Popular Post spo(ghost) Posted March 26, 2013 Popular Post Report Share Posted March 26, 2013 Ne znam, zaista ne znam, ima guzicetinu k'o u lize ann, masivne hranilice, pusi za desetku, stenje za dvadeseticu, ali se prosto osecam ugrozenim u odredjenim pozama, bas zbog toga sto nije nesto preterano short dick friendly... 6 2 Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 bravo sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 (edited) Ne znam, zaista ne znam, ima guzicetinu k'o u lize ann, masivne hranilice, pusi za desetku, stenje za dvadeseticu, ali se prosto osecam ugrozenim u odredjenim pozama, bas zbog toga sto nije nesto preterano short dick friendly... лепо! brate mega je jadno ovo mega jadno туга једна!НЕЋЕТЕ МИ МАРКА ОТЕРАТИ У МИНУС ПОСЛЕ ОВАКВЕ ИСКРЕНОСТИ!!!!!!!!!1 Edited March 26, 2013 by Debeli MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Повраћа ми се. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Ovaj RUR sve jebaci, modni kriticari, eksperti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 sad si pao u ocima svih rurovaca When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Marko car o/ sad si pao u ocima svih rurovaca koji ne jebu fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 које сте лезбаче, човек вам отвори душу (можда није џентлмен, али је Човек!!!), а Братство жуљевитих десница још почело да моралише... ЛИЦИМУРИ!!!МАРКО ЦАРЕ РИБА ТИ ЈЕ ВРХ!!! отео бих ти је да нисам жењен. буди заљубљен и УЖИВАЈ!!!!!!!!!! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted March 26, 2013 Popular Post Report Share Posted March 26, 2013 Братство жуљевитих десница haha o/ ali što ne otkriješ tajnu, koje rukavice koristiš pa ne nažuljaš ruke dok nosiš pločice? 3 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 ahaha, doca car:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 ali što ne otkriješ tajnu, koje rukavice koristiš pa ne nažuljaš ruke dok nosiš pločice? баш овакве. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 brzo i ludo You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Doca forica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 E, da znate da stvaro postoji razlika izmedju ovog marka i nekog drugog random rurovca kad zapljune mrchenje na ruru (tipa niger, moj brat po rupi hahaha, kako se to zove ? ima neki dobar sleng?).. mislim, primecuje se, valjda je u tonu nekom razlika... zato ga i treba trpati minusima ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 (tipa niger, moj brat po rupi hahaha, kako se to zove ? ima neki dobar sleng?) poslednji put kad sam proverio to se zvalo "peder". A E Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 ovog docu nisam dovoljno lomio na basketu, treba mu jos ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 E, da znate da stvaro postoji razlika izmedju ovog marka i nekog drugog random rurovca kad zapljune mrchenje na ruru (tipa niger, moj brat po rupi hahaha, kako se to zove ? ima neki dobar sleng?).. mislim, primecuje se, valjda je u tonu nekom razlika... zato ga i treba trpati minusima ! Da, postoji, u glavama odredjenih ljudi. Ali je prisutnija veca kolicina nesigurnog lezbejstva i nesigurnosti pisanja o tabu temama. Zaista mi je zao ako se necija majka malo vise zabrinula prilikom citanja i uporedjivanja postova izmedju mene i nigera, ali nisam stavljao slike devojke kako joj punim usta spermom ili opisivao sAm cin, vec pricamo o najobicnijim, muskim glupostima. Kapiram da ton o kom ti pricas je: -"E JEBAO SAM [:D] [:D] " -"jebao sam" To je kao kada bi sad svi tvrdili da je cela, u stvari, jedan nadrkan lik zato sto ne stavlja smajlije na forumu. Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Стварно сте лезбаче. Што се тиче Маретовог ''тона'', то је исти онај трип кад дође лик и каже ''прелепа девојка'' уместо ''добра риба'' и онда смори све около јер је батичаст на неки специфични смор начин. Ко је сконто, сконто је:) Мене исто смара такав тон, ако можемо да га назовемо тако. Трип је више у томе него у оном ''маћори како сам трпо јуче'', зато је тако и специфично. Другим речима, Маре може да напише пост који у себи нема трунку ''маћори како сам трпо јуче'' трипа, а да буде опет иритантан на онај горепоменути начин:) Ја лично немам објашњење зашто ме то смара, али рецимо да гомилу људи које познајем смара некако. Има и Чабке то понекад brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shomi~ Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 дође лик и каже ''прелепа девојка'' [...] јер је батичаст на неки специфични смор начин dafuq did I just read Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 poslednji put kad sam proverio to se zvalo "peder". ovaj doca ne staje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 (edited) Стварно сте лезбаче. Што се тиче Маретовог ''тона'', то је исти онај трип кад дође лик и каже ''прелепа девојка'' уместо ''добра риба'' и онда смори све около јер је батичаст на неки специфични смор начин. Ко је сконто, сконто је:) Мене исто смара такав тон, ако можемо да га назовемо тако. Трип је више у томе него у оном ''маћори како сам трпо јуче'', зато је тако и специфично. Другим речима, Маре може да напише пост који у себи нема трунку ''маћори како сам трпо јуче'' трипа, а да буде опет иритантан на онај горепоменути начин:) Ја лично немам објашњење зашто ме то смара, али рецимо да гомилу људи које познајем смара некако. Има и Чабке то понекад Pa smara vas bas zato sto ste imate neki gnev prema necemu ili bolje receno imate skriveni trigger na takve stvari, ja se na primer ne nerviram ni na jedan od tih tonova od tog "macori..." do "spavao sam sa prelepom devojkom i super mi je", mislim ako on zeli to da podeli sa nekim to je ok i po meni zdrava stvar ne vidim zasto mora RUR gerila da se obrusi odma sa uvredama i nekim OMG WTF stavom... Ima smisla da se taj trigger oformio kao neki kolektivni odnos prema nekoj stvari tipa sedi 5 likova na klupi i prolazi neka lepa devojka i sad jedan kaze gledaj kurvu kako se obukla glupaca, naravno u tom trenutku krece opste prihvatanje od strane ostalih i svi se slazu oko generalnog stava i nastaje trigger koji kad se god to desi prvo sto kazu je pazi koja kurva... Ne znam mozda niste zadovoljni svojim zivotima pa vam sve smeta, prihvatite to kao potrebu coveka da se izrazi i da ga neko prihvati a ne da lupate kontru stalno i da sve mrzite oko sebe, ne znam cemu to. Ni meni nije bilo prijatno da me ljudi obasipaju komentarima kako sam se obukao i ceo trip je ispao kao da ja to nosim zato sto sam retardiran ili ne znam da se obucem pa se kitim tako cime stignem... No ja nikoga nisam hteo niti da vredjam niti da mu objasnjavam kako je u krivu jednostavno to je neciji stav i ja ga potpuno prihvatam i da je stav validan i da nije. Edited March 26, 2013 by De1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 dafuq did I just read Јебига, не умем боље да објасним, али ко конта тај трип, схватиће:) Pa smara vas bas zato sto ste imate neki gnev prema necemu ili bolje receno imate skriveni trigger na takve stvari, ja se na primer ne nerviram ni na jedan od tih tonova od tog "macori..." do "spavao sam sa prelepom devojkom i super mi je", mislim ako on zeli to da podeli sa nekim to je ok i po meni zdrava stvar ne vidim zasto mora RUR gerila da se obrusi odma sa uvredama i nekim OMG WTF stavom... Ima smisla da se taj trigger oformio kao neki kolektivni odnos prema nekoj stvari tipa sedi 5 likova na klupi i prolazi neka lepa devojka i sad jedan kaze gledaj kurvu kako se obukla glupaca, naravno u tom trenutku krece opste prihvacanje od strane ostalih i svi se slazu oko generalnog stava i nastaje trigger koji kad se god to desi prvo sto kazu je pazi koja kurva... Ne znam mozda niste zadovoljni svojim zivotima pa vam sve smeta, prihvatite to kao potrebu coveka da se izrazi i da ga neko prihvati a ne da lupate kontru stalno i da sve mrzite oko sebe, ne znam cemu to. Ni meni nije bilo prijatno da me ljudi obasipaju komentarima kako sam se obukao i ceo trip je ispao kao da ja to nosim zato sto sam retardiran ili ne znam da se obucem pa se kitim tako cime stignem... No ja nikoga nisam hteo niti da vredjam niti da mu objasnjavam kako je u krivu jednostavno to je neciji stav i ja ga potpuno prihvatam i da je stav validan i da nije. Шта причаш ти? Уопште нисам причао о томе. И још сам похвалио Марета и реко другима да су лезбејке, човече царе. А ниси ни погодио трип тог ''прелепа девојка''. Ај пробај опет, погрешио си адресу и то оно големо. То што ми је нешто иритантно, не значи да ћу га анализирати кроз то лол. Што моје акције поводом овог ЕВЕНТА и показују, јелте:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Pa smara vas bas zato sto ste imate neki gnev prema necemu ili bolje receno imate skriveni trigger na takve stvari, ja se na primer ne nerviram ni na jedan od tih tonova od tog "macori..." do "spavao sam sa prelepom devojkom i super mi je", mislim ako on zeli to da podeli sa nekim to je ok i po meni zdrava stvar ne vidim zasto mora RUR gerila da se obrusi odma sa uvredama i nekim OMG WTF stavom... Иритантан је невезано са саму тему. Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Јебига, не умем боље да објасним, али ко конта тај трип, схватиће:) Шта причаш ти? Уопште нисам причао о томе. И још сам похвалио Марета и реко другима да су лезбејке, човече царе. А ниси ни погодио трип тог ''прелепа девојка''. Ај пробај опет. Moguce da nisam razumeo sta si hteo da kazes ali nebitno ako ne stoji za tebe stoji za neke druge. Kad sam pricao o tripu lepa devojka nisam pravio referencu na tvoj post vec mi je to prvo palo na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts