i pravi idol mladih!

Bjukenon Mitch

Ћиро, ти си бог : ))

Опа, сада видим да ми је јуче била десетогодишњица регистрације на РУРу. Ево једне песме у то име

vr!

a kao da je juce bilo kad si kacio 10 topika odjednom na cs podforumu!

mitche pazi sta pricas karaburmski kartel je jak na ruru!

Edited by rejvenko

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...