Debeli Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 taj faj :* Ali dve veze duze od tvog braka jeste. и ти мислиш да је то поређење у твоју корист? Da bi se to desilo trebalo je da ima ribu pre zene. ja zivim sa kevom dosta dugo pre neku godinu sam se smuvao sa sestrom od ortakinje koja je presla kod mene, izdrzao sam muski mesec dana. Prosto ne znas dal' je bolje da se ne slazu ili da su udruzene protiv tebe. ZENE SU ZLO BRE LJUDI! ZLO <3 ахахахаххаха.. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 ja ne znam kakve je probleme drale resio ulaskom u brak :) valjda dobijas nove probleme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 To je piramidalna šema Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 pređi na pajdo da se skineš sa vutre. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 [roflmao] Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Ako imas muda, na pajdo se navuci. Zezaj se malo, pa se onda svuci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Svuci se ti sa crnog pa onda nešto pričaj 1 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Combat Log: Shekk casts Kjoot Smmuoning lvl5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Svuci se ti sa crnog pa onda nešto pričaj Nisam znao tu pesmu na vreme :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 Pao prvi ajtem za buducu gajbu ^^ - http://www.tehnomanija.rs/kombinovani-frizider-sa-zamrzivacem/samsung-frizider-kombinovani-rl34hgih.html stoji mi neotpakovan na caletovom poslu i stajace tako 3 meseca al nema veze, na akciji je jos danas, sa 64k na 50k snizenje. Po svemu sto sam citao po netu i gledao po radnjama , best buy je za te pare. No frost kompletan, a+ standard, led osvetljenje itd itd, ako neko planira da uzima uskoro frizider, nek iskoristi tu ponudu jos danas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 druze ocito tebi pare nisu problem :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 Pa nije bas da nisu, ali ne znam sta si ti mislio koliko kosta iole kvalitetniji frizider, beko i gorenje su oko 40k za klasu losiji.. Za kuhinju uzimam frizider,sporet, kuhinjske blokove, sto i 4 stolice i za to sam rekao da mi treba oko 1500e. A i ovo mi je ok opcija da od svake plate do maja meseca uzimam po jedan komad namestaja ili tako nesto da bih manje novca mesecno trosio na izlaske i gluposti i da u startu vec imam nekoliko stvari kupljenih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 koja ce to svalerska gajbica biti jebote :) Kad otvoris fridz a unutra proseko, jagode i malo dimljeniog lososa :) opa gangam stajl :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 kupi mašinu za sudove ako ikako možeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 +1 i vidi da li su ti potrebne baš četiri stolice. srsly Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 31, 2013 Author Report Share Posted January 31, 2013 pre ce biti 5 konzervi tunjevine umesto lososa jer u poslednje vreme samo to jedem posle treninga ;p pa ne znam, videh da se ovi malo jeftiniji kombo paketi (trpezarijski sto + stolice) uglavnom prodaju sa 4 komada, sta znam, bice prostora u kuhinji jer je relativno prostrana, pa kao da ne zvrji sve prazno : ) A za masinu za sudove , pa ne znam, sta bih prao ako dnevno zaprljam 2 tanjira i vikendom jednu serpu i 3 tanjira : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 veruj mi, posle ju je zajebano ubaciti a to je najkorisniji komad kućne tehnike posle daljinskog upravljača Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Totalno ne bih znao šta ću bez daljinskog upravljača u kući :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 pa morao bi da ustaješ kad god kreki hoće da promeni kanal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) mrzelo me da citam sve ALI ako nisi jos nista radio po pitanju kupatila a vidim da si naveo da ces da cupas kadu i da hoces tus kabinu, razmotri opciju da ides na foru bez skoljke vec da ti je sam pod hidro i termoizolovan (obicna pvc folija i stiropor), u nagibu. Kao sto se radi u odmaralistima. tu mozes isto fino da ustedis para. i obavezno radi hidro i zvucnu izolaciju ispod parketa. arhitektonski savet :) Edited January 31, 2013 by ImbaQQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 ama ljudi ko će se celog života tuširati kao bugarin da bi uštedeo 200e za kadu, šta vam je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 када>туш кабина 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 (edited) ne treba ti masina za sudove, ne slusaj ivana, on je navikao na batlere najbolje da ces da palis masinu za tanjir, viljusku i casu када>туш кабина nema on decu kao neko ko je ceo zivot imao kadu, a godinu dana i tus kabinu, predlazem ti da samo ozidas taj deo koji ce ti biti za tusiranje. dakle ne tus kabina sa onim njenim podom i njenim zidovima/vratima, nego ozidani deo (zidic od 15cm) + zavesa (ili mozes vrata umesto zavese, ali ako nadjes neka gde nema 'dzepova', tj neka gde se sve lako cisti) i stvarno, prekinite da predlazete da uradi samo pod pod nagibom. to se radi kad ne postoji izbor, dakle od muke, a ako moze bilo sta drugo, to sa podom ne dolazi u obzir Edited January 31, 2013 by peja_ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Protivnik sam mašine za pranje sudova, a naročito ako neko živi sam. Jedino za šta je dobra mašina za pranje sudova je kada treba da opereš sudove posle mnogo gostiju, pri čemu je čak i tada besmisleno da jedan čovek puni mašinu, već mora dvoje. Da ne govorim koliko mesta zauzima, a pitanje je koliko je ekonomski isplatljiva. Tuš kabina je naravno bolja od kade, čak i za onog ko ima decu. poz za Peju! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Mrzi me da u prazno objašnjavam zašto je mašina za sudove car, al ako autora topika zanima, odgovoriću! Za sada ću samo da napišem da znam dosta ljudi koji su rezonovali kao vi, pa su onda počeli da koriste mašinu i totalno se predomislili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts