dvnityCker Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 ne samo da je skupio pare za benzin nego je i pumpu otvorio The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 ima zalihu crnih debelih creva, pa kaže ajde da otvorim pumpu bre! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Ahahaha :DD Lep letnji dan danas :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 десте цареви јеботе!чисто да срБство на РУР-у не опадне, уз ћирилицу и једна смапе!http://www.youtube.com/watch?v=hjKoZdV03toИДЕМО БРЕ! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 bilo je priče o udesima kod opštine novi beograd, setih se toga danas jer sam video jedan izbegnut za dlaku. mislim, ja sam ga izbegao dobrano jer sam bio spreman na retardaciju, ali lik ispred mene nije i zamalo da ga lupi neka ćurka u jugu. mi smo dolazili iz grada i nastavljali u pariske komune, a kolona iz pravca starog merkatora stoji u dve trake. ja svejedno usporavam a pomenuti lik nastavlja najnormalnije (imamo prednost jer oni imaju troguao), kad iz krajnje desne trake izleće jugo koji vozi žena, i uz škripu jedva usporava dovoljno da ne odvali lika bočno. pri tom je demonstrativno mahala rukama, u fazonu "što si me isekao mamicu ti". da sam umesto tog lika u kolima bio ja na motoru, ćurka me verovatno ne bi uopšte videla, i sad bih delio bolničku sobu s dobrivojem, ili parcelu sa zoranom izvući iz kola i išamarati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Ekocid!!!! http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 zvući iz kola i išamarati kurcem MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 kolegu je isto tako cuknula curka i jos se drala na njega i rekla mu "pa mi beogradjani tako vozimo" Ali ista situacija jebote. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Dve devojke u kolima bez svetla po mraku voze putem sa prvenstvom prolaza i cekaju da ja prodjem a ja sam bio u suprotnoj traci, skretao ulevo! Devojke u kolima skrecu u moju traku iako ja imam prvenstvo prolaza ali sam ubrzao i izbegao ih. Zelim da podelim ono sto moj otac uvek govori, kada vozite nemojte da gledate samo svoju voznju nego i sta drugi rade na putu. Nije to neka velika mudrost ali je bitno imati to stalno u glavi, vozaci vozite pazljivo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 puno groblje onih sto su imali prednost, tako da pamet u glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Nesto nikada nisam voleo naocare za sunce i jako ih retko nosim, a jos manje kupujem. Elem, ipak sam se nakanio da kupim naocare za voznju bajsa i ono otkrovenje totalno, uspeo sam da dodjem kuci a da ne moram da cupam bubice iz ociju :) Inace vrlo interesantno da sam prosao Adom danas na bajsu i skoro da nije bilo pesaka na biciklistickoj stazi (doduse nisam isao na Makisku stranu). Jedino sto ima pun buljuk riba koje voze rolere, ali s obzirom da vekika vecina njih to radi u kratkim sorcevima i da nema bas debelih koje voze rolere tesko da covek moze da se zali sto mora da uspori i vozi iza njih :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 kmij! The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) Jedno nubovsko pitanje oko reinstalacije windovsa. Skinuo sam windows7.iso koji je valjda obican offical ne krekovan ili kako god. Planiram da ga narezem na DVD, formatiram disk i instaliram. Takodje sam skinuo windows loader koji mi je procitao product key koji cu ponovo da iskoristim prilikom instalacije. Vodim se pretpostavkom da furam orginal windows posto sam laptop kupio u walmartu. Jel sam failovao negde ili ovo zapravo moze da prodje? Edited April 28, 2013 by moyo "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Sjebo mi se mis :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 kad god nokautiram nekog, dodam 10 kurvi na fejsbuku ! When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 jes jebo? Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 normalno il upicku? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 pa valjda se samo normalno racuna When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Znači nisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Ako imas original win ne treba ti loader, samo nadji s donje strane (obicno) kompa nalepnicu sa keyem i to ukucaj i aktiviraj. Ako nemas nalepnicu onda ga krekujes loaderom ili kupis novi win. Inace original win 7 instalacije imas cak da skines i sa zvanicnog MS sajta, samo kucaj u google win 7 untouched. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 (edited) Kings of Strings sabili sinoc. Cak sam dobio i Stochelov autogram! :) edit: da li neko ume iz ove pesme da izbaci gitaru na pocetku? Edited April 28, 2013 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Igrao msa Surgeon Simulator 2013, smehotres! ))) http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Zivot je lep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Zivot je 'nako. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts