killYg0r Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 to za visu electron, maestro i ostale "osnovne" kartice i internet zavisi od politike banke. svaka kartica koja ima na sebi odštampan ceo broj (4x4 cifre) sa prednje i trocifreni sigurnosni broj sa zadnje strane bi trebalo da radi na internetu. znači nije bitno da li piše visa electron, visa virtuon ili visa kojot, važno je da ima sve neophodne brojeve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 (edited) pa ovo prosto nije istina. imam istu vec 6 godina Napisao sam generalno, ne iskljucivo, zavisi od politike banke. Zapravo tu je pitanje politike banke da li ti Visa Electron radi u inostranstvu ili ne. Najcesce debitne kartice poput Vise Electron ili Maestro kartice ne rade u inostranstvu, samim ti ni na Internetu. Edit: Zato su neke banke uvele posebne "internet" kartice koje su u sustini isto sto i Visa Electron, tj debitne kartice, ali su im dopustili da rade na netu. znači nije bitno da li piše visa electron, visa virtuon ili visa kojot, važno je da ima sve neophodne brojeve. Mislim da je samo pitanje odobrenja banke odakle moze da prima zahteve za povlacenjem para s te kartice. Npr ja na Intesinoj Maestro kartici imam odgovarajuce brojeve, tj security code, ali ona ne radi na netu jer nema odobrenje banke. Edited April 13, 2013 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
samur Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Visa electron iz inteze radi na netu sto posto, a vezao sam je i za PP. Negro, jel salju ovi nijemci nesto u srbistan? Probao sam tipa 10 razlicitih stvari i nista ne moze vamo. Na irskom ebay-u moze stosta da se duzme, mada je postarina malo jaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Ja sam povezao svoju Intesa Visa Electron bez problema, samo me chargovali jedan 1$. Posto i dalje ne shvatam iz ove teme, jel moze da se koristi ebay.com ili treba neki drugi domen, ili ne moze uopste ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 @duljo Koji je to tacno ebay? Posto meni americki sljaka prefektno. Nikad ni jedan jedini problem, cene ekstremno povoljne, sve shipovano u roku. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 USA - USA porudzbine rade OK. Cenim da je ovo problem na relaciji Srbija - Inostranstvo :) Inace i ja sam na USA ebay video gluposti sa cenama koje su mnogo vece nego u radnji, niko ne kupuje ali APP valjda. I niska cena + skupa isporuka, ali sve kupovine na americkom kontinentu su prosle bez problema. Jednom sam pazario neko sranje iz J. Koreje, i to je stiglo u roku bez zajebancija. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 pa ovo prosto nije istina. imam istu vec 6 godina ISTU bas? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 ne, svako ima jedinstvenu karticu, da imate istu kako bi znali da podelite troškove? 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Ni meni nece pp da prihvati 4x4 maestro karticu, imam nazad tri zadnja broja ali kaze da kartica ne valja, maestro iz banca intese... mada ortak mi rekao da ce kao ovo da se resi vremenom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 ja sam ubacio visa electron iz alfa banke ( rofl hehe) i prosla je valjda, danas cu pokupiti onaj kod da zavrsim verifikaciju ta alfina elektron radi godinama unazad (5,6,7 nemam pojma) na netu bez ikakvih problema, radi naravno i u inostranstvu sa nemackog ebaya sam kupio par stvari bez paypala :) skontaktirao ljude na pm emaila i pitao ih da im uplatim rucno i on rekli ok i poslali nakon uplate i tako (neke lol rezervne delove za masine i kuler za laptop sve naravno 5-10 puta jeftinije nego ovde) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Ne radi ti Intezina Maestro u instranstvu i na netu, moras neku drugu karticu, recimo ta Inteza Visa Electron radi ocigledno. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Probao da uzmem FIFA 13 preko Gamerholds preko PP, meni na nalogu pise da je sve completed, proverim in kartici te pare su "rezervisane" tj otisle da tako kazem, 19 eura, medjutim Gamerholds kaze da nije dobio nikakvu uplatu, pricao sa njihovom podrskom, kazu mi da nisu legle nikakve pare, iako na PP pise "completed" i dogovor je pao da sacekamo jos dan/dva pa ako ne "prodje zvanicno" uplata, da uradim dispute. U pitanju je Vise internet kartica od Komercijalne Banke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Da, podneo sam zahtev za tu vizu elektron i to neku na koju takodje mogu i da lezu uplate, znam da pp to jos ne daje al ce biti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Ne znam da li jos uvek imaju, ali ja do prosle godine koristio Visa Virtuon karticu iz Raiffeisen banke za placanje online, nema razloga zasto ne bi radila na PayPal-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Ne radi ti Intezina Maestro u instranstvu i na netu, moras neku drugu karticu, recimo ta Inteza Visa Electron radi ocigledno. Meni je Maestro Intezin vezan čak za madjarski Paypal. Nemam drugu da probam na našem (ne razvezuje mi se sa tog jedinog funkcionalnog naloga, jer sam debil pre neki dan zakucao Master na blokiran PP account), ali kapiram da Maestro mora raditi lokalno, ako meni ovaj radi u hungariji na PP Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Maestro ili Master? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Samo da potvrdim da radi sa Komercijalnom bankom, malko je kasnilo, ali dobih na kraju sta sam hteo da kupim.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Ne radi ti Intezina Maestro u instranstvu i na netu, moras neku drugu karticu, recimo ta Inteza Visa Electron radi ocigledno. Ne znam za kupovinu na netu (pošto za istu koristim master) ali Maestro garantovano radi u inostranstvu za kupovinu (prodavnice, supermarket...). Probano u Mađarskoj, Austriji i na Malti i sve šljaka bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Samo da se javim da su me uspešno odblokirali, stari account koji sam probao da fejkujem na mađarsku, potom je sinoć izbrisan i otvoren na Srbiju. Fini ljudi iz Paypal Indija korisničkog servisa, samo treba biti uporan i staložen. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2013 Report Share Posted May 8, 2013 evo malopre sam napravio i spojio pp account sa vizom (virtuon) iz rajfajzena skinuli su mi 1e platio sam uspesno na sajtu na kome moze samo preko pp-a da se placa, odma i bez ikakvih problema 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2013 Report Share Posted May 9, 2013 platio sam i ja neke majice na bustedtees.com, sve je uredno prošlo, sa kartice skinuto onoliko koliko je pisalo na checkout-u. videćemo da li će stići i koliki će mi harač uzeti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 platio sam i ja neke majice na bustedtees.com, sve je uredno prošlo, sa kartice skinuto onoliko koliko je pisalo na checkout-u. videćemo da li će stići i koliki će mi harač uzeti Ivane za koliko ti stizu majice na adresu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Toliko si zauzet da ne možeš ni post do kraja da pročitaš? Sta da radis, ima puno posla... Inace uzeo sam na Bustedtees neke majice za leto oni kazu 7-10 dana cisto sumnjam al ajde :) Haraca ne bi trebalo da bude jer sam uzeo u vrednosti od 40$. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts