voodoo_ Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Kad Draško vidi šta radimo, ima da ograniči jedan devizni račun po glavi stanovnika :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 da, Draško je bitan faktor Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 само вас гледам, нарочито овог Перу! :D Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Pera je još i dobar, nema ni PP, ni MB, hvataj Viću i ove kladioničare! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 a verovatno ne može niko ni da ti uplaćuje na njega (mada ovo nisam siguran). postoji mogućnost da ti neko uplaćuje ako ima punomoć (ne zove se baš tako, nešto tipa dozvolu za uplaćivanje). btw, otvorio sam devizni i podneo zahtev za vizu elektron u intezi pre nekoliko dana. čekam da prođu ovi neradni dani, pa da mi se jave. hvala za preporuku, obradovao sam se koliko je bilo jednostavno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 znači da koristim ovaj devizni koji sad imam za plaćanje a otvorim novi devizni na koji bih eventualno povlačio novac? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Da. Kazu da ne mozes da primas pare na taj racun za koji ti je vezana visa internet u intezi. Ja nisam probao, ali u rajfajzenu recimo je radilo(preko mb sam skidao pare) a cini mi se da i tu zvanicno ne mozes da primas pare na taj racun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Juce sam podigao pare sa moneybookersa i sad mi je stigao SMS da treba da dodjem u najblizu ekpozituru da potpisem "Izjavu o osnovu priliva sredstva". Jel ce da smaraju nesto da ja pisem ili je to samo papir koji treba da potpisem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 samo papir, makar je tako bilo kad sam ja isao pre pola godine 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Ekstra, hvala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Opa, ovaj Dule ima priliv sredstava iz inostranstva, a ovamo teško je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Sad je samo pitanje kako je provalio da mu salju staklene flashe preko manibukersa ! Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Daj vamo da i mi probamo tu devizovaču! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 HEEEEE ma ortak je slao dedi neke pare pa sam ja podigao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Update: Morao sam na tom papiru da napisem odakle mi pare i da li ce po istom osnovu da mi dolazi i u buducnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 pa sam ja podigao Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Update: Morao sam na tom papiru da napisem odakle mi pare i da li ce po istom osnovu da mi dolazi i u buducnosti... jebene govnjive haraclije... samo kod nas moras da popunjavas i overavas jebene papire, zbog priliva iz inostranstva, makar taj priliv iznosio 5$. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 (edited) Da, retardirani su. Samo jos treba da mi uzmu porez i definitivno se selim negde :D update update: (znam da vas zabole) legle pare o/ manje od 48h sa svim ovim zamlacivanjima, prilicno sam ipak zadovoljan :) Edited January 10, 2013 by bjela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Kod kojih ste banaka klijenti i jel ste zadovoljni uslugama koje koristite (e-banking, pebacivanje sredstava na raznorazne račune i sl.) Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Kod Beobanke i Jugobanke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 I ja isto Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Jugoskandik ima ubedljivo najbolje kamate.BTW jedno brzo pitanje: Ako imam tekući račun i kredit u banci A i otvorim tekući račun u banci B, da li mogu da ugasim račun A? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Sad nisam siguran da li trolujes :) Ali mozes ti da ugasis racun u banci A i bez da otvoris racun u banci B, samo sto najcesce poslodavac trazi da imas racun na koji bi ti uplacivao platu. Isto kao sto mozes da otvoris 10 tekucih racuna u 10 banaka, samo je pitanje gde ce ti platu uplacivati, u teoriji mozes i to da menjas svakog meseca, ali mislim da bi te neko iz racunovodstva firme ubio :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Promakao ti je kritični detalj da u banci A imam aktivan kredit. Da li je moguće u tom slučaju ugasiti račun? Svakako ne bih otplatio ceo kredit, refinansirao ili bilo šta drugo što bi iziskivalo dodatni harač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Promaklo :) To sve zavisi od politike banke, neke banke zahtevaju da imas racun kod njih da bi imao kredit, neke ne. Ali opet dolazimo do situacije zasto hoces da ugasis taj racun? Ako oces da primas platu preko druge banke onda to opet moze biti problem s prvom bankom u kontekstu kredita, ali opet zavisi od politike banke. Ako si vec prebacio platu kod druge banke onda ne bi trebalo da bude problem, ali zasto oces da ga gasis, da ne bi placao odrzavanje? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts