Silencer Posted May 21, 2013 Report Share Posted May 21, 2013 Smederevu, a bogami i Drugovcu :D 30 evra random. 100 evra min as drug family. Kum moze po defaultu da place. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Podseti me ovaj topic na vest koju sam upravo pročitao: - Prošle sedmice sam bila na venčanju poznanice, i pošto nisam u zavidnom finansijskom položaju, odnela sam 100 dolara, zajedno sa svojim dečkom - započinje priču Tanja. - Sutradan sam dobila pismo koje glasi ovako: "Zdravo Tanja, kako si? Samo sam htela da znam postoji li neki poseban razlog zbog kog si nezadovoljna našom ceremonijom venčanja, pošto si dala samo 100 dolara? Ovako mala suma nas je iznenadila, budući da smo platili 200 dolara po mestu, smatrajući da će gosti biti darežljiviji. Koliko ja znam, i ti i tvoj momak radite, tako da ste u mogućnosti da donesete više od 100 dolara i ne vidim razlog zbog koga niste to uradili. U svakom slučaju, kada bude tvoje venčanje, vratićemo istom merom. Srećno u svemu!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Срамота ме је. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 ma to ljudi izmišljaju... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Трансфер непријатности @work. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Ja se setih nekih starih članova RUR-a, i zapitah se šta li je sa Džunjom? :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Džunja, gde se njega seti? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 (edited) Gde sam zaturila usa to eu adapter? :/ Edited July 6, 2013 by rbds Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted July 6, 2013 Popular Post Report Share Posted July 6, 2013 ostao ti kod vigorita nakon vrele noći! 9 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 danas bili na vikendaji kod drugara... i tako je bila lepa atmosfera, pticice, mir,tisina... suncevi zraci se probijaju kroz krosnju oraha i savrseno pirka vetar... Mi tako sedimo, chilliramo, smejemo se i uzivamo u jebenom prelepom zivotu i od jednom se zapitam: KOJI KURAC LJUDI NE CENE VISE TAJ ZIVOT i ona depresija i samoubistva i pogotovo kad neko misli da je kraj sveta kad raskine sa momkom/devojkom xD to je sve nebitno bilo. svi mi imamo probleme, a najveci je problem je uspeti da i pored svih obaveza/problema shvatis lepotu zivota... mi, hrpa molukela, obicna materija koja je poprimila neku formu..eeej, MATERIJA KOJA POSTAJE SVESNA SAMA SEBE! koje su sanse... <3 ufff zasto ljudi ne umeju da vise uzivaju i da se vole (ko hipster neki zvucim, ili u najmanju ruku kao furundzija neki,al jbg...libo me jacpa) :D 4 Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Јеси био икада депресиван? 1 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 neko nema vikendaju, neko nema drugare, neko nema oba, neko ne može da priušti da bleji. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 aj pogađamo čime se drogirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Koja level mali Perica "spoznaja" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 neko nema vikendaju, neko nema drugare, neko nema oba, neko ne može da priušti da bleji. nije poenta u tome.. nekad kad idem bulevarom, sam, do faksa ili gde (nisam na vikendaji ili s drugarima) vidim lep zalazak sunca pa me isto zmarci prolaze.... @prota: nije bilo niceg sem kolenice :D @ rebe: bio sam depresivan, ali se brzo izvadim iz toga i nemam suicidalne misli. gubio sam i po par kila od manjka apetita itd, al opet.... cenim lajf Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 psilocybin, ili je neko od ortaka diplomirao na filozofskom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 pa to je kod tebe tako, kod nekih nije. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTAC Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 ^pa to kazem, steta :( Quote sida sida e pa sta je, ako je sida nije rak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 što drugi nisu kao ti? 1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 aj bre ne serite, pustite coveka, jebote kad ja moram da kazem da pustite coveka, onda je sve u kurcu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 ti si prvi koji neretko ne pušta, možemo malo i mi da ne puštamo :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 pa uhvatite nekog ko pise debilizme, da je neka riba napisala kako joj je bio divan dan jer je izblejala, dobila bi 10 pluseva ffs. Dajte minuse silenceru, vigoritu, tu nema da omanete :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 da je neka riba napisala kako joj je bio divan dan jer je izblejala, dobila bi 10 pluseva ffs.Ovo se nije desilo jedno pet godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 da je neka riba napisala kako joj je bio divan dan jer je izblejala, dobila bi 10 pluseva ffs. ne bi, odakle ti to :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 fu! 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts